Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
vikkktor

Re: Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor

Post by vikkktor »

sBogdan wrote:Credeti gresit. El a fost si in cazul poligonului Amis. Mesaj privat de la domnul Tamaianu :

''daca ,,aplaudati orice caz de coruptie,, aflati ca ,,stimatul,, Gigi Sima patron Amis Hobby functiona in deplina ilegalitate cu protectia si nu numai a fostului sef SAESP-Arges, cu care era prieten nu numai de pe vremea raposatului UTC , dar si coleg de loja...acesta avea inceputa urmarirea penala din vara lui 2013 pt vanzarea unei arme interzisa unui cms sef fost comandant IPJ si pentru vanzarea unei contitati de muntitie fara forme legale unor cetateni italieni...nu mai avea de mult dreptul de port, detinere si folosinta arme...pe langa asta, era unul dintre braconierii de frunte al judetului...deci daca nu cunoasteti motivele abtineti-va...sau in caz contrar, nu mai afirmati ca ,,Aplaud orice gest de a descoperi cazuri de coruptie,abuzuri,etc,indiferent de cine le semnalizeaza sau le scoate la lumina,deoarece sunt convins ca nu trebuie tolerata incompetenta sau incompatibilitatea cu statutul de politist,,....deci in care barca vreti sa stati??....

vikkktor

nu stiu ce grad ai si unde activezi, dar, se pare ca la capitolul confidentialitate ai mari carente..in general ,,pm-ul,, are caracter confidential, daca tu alegi sa il tratezi altfel, asta este...acuma, Adevarul e ca focul, greu de acoperit...

PS deci sa inteleg ca daca anumite aspecte chiar daca sunt in neconformitate cu legea, pentru simplu fapt ca iti satisfac domniei tale niste nevoi, sunt demne de tolerat si acoperit??..in acest caz, conceptele si drumurile noastre, sunt total diferite...iti urez drum bun, stimate soldat, dar, in opinia mea ai intrat intr-o fundatura...

PS mesajele pe net, se pot trunchia sau suporta adaugiri nefacute de catre expeditor..acest aspect il mentionez pentru a nu fi acuzat ulterior de catre cei interesati ca le lezez imaginea...sBogdan, deja incepe sa intre pe un teren minat, nu de catre mine, dar, avand in vedere modul in care stie el sa citeasca si sa inteleaga cele citite, este normal sa fac mentiunile anterioare...fiind vinovat de catre schimbarea de lege din 2011 cu semiautomatele si de catre schimbarea ,,noua,, care include si semiautomatele cu glont, cf celor spuse de acest stimat forumist, inteleg sa ma retrag din polemica asta fara rezultat...e greu sa predai tabla inmultirii in Botswana, chiar daca o faci soldatilor...
Last edited by vikkktor on Sat Feb 01, 2014 6:22 pm, edited 5 times in total.
sBogdan

Post by sBogdan »

vikkktor wrote:
easykick wrote:Multumesc administratorilor acestui forum care mi-au sters atat anumite postari ulterioare cat si PM-uri.Daca am devenit cumva deranjant spuneti-mi si nu o sa mai fiu "clientul" dvs,
eu nu am primit nici un pm...sincer nu m-ai deranjat, e foarte greu sa ma dernajeze pe mine cineva...dar, am incercat sa iti explic ca nu toate lucrurile sunt ceea ce par a fi...
:lol: :lol: :lol: :lol: Poti sa o cotesti mai tare decat ai cotit.o acum ?
Last edited by sBogdan on Sat Feb 01, 2014 6:43 pm, edited 1 time in total.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
knauf

Post by knauf »

Devine foarte interesant....fratilor,luati pastile?
easykick

Post by easykick »

