reinoirea permis port arma cal 10x22
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
reinoirea permis port arma cal 10x22
salut va rog daca stie cineva sa imi spuna si mie ce acte trebuiesc pentru reinoirea permisului de port arma dupa data expirari cea de 5 ani pentru un pistol neletal cal 10x22 va multumesc
-
Safe&Sound
Re: reinoirea permis port arma cal 10x22
*carte de identitate (+copie);
*fisa medicala (pentru prelungire permis);
*certificat de cazier judiciar;
*certificat de la psiholog autorizat in psihologia aplicata in domeniul apararii si securitatii nationale.
Daca au survenit modificari semnificative ale fizionomiei trebuie sa aduceti si doua poze, tip legitimatie, recente.
Nu sunt sigur daca se aplica si taxa de procesare documente, daca da, atunci trebuie sa platiti la trezorerie 50 de lei si sa adaugati la dosar si dovada platii.
Cu dosarul complet si cu arma(armele) detinuta(e) mergeti la politie. Urmeaza ca ei sa faca iarasi o serie de verificari, sa trimita iarasi politistii de la sectia in raza careia locuiti la dv acasa pentru a constata indeplinirea conditiilor de pastrare si abia apoi va vor prelungi permisul.
Este important insa sa mergeti cu dosarul complet la ei inainte sa expire termenul de valabilitate al permisului, mai departe, cat de repede isi vor face ei treaba, e problema lor.
*fisa medicala (pentru prelungire permis);
*certificat de cazier judiciar;
*certificat de la psiholog autorizat in psihologia aplicata in domeniul apararii si securitatii nationale.
Daca au survenit modificari semnificative ale fizionomiei trebuie sa aduceti si doua poze, tip legitimatie, recente.
Nu sunt sigur daca se aplica si taxa de procesare documente, daca da, atunci trebuie sa platiti la trezorerie 50 de lei si sa adaugati la dosar si dovada platii.
Cu dosarul complet si cu arma(armele) detinuta(e) mergeti la politie. Urmeaza ca ei sa faca iarasi o serie de verificari, sa trimita iarasi politistii de la sectia in raza careia locuiti la dv acasa pentru a constata indeplinirea conditiilor de pastrare si abia apoi va vor prelungi permisul.
Este important insa sa mergeti cu dosarul complet la ei inainte sa expire termenul de valabilitate al permisului, mai departe, cat de repede isi vor face ei treaba, e problema lor.
Ai nevoie de:
-aviz psihologic la un cabinet autorizat
-fisa medicala (cea pentru vizare permis, cu mai putine rubrici, 6 daca-mi aduc bine aminte)
-1 foto 4/3
-cazier
-formular/cerere completata la politia unde ai domiciliul
Avizul psihologic trebuie facut inaintea fisei medicale.
Sper sa nu fi uitat nimic, rog colegii sa completeze daca e cazul.
Spor!
later edit: ti-a raspuns deja colegul Safe&sound cand scriam postul.
-aviz psihologic la un cabinet autorizat
-fisa medicala (cea pentru vizare permis, cu mai putine rubrici, 6 daca-mi aduc bine aminte)
-1 foto 4/3
-cazier
-formular/cerere completata la politia unde ai domiciliul
Avizul psihologic trebuie facut inaintea fisei medicale.
Sper sa nu fi uitat nimic, rog colegii sa completeze daca e cazul.
Spor!
later edit: ti-a raspuns deja colegul Safe&sound cand scriam postul.
va multumesc pentru detali
-
ticozaurticozaur
domnilor locuiesc in Bucuresti(preturi mai mari la orice decat in restul tarii)...in aproximativ 3 luni imi expira perioada de 5 ani a valabilitatii permisului de port-arma (neletala) ma intereseaza care mai sunt costurile pt PRELUNGIREA valabilitatii permisului de port-arma....costa mai mult de 400 LEI?
Poate este cineva care si-a prelungit de curand valabilitatea si ma poate ajuta cu niste preturi actualizate !
Poate este cineva care si-a prelungit de curand valabilitatea si ma poate ajuta cu niste preturi actualizate !
