Am văzut şi eu, criminaliştii au constatat că armele au fost doar în imaginaţia RATBdcrist wrote:Se pare ca nu s-a folosit nici o arma de foc.
INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE
Inca o dovada ca presa e mancatoare de cacat
De acord ! Dar are si parti bune. Cand ''stapanirea'' are cate o musca (a se citi roi)pe caciula,prima lor preocupare este...sa nu afle presacris091 wrote:Inca o dovada ca presa e mancatoare de cacat
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Cum sa nu greseasca saracii cand se ghideaza dupa asa ceva

- Attachments
-
- journalistguide.jpg (33.68 KiB) Viewed 15016 times
-
Safe&Sound
Culmea e ca atunci cand apar in presa treburi legate de incidente cu arme "stapanirea" lu' peste reactioneaza imediat, ca de, mujicul voteaza si ei tre' sa ii dea senzatia ca se ocupa de linistea si siguranta lui. Cand insa apar in presa discutii despre "mustele" de pe caciulile lor devin brusc neinteresati sa comunice cu presa si cu vadita aroganta ne arata ca ii doare fix la un metru in fata de chestiunea in sine pen'ca mujicul votant e deja obisnuit ca politicienii sa nu dea socoteala...sBogdan wrote:De acord ! Dar are si parti bune. Cand ''stapanirea'' are cate o musca (a se citi roi)pe caciula,prima lor preocupare este...sa nu afle presacris091 wrote:Inca o dovada ca presa e mancatoare de cacat![]()
Iar presa... presa e interesata doar de sa vanda spatiu de publicitate, spatiu ce devine mai scump cand panarama de post face ratingul gros. Nu sunt deloc interesati de rolul lor social si de impactul pe care il au asupra natiunii privitoare la teveu. Rating la poporul asta se face exclusiv cu tambalau si cu circ ieftin, ca de, asa suntem noi, pan'la urma ce conteaza lucrurile serioase cand de fapt noi vrem sa stim daca bianca inghite sau scuipa.
Ma uitam deunazi la un post important francez si nu am putut sa nu observ ca in prime-time ei aveau o emisiune concurs unde se testau cunostintele generale, decent, curat si fara tambalau iar la noi, gaseai maruta, abces in rect sau naiba mai stie ce bazaconie pe la canald.
Pan'la urma tre' sa ne asumam ca asa suntem noi, ca asta ne place si ca prea curand n-o sa vedem schimbari majore. Iar presa va reactiona multa vreme de acum inainte pe gustul nostru pentru doar asa vor face bani.
Last edited by Safe&Sound on Thu Feb 20, 2014 12:40 pm, edited 1 time in total.
Fiecare cu bune si cu rele..asta este. Personal,ma bucur ca exista presa .
-
Safe&Sound
Da, si eu ma bucur ca exista presa, as dori insa ca procentul jurnalistilor ce inteleg exact si corect rolul presei sa fie mai mare. As dori ca presa sa aiba un soi de comisie de etica care sa pedepseasca aspru derapajele.
In urma cu foarte multi ani a existat un caz in presa romaneasca in care cativa jurnalisti zelosi au navalit cu camere si reflectoare peste sotia unui aviator militar ce tocmai se prabusise. Biata femeie a aflat in direct despre accident iar acele imagini au fost difuzate. Acest incident a devenit exemplul negativ folosit in mai toate scolile de jurnalism serioase din lume pentru a arata ce nu trebuie sa faca presa.
Au trecut multi ani de atunci si din pacate presa noastra nu a evoluat deloc, la recentul accident aviatic din Apuseni am vazut cu oroare la televizor imagini din ambulanta in care se incerca resuscitarea acelei tinere printr-un foarte viguros masaj cardiac, imagini ne-editate care aratau inclusiv fatza acelui copil in timpul acelor manevre.
Mai tarziu am aflat ca familia acelei fete a primit toate informatiile de la televizor si pot doar cu groaza sa imi imaginez ce au simtit daca au vazut acele imagini. Cred ca oamenii aia nu-s prea fericiti de o astfel de presa.
In urma cu foarte multi ani a existat un caz in presa romaneasca in care cativa jurnalisti zelosi au navalit cu camere si reflectoare peste sotia unui aviator militar ce tocmai se prabusise. Biata femeie a aflat in direct despre accident iar acele imagini au fost difuzate. Acest incident a devenit exemplul negativ folosit in mai toate scolile de jurnalism serioase din lume pentru a arata ce nu trebuie sa faca presa.
Au trecut multi ani de atunci si din pacate presa noastra nu a evoluat deloc, la recentul accident aviatic din Apuseni am vazut cu oroare la televizor imagini din ambulanta in care se incerca resuscitarea acelei tinere printr-un foarte viguros masaj cardiac, imagini ne-editate care aratau inclusiv fatza acelui copil in timpul acelor manevre.
Mai tarziu am aflat ca familia acelei fete a primit toate informatiile de la televizor si pot doar cu groaza sa imi imaginez ce au simtit daca au vazut acele imagini. Cred ca oamenii aia nu-s prea fericiti de o astfel de presa.
TaresBogdan wrote:Cum sa nu greseasca saracii cand se ghideaza dupa asa ceva![]()
![]()
Dar la noi in loc de AK 47 trebuie sa fie "pistol cu bile"
Ca tot vb de pistol cu "bile "... si ca sa citez un clasic in viata : mama prostilor este mereu gravida 
http://m.romanialibera.ro/stire-328102.html
http://m.romanialibera.ro/stire-328102.html
...alta era situatia daca in locul sotului, ar fi fost un pilot erou
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Cum naiba poti sa spui ca impusti pe cineva cu o jucarie airsoft denumita dramatic pistol?
Pe principiul asta maine poimaine o sa auzim ca poti sa impusti si cu prastia sau cu teava de cornete
Pe principiul asta maine poimaine o sa auzim ca poti sa impusti si cu prastia sau cu teava de cornete
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ma daca acel pistol airsoft, era cu butelie de CO2, atunci si de aici faptul ca au cam trecut bilutele de stratul de piele.Babanu wrote:Cum naiba poti sa spui ca impusti pe cineva cu o jucarie airsoft denumita dramatic pistol?
In concluzie, astia de la media, pentru senzational, vor spune orice.
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
Da vor manca cacat cu lingurita , pardon polonicul
http://www.realitatea.net/investigatori ... e2013-2230 In decembrie
Aseara
http://www.realitatea.net/investigatori ... e2014-2230
Aseara
http://www.realitatea.net/investigatori ... e2014-2230
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Numai aberatii in emisiunea aia iar personajul acela scarbos Tudorel Butoi, un cretin infatuat...
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)