Ceea ce am scris si a fost sters probabil "din greseala" sunt urmatoarele:
Domnule Victor, prin initierea acestui topic nu am avut intentia de a va jigni sau a va pata reputatia, ci doar de a lamuri unele aspecte care mie mi-au adus un mare prejudiciu.O sa va pun cateva intrebari si daca veti avea placerea sa-mi raspundeti si sa imi dovediti ca am inteles eu gresit anumite lucruri, imi cer scuze public in fata dvs. si promit ca nu o sa mai scriu niciodata, absolut nimic la adresa dvs.:
1.Este adevarat ca ati facut sesizari catre organele abilitate impotriva poligonului Amis Instinct si Joita, urmare carora s-au facut niste verificari si poligonul Amis a fost inchis?
2.Daca da, sunteti constient ca mie si altor colegi pasionati de arme ne-ati adus un prejudiciu, deoarece era cel mai apropiat poligon de noi si costurile erau acceptabile, fata de distanta pe care o avem de parcurs si costurile altor poligoane din tara?
3.Sunteti constient ca sunt poligoane MAI si MAPN care functioneaza desi sunt invechite si nu intrunesc conditiile minime de siguranta?Impotriva acestora de ce nu faceti sesizari?
4.Spuneti ca domnul Sima este cercetat penal?Dumneavoastra nu ati fost si vi s-a dat NUP?Dansul nu beneficiaza de prezumptia de nevinovatie?
5.De ce trebuie ca razboaiele dvs. personale sa ne afecteze pe noi?Cine nu e cu dvs.,sau cine nu va impartaseste opiniile, este impotriva dvs.?
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
Madur

Post by Madur »

As adauga:

E adevarat ca in urma demersurilor dvs. domnule Vikkktor, vinatorii au inceput sa fie chemati cu armele pe la AESP,sau nu aveti cunostinta ?

Pentru Knauf: Daca ai fi vazut unde s-a ajuns cu poatarile domnului Vikkktor pe alte forumuri ( de unde a fost dat afara deja) nu te-ai mai fi mirat.
vikkktor

Post by vikkktor »

In atentia exclusiva a lui ,,easykick,,...nesecret...

socotesc ca ati fost lamurit si am raspuns la toate intrebarile domniei voastre, in cele ce le-am postat...interpelarea dv s-a transformat intr-un interogatoriu, drept urmare, neavand calitatile necesare, socotesc ca nu mai este cazul sa va aduc date suplimentare...daca socotiti ca mi-ati adus prejudicii reputationale, sau m-ati jignit, este treaba dv sa va faceti o analiza intrinseca si sa va raspundeti daca ati facut asta sau nu...rezultatul la care ajungeti, cu tot respectul, nu ma intereseaza...

PS si pentru clarificarea inca odata a celor ce le afirmati cu prea mare usurinta, in jud Arges au fost inchise de foarte mult timp, atat poligoanele armatei cat si cel al MAI-ului, mult mai bine dotate si pozitionate decat singurul poligon care functiona, cel care face subiectul discutiei...nu am vazut vehementa dv atunci, care se pare ca nici macar nu cunoasteti acest aspect, asa cum nu am vazut-o nici pe a altora cand IGPR-ul le-a introdus in lege restrictia cu semiautomatele...tot asa nu o sa o vad nici cand deputatii vor vota legea propusa de DAESP in scurt timp...m-am cam saturat de vitejia luptatorilor din spatele calculatorului...consider incheiata discutia atat cu dv cat si cu croitorasul cel viteaz...
Last edited by vikkktor on Sat Feb 01, 2014 6:47 pm, edited 6 times in total.
vikkktor

Post by vikkktor »

knauf wrote:Devine foarte interesant....fratilor,luati pastile?
eu recunosc,,,cateodata.... :lol: ...dar doar asa, de atenuare a fenomenului de invidie, ca pe altii nu-i doare prostia...
sBogdan

Post by sBogdan »

vikkktor wrote:
sBogdan wrote: nu stiu ce grad ai si unde activezi, dar, se pare ca la capitolul confidentialitate ai mari carente..in general ,,pm-ul,, are caracter confidential, daca tu alegi sa il tratezi altfel, asta este...acuma, Adevarul e ca focul, greu de acoperit...

PS deci sa inteleg ca daca anumite aspecte chiar daca sunt in neconformitate cu legea, pentru simplu fapt ca iti satisfac domniei tale niste nevoi, sunt demne de tolerat si acoperit??..in acest caz, conceptele si drumurile noastre, sunt total diferite...iti urez drum bun, stimate soldat, dar, in opinia mea ai intrat intr-o fundatura...