Cred că se poate şi mai ieftin de 400 de lei, nepunând la calcul cele câteva ore petrecute la clinică. La prelungire am impresia că
e un formular cu mai puţine rubrici, poate postează un coleg care şi-a prelungit recent permisul, mie mi-a recomandat colegul
Safe&Sound de o clinică cu preţuri bune în Bucureşti da-mi scapă acum numele, e pe la Timpuri Noi. Eu în vară am dat pe o fişă
şi un psihologic la SMC cam 400 lei dar durează mult şi e posibil ca documentul să fie eliberat a doua-a treia zi.
e un formular cu mai puţine rubrici, poate postează un coleg care şi-a prelungit recent permisul, mie mi-a recomandat colegul
Safe&Sound de o clinică cu preţuri bune în Bucureşti da-mi scapă acum numele, e pe la Timpuri Noi. Eu în vară am dat pe o fişă
şi un psihologic la SMC cam 400 lei dar durează mult şi e posibil ca documentul să fie eliberat a doua-a treia zi.
Mi se pare foarte costisitor ce vorbiti dvs aici ...
Pentru prima autorizare(noiembrie 2014) m-a costat 65 examenul medical(fisa cu multe rubrici) la spitalul judetean arges si psiho m-a costat 50 de lei la clinica natisan(medic psiholog autorizat in domeniul securitatii nationale bla bla).
Incercati la spitalele de stat... e mai ieftin ca la particulari.
Pentru prima autorizare(noiembrie 2014) m-a costat 65 examenul medical(fisa cu multe rubrici) la spitalul judetean arges si psiho m-a costat 50 de lei la clinica natisan(medic psiholog autorizat in domeniul securitatii nationale bla bla).
Incercati la spitalele de stat... e mai ieftin ca la particulari.
Da, diferă preţurile foarte mult, în general cel mai scump e în Bucureşti sau la clinicile care au preţuri identice indiferent de oraş,
îmi zicea cineva c-a dat aproape 700 de lei pentru fişă şi psihologic la o clinică de renume.
îmi zicea cineva c-a dat aproape 700 de lei pentru fişă şi psihologic la o clinică de renume.
Salut,
Eu am platit 100Ron avizul psihologic si 80Ron fisa medicala cea de prelungire cu doar patru rubrici. Nu mi se pare o suma exorbitanta pentru Bucuresti
Eu am platit 100Ron avizul psihologic si 80Ron fisa medicala cea de prelungire cu doar patru rubrici. Nu mi se pare o suma exorbitanta pentru Bucuresti
La o policlinica in Dristor dar nu mai stiu exact cum se numeste. Au si psihologie, orl, oftalmologie, etc. A durat doua zile, a doua zi m-am dus si am ridicat actele. Eu m-am nimerit prin zona si trebuia sa astept pe cineva care ma sunat ca intarzie si ca sa nu stau degeaba am intrat la ei si am intrebat. Asa am facut vizita medicala cu cateva luni inainte sa expire vizele de pe permise.
Eu am facut avizul si fisa la Dr. Pill. Nu mai stiu cat a costat dar mi s-a parut rezonabil. A doua zi am avut hartiile.
-
Safe&Sound
La Sphera Medical Center pe Calea Marasesti fisa medicala si certificatul psiho costa in jur de 180 de lei. Vizita medicala si examenul psiho se fac Vineri in prima parte a zilei, dureaza vreo ora juma'te si sunt gata semnate si parafate Luni dimineata.
-
bogdan2305
salut . cu cate luni inainte de termenul de valabilitate ma pot prezenta cu actele pentru prelungirea permisului. precizez ca mai am 1 an . iar daca trebuie sa plec in urmatoarele 3/4 luni din tara pe o perioada nedeterminata(munca) ce masuri trebuie sa iau ?
Cu max. 6 luni inainte de expirarea permisului.bogdan2305 wrote:salut . cu cate luni inainte de termenul de valabilitate ma pot prezenta cu actele pentru prelungirea permisului. precizez ca mai am 1 an . iar daca trebuie sa plec in urmatoarele 3/4 luni din tara pe o perioada nedeterminata(munca) ce masuri trebuie sa iau ?
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.