Munitie Fort cal.45

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
pisicaa
Posts: 20
Joined: Fri Jan 27, 2012 9:14 pm

Munitie Fort cal.45

Post by pisicaa »

Buna ziua . Va intreb si eu in speranta ca ma poate ajuta cineva . Detin un pistol de autoaparare Fort cal.45 si de aproape ( daca nu si mai bine nu vreau sa vrb gresit ) un an nu se mai gaseste munitie pentru el . Cei de la MLD Guns care importau munitia pentru Fort nu au mai adus si de fiecare data cand sun sa intreb acelasi raspuns il au “ Nu s-a eliberat autorizatia de import “. Ma intreb si eu pina acum dece se elibera si acum nu se mai elibereaza ? O fi aderarat , sau au vre un interes ascuns ?
Ma gindesc serios sa imi vand pistolul si sa imi iau alta marca ( GP, CZ ) nu stiu ce alceva a-s putea sa imi iau ? Dumneavoastra ce sfat imi da-ti ce sa imi iau dar in acelasi timp sa nu mai am iara aceasi problema cu munitia ( il tin de bibelou acuma ) .
Va multumesc anticipat si astept cu mare nerabdare sfaturile dumneavoastra .

oroles
Posts: 168
Joined: Wed Dec 05, 2012 4:01 pm

Re: Munitie Fort cal.45

Post by oroles »

nici 10x28 (pentru GP) nu s-a gasit mult timp. acum se gaseste, dar e vreo 30 ron cartusul. da, nu e greseala...30 (treizeci) ron 1 (un) cartus. :)

Safe&Sound
Posts: 403
Joined: Sat Nov 22, 2008 4:16 am
Location: Bucuresti

Re: Munitie Fort cal.45

Post by Safe&Sound »

oroles wrote:nici 10x28 (pentru GP) nu s-a gasit mult timp. acum se gaseste, dar e vreo 30 ron cartusul. da, nu e greseala...30 (treizeci) ron 1 (un) cartus. :)
Salut. Unde?


Post Reply