Salutare,
Aveti vreo idee daca tocurile pentru Carpati/Makarov sunt compatibile si pentru Rohm RG88 ? Gen...
Puteti sa-mi sugerati un toc cat mai ascuns?
Multumesc si La multi ani tuturor!
Tocuri compatibile Rohm RG88 ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Tocuri compatibile Rohm RG88 ?
Salut, La Mulţi Ani!adrianwxn wrote:Salutare,
Aveti vreo idee daca tocurile pentru Carpati/Makarov sunt compatibile si pentru Rohm RG88 ? Gen... Puteti sa-mi sugerati un toc cat mai ascuns?
Multumesc si La multi ani tuturor!
Nu ştiu cât de compatibil e tocul de Carpaţi cu cel de RG, la cele din material dur e posibil să nu fie compatibilitate nici între Carpaţi
şi Makarov, cel mai bine e să-l probezi înainte sau să-ţi spună cineva cu RG că e bun 100% înainte să-l comanzi.
Despre un toc cât mai ascuns pot spune că ştiu o alternativă la ce se găseşte în comerţ:
http://vladcepraga.ro/category/tocuri-p ... ci-cutite/
Cel pe care mi l-a făcut mie pt. Fort 17 îl făcea "invizibil", eu având o talie generoasă de aproape 80 cm.
Wow. Super tare. Multumesc.
Acum am un holster oribil de la umarex in care pistolul are joc serios. Holsterul era bun pentru 1911 de airsoft dar RG-ul fiind micut..... E cazul sa schimb ceva
In alta ordine de idei, sunt bune holsterele IWB? Mi-e teama sa nu ma jeneze...
Acum am un holster oribil de la umarex in care pistolul are joc serios. Holsterul era bun pentru 1911 de airsoft dar RG-ul fiind micut..... E cazul sa schimb ceva
Te obişnuieşti cu el, e chiar ok, eu într-o perioadă purtam Fortul non-stop şi fără el parcă lipsea cevaadrianwxn wrote: In alta ordine de idei, sunt bune holsterele IWB? Mi-e teama sa nu ma jeneze...
doar nu cade de acolo.
Pentru vara nu exista holster mai bun ca IWBul iar daca ti-l faci la VladCepraga chiar nu ai cum sa gresesti, sunt superbe lucrarile lui si ca pret clar subevaluate.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
I-am dat un email domnului Vlad sa nu-l deranjez in weekend.
Astept cu nerabdare raspunsul dansului.
Multam fain pentru recomandare
Astept cu nerabdare raspunsul dansului.
Multam fain pentru recomandare