Schimbare domiciliu
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Schimbare domiciliu
Salut,
Detin un permis de port arma neletala. Domiciliul actual este in provincie dar imi expira buletinul si trebuie sa il fac pe Bucuresti.
Imi puteti spune care sunt pasii, va rog?
Trebuie sa refac tot dosarul?
Multumesc anticipat,
Radu
Detin un permis de port arma neletala. Domiciliul actual este in provincie dar imi expira buletinul si trebuie sa il fac pe Bucuresti.
Imi puteti spune care sunt pasii, va rog?
Trebuie sa refac tot dosarul?
Multumesc anticipat,
Radu
Re: Schimbare domiciliu
Nu. Te duci le Serviciul Arme din Bucureşti să-ţi treacă noua adresă. Nu ştiu ce taxă se plăteşte, nici termenul legal şi nici n-am
legea la îndemână dar sigur se va găsi un coleg care să ştie. Atenţie că pe cartea de identitate scrie o dată a eliberării şi aia se
ia în calcul pentru cele 15 zile sau câte-or fi pentru a te prezenta la Poliţie cu cele necesare schimbării adresei.
legea la îndemână dar sigur se va găsi un coleg care să ştie. Atenţie că pe cartea de identitate scrie o dată a eliberării şi aia se
ia în calcul pentru cele 15 zile sau câte-or fi pentru a te prezenta la Poliţie cu cele necesare schimbării adresei.
Te prezinti in termen de trei zile de la schimbarea domiciliului, la noul birou aest de care apartii, pentru schimbarea adresei din permis.
Altadata puneti mana pe telefon si intrebati-i pe dumnealor,ca de aia sunt acolo.
Inteleg sa mai discutam o speta, un caz,o barfa,o labarie pe forum....dar la chestii obiective,stresati-i frateeee!
Altadata puneti mana pe telefon si intrebati-i pe dumnealor,ca de aia sunt acolo.
Inteleg sa mai discutam o speta, un caz,o barfa,o labarie pe forum....dar la chestii obiective,stresati-i frateeee!
Cred ca o sa fie necesara si o vizita la domiciliu a organului pentru a constata daca ti-ai priponit cutia in perete.
off+topic
daca ai o arma mai mica fixeaza cutia cu dibluri in tavan
Legea zice sa fie bine fixata, nu specifica si pe care anume perete, nord sud est vest,,,astea's chestii relative. Le zici ca ai fixat-o in 3D,
si daca nu le convine sa-si puna ochelari dăia roş-albaştri
off+topic
daca ai o arma mai mica fixeaza cutia cu dibluri in tavan
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Momentan doar ma documentez cu ceea ce am nevoie.
Buletinul imi expira in noiembrie.
Dupa ce rezolv totul voi reveni cu informatii.
O zi buna,
Radu
Buletinul imi expira in noiembrie.
Dupa ce rezolv totul voi reveni cu informatii.
O zi buna,
Radu
Succes. Să revii, va fi de folos topicul pentru cine va avea aceeaşi problemă.RaduB wrote: Dupa ce rezolv totul voi reveni cu informatii.
Pai asta nu-i o problema ci o formalitate. Imediat ce ai primit noul boletin ,faci o copie si mergi la aest unde completezi un formular,lasi permisul si astepti sa opereze schimbare adresei.
Faceti din tantar armasar.
Faceti din tantar armasar.
Unde este D.A.E.S.P?
Este pe sector sau merg la ala de pe Stefan cel Mare/Vacarescu?
Este pe sector sau merg la ala de pe Stefan cel Mare/Vacarescu?
Este la Politia Capitalei, pe Calea Victoriei, intrarea de pe strada Eforie chiar la poarta au birourile.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Revin, cam tarziu, cu informatia.
Totul a fost OK. Am fost, am completat o cerere tip, am fost informat ca vor veni colegii lor sa verfice cutia.
Au venit, au verificat, mi-au spus ca voi fi contactat.
Din pacate nu am fost dar m-am dus singur inapoi la Politia Capitalei unde mi-a fost completat permisul cu adresa noua.
Bafta!
Radu
Totul a fost OK. Am fost, am completat o cerere tip, am fost informat ca vor veni colegii lor sa verfice cutia.
Au venit, au verificat, mi-au spus ca voi fi contactat.
Din pacate nu am fost dar m-am dus singur inapoi la Politia Capitalei unde mi-a fost completat permisul cu adresa noua.
Bafta!
Radu