PS mesajele pe net, se pot trunchia sau suporta adaugiri nefacute de catre expeditor..acest aspect il mentionez pentru a nu fi acuzat ulterior de catre cei interesati ca le lezez imaginea...sBogdan, deja incepe sa intre pe un teren minat, nu de catre mine, dar, avand in vedere modul in care stie el sa citeasca si sa inteleaga cele citite, este normal sa fac mentiunile anterioare...fiind vinovat de catre schimbarea de lege din 2011 cu semiautomatele si de catre schimbarea ,,noua,, care include si semiautomatele cu glont, cf celor spuse de acest stimat forumist, inteleg sa ma retrag din polemica asta fara rezultat...e greu sa predai tabla inmultirii in Botswana, chiar daca o faci soldatilor...
Probabil vrei sa spui ca am adaugat sau am taiat ceva din mesajul respectiv,nu? Chiar nu iti dai seama ca devi penibil? Tu crezi ca esti singurul care mi.a trimis mesaje? Singurul postat a fost cel de la tine ,pentru ca am datoria fata de ceilalti colegi de forum,de buna credinta sa stie cu cine au de a face de fapt. Unii,ametit de povestile tale cel putin evazive,ar putea inca sa te considere o sarmana victima a sistemului ticalosit. Da domnule Tamaianu,sunt soldat si asa am sa raman toata viata,iar soldatilor nu le plac sifonarii ,sa va intre bine in cap. Nu ma tem nici de minele dv,nici a altora. Si in memoria camarazilor si prietenilor cazuti ,din plutonul meu,pe alte meleaguri nu iti permit sa iei in ras acest grad. Vezi ca tu esti pe un teren minat de propria mana...sau gura. Si dupa cate observ ai si calcat pe cateva.
easykick

Post by easykick »

Eu nu am inceput nici un interogatoriu, am si subliniat "daca veti avea placerea sa-mi raspundeti si sa imi dovediti ca am inteles eu gresit anumite lucruri".Se pare ca nu am inteles gresit, asa ca nu am nici un motiv sa va cer scuze, dimpotriva dvs. ar trebui sa o faceti pentru ca datorita actiunilor pe care le-ati intreprins eu va trebui sa platesc mai multi bani ca sa practic sportul favorit.Inca o data, razboaiele dvs. nu ma privesc pe mine sau pe alti pasionati ai armelor,asa ca nu ne amestecati si pe noi.
In fine, o sa inchei aici disputele cu dvs.,adaugand un singur lucru:Daca un vecin parcheaza frecvent pe locul tau, nu te duci sa-i zgarii masina, ci il cauti acasa si discuti cu el...
sBogdan

Post by sBogdan »

Dar de ce sa discuti cu el? Ii faci o sesizare si o ridica primaria.Nu.i mai simplu ? Apoi mergi cu el la o bere si discuti de cat de nemernici sunt astia de la primarie.
easykick

Post by easykick »

sBogdan wrote:Dar de ce sa discuti cu el? Ii faci o sesizare si o ridica primaria.Nu.i mai simplu ? Apoi mergi cu el la o bere si discuti de cat de nemernici sunt astia de la primarie.
:D
corneliu.s

Post by corneliu.s »

Nu prea inteleg treaba asta cu "sifonul" , adica nu o inteleg in contextul acestei discutii , o discutie intre cetateni care se prezuma ca respecta legile tarii . Va reamintesc faptul ca este de datoria fiecarui cetatean sa aduca la cunostinta organelor orice infractiune despre care a luat la cunostinta . Ce ar putea intelege cineva din toata treaba asta ? Ca nu cel care a incalcat legea este de vina ci cel care a sesizat o incalcare a legii ?
Si eu as fi suparat sa se inchida poligonul la care merg aici in Cluj . Merg la un poligon privat ,incerc sa il sustin prin faptul ca sunt un client si prin aducerea altor clienti dar in nici un caz nu as accepta ca acolo sa se incalce legislatia sau normele de siguranta pentru ca si siguranta mea ar fi in pericol . Unul din motivele pentru care merg la acel poligon e si seriozitatea instructorului , normele de siguranta se respecta ca la carte plus ca oricand ai ce invata .
Nu inteleg si nu agreez ideea de a bana pe cineva sau de a cenzura anumite posturi , cu atat mai mult in cazul in care nu sunt deacord cu cele spuse de cineva . Unul dintre cele mai importante aspecte ale libertatii si democratiei e libertatea de opinie . Si pentru asta au murit oameni in 89 , asa ca haideti sa nu ne intoarcem la filozofia tatucului Stalin , Mao si altii ,daca nu ne place ce pune cineva ii bagam pumnul in gura .
sBogdan

Post by sBogdan »

Cum? Dar nu v.a explicat domnul Tamaianu cat se poate de clar motivele pentru care a trimis acea sesizare ptr poligonul Joita ? Dar poligonului Amis ? Ei bine,mai explicit de atat nu poate fi ,ba chiar m.a avertizat,printr.un mesaj privat, ca nu voi afla nici eu niciodata deoarece nu stiu ce inseamna un mesaj privat. Ce sa spun...am lacrimat.
Rudy

Post by Rudy »

Dupa personajul @nedumeritu', @vikkktor, este al doile-a membru al acestui forum care posteaza cu clasa si stil, intr-o maniera elevata. Usor se poate observa ca cei 7 ani de acasa, au fost intradevar absolviti. :mrgreen: Ambii au stofa de oratori si am impresia ca se vor a fi, si formatori de opinie. Sa nu care cumva sa credeti ca tin partea cuiva. Nu am avut de-a face cu nici unul, nici nu-mi doresc. Totusi, ceva este ciudat si putred totodata. Se poate sa ma insel... nu contest, la cele ce voi declara, dar cred ca avem de-a face cu personaje dubioase si infiltrate, care au scopul clar de a stoarce ceva informatii si a le respira pe undeva. Totul este posibil, se poate sa am dreptate, sau foarte bine sa ma insel. Apar zilnic postari, cu reclamatii, scrisori, emailuri... Toate ne sunt aduse la cunostinta, fara ca sa avem idee de ce. (sau poate nu pricep eu :D ) Cineva se doreste a fi erou, erou, al acestui forum. Sau poate cuiva ii place vendeta, sau latura razboinica nu-i da pace. Mai miroase putin si a orgoliu ranit... etc.
La ce bun toate plangerile, reclamatiile, plimbarile prin tribunale, conflictele cu autoritatile, sau terti ? Astfel de personaje au fost clasificate , nu de catre mine, drept procesomani. Chiar nu exista si alte lucruri, mai bune de facut ? Oricum, dreptatea este pe undeva pe la mijloc, daca nu chiar pe la sfert (parerea mea). Sa nu uitam ca datorita abilitatilor oratorice ale lui @nedumeritu, cativa colegi de pe forum au cazut in mrejele lui si inca-si mai doresc o legitima aparare, c-o pusca de vanatoare :mrgreen: (cer scuze ca am redechis ranile catorva colegi)

P.S. scuze pt off topic. Si pentru ca nu prea mi-am dorit sa intrerup, va rog sa reluati discutia sau... disputa. Aflam lucruri noi, folositoare dar si interesante. Cine stie... poate la final putem trage si o concluzie clara a evenimentelor dezvaluite anterior, intrucat pana acum, cineva "blureaza" iar negura, pare ca se ridica incet, incet, incetisor.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
tiger

Post by tiger »

Stimati colegi de forum din ceea ce am inteles eu pana acuma este ca...NU AM INTELES NIMIC!
Dar daca ar fii sa fiu in ton cu discutile de mai sus a-si spune ca totusi am inteles ceva. :lol:
Si daca ceea ce am inteles e adevarat si anume ca acest numit individ cu pseudonimul de "vikktor" are atata putere de a inchide poligoane, a chema vanatorii la ordine, a modifica legii-in spetaceea a vanatorii, legata de numarul de boabe din incarcator- etc, etc... atunci eu spun ca ne-am "scos".
Nu trebuie decat sa il rugam frumos ca infama modificare a legii armelor sa nu mai fie votata, astfel toate grijile noastre disparand mai usor decat ne-am fii putut inchipui. :