Salut dragi colegi posesori de arme,
Pana in urma cu un an si ceva, poate un an si jumatate, exista o activitate intensa pe toate forumurile, aici pe arw, pe gp, pe mld, pe anca, etc. Erau multi oameni care intrau si se interesau, puneau intrebari despre arme, acte, proceduri, seif-uri si casete, modalitati de port concealed, diverse discutii despre port si folosinta, etc. Erau si aprinsele discutii intre sustinatorii unor marci sau altora care nu se mai terminau. Desi mica la numar, comparativ cu alte domenii, la o privire rapida vedeai ca exista o comunitate si o categorie destul de mare de cetateni interesati de domeniu, care frecventau magazinele, faceau vanzare, vizitau forumurile.
Principalele firme de profil se laudau cu planuri de a a duce munitii, arme si modele noi, se luptau sa castige clientii.
Si apoi, dintr-o data, s-a rupt filmul. Cu destul de mult timp inainte de propunerea de modificare a legii, s-a oprit... Nu stiu ce, dar ceva s-a intamplat.
Discutiile au disparut, oamenii au disparut, parca si magazinele sunt mai goale si nu prea mai vand.
Au aparut in schimb anunturile de vanzare second hand la bursa.
Ce s-a intamplat ? A castigat sistemul, politicienii, politistii ani-arme ? Au castigat reporterii si jurnalistii senzationali ?
Sau mi se pare mie doar ?
au castigat ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: au castigat ?
Şi eu mi-am pus problema. Criza, piaţa ceva mai saturată, frica de schimbarea legii, controalele şi toate şicanele...cred că din toate
astea câte puţin au dus la situaţia asta. În cercul meu de amici pistolari sunt destui însă care au renunţat la neletale sau le-au pus
pe planul 2 dar s-au făcut vânători, colecţionari, antrenori...toate astea pentru a avea arme mai "serioase", dacă tot e atât de greu
de luat autorizaţia de cumpărare. De asemenea pe forum la ANCA e destul de mult interes şi asociaţiile ANDA şi ANCA duc greul în
"lupta" cu legiuitorii. Deci cumva sunt şi "semne bune" sau poate mă iluzionez eu.
astea câte puţin au dus la situaţia asta. În cercul meu de amici pistolari sunt destui însă care au renunţat la neletale sau le-au pus
pe planul 2 dar s-au făcut vânători, colecţionari, antrenori...toate astea pentru a avea arme mai "serioase", dacă tot e atât de greu
de luat autorizaţia de cumpărare. De asemenea pe forum la ANCA e destul de mult interes şi asociaţiile ANDA şi ANCA duc greul în
"lupta" cu legiuitorii. Deci cumva sunt şi "semne bune" sau poate mă iluzionez eu.
Da,duc greul,greu de tot
fix in cur ii doare pe colectionari (asociatiile) de neletalele unora.
http://www.anca.com.ro/forum/viewtopic. ... 40&start=0
La discuţiile despre schimbarăile leislative s-a explicat iniţiatorilor legii despre inutilitatea şi ilegalitatea demersului de-a
interzice portul armelor neletale. Ignoraţi off-topicurile şi trolii.
La discuţiile despre schimbarăile leislative s-a explicat iniţiatorilor legii despre inutilitatea şi ilegalitatea demersului de-a
interzice portul armelor neletale. Ignoraţi off-topicurile şi trolii.
In momentul in care legiuitorul va zice ca nu e treaba lor, si eventual o sa le accepte o minima concesie in ce priveste colectia de arme,intreg demersul lor, vis-a-vis de purtatorii de neletale, va fi apa de ploaie. Colectionarii n-au interese in ce priveste portul de neletale,si stii bine asta.
De interzis,nu vor interzice neletalele....eventual o sa gasesti munitie doar prin poligoane
si intr-un calibru amarat.
De interzis,nu vor interzice neletalele....eventual o sa gasesti munitie doar prin poligoane