Concurs Joita
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Concurs Joita
Acum ai fost mai tare ... 
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
..ca piatra...sith wrote:Acum ai fost mai tare ...
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Abia astept ! Insa de data asta stau cu voi pana la capat! Prea fani oamenii si super distractiecpt.gabriel wrote:Urmeaza PP1 !
-
Safe&Sound
Foarte tare, abia astept! Am vazut regulamentul pe forumul CTS Tunari si cred ca va fi un concurs foarte interesant.cpt.gabriel wrote:Urmeaza PP1 !
Exista vreo sansa sa gasim in poligon la acest concurs si munitie in cal .45 ACP?
Buna seara.
Despre magazin - actele se misca foarte greu. Noi avem totul gata de multa vreme, daca obtinem avizele pana atunci - calibrele uzuale (inclusiv .45) vor fi disponibile la raft.
Preturile, ca politica generala, nu vor depasi cele cunoscute din reteaua distribuitorilor consacrati.
Despre magazin - actele se misca foarte greu. Noi avem totul gata de multa vreme, daca obtinem avizele pana atunci - calibrele uzuale (inclusiv .45) vor fi disponibile la raft.
Preturile, ca politica generala, nu vor depasi cele cunoscute din reteaua distribuitorilor consacrati.
Magazinul arata foarte bine,din cate am vazut pe facebook. Mai ales piesa Sig 516- 223 Remington
Deja ma gandesc sa.mi ''donez'' un rinichi

Vine cineva maine la Joita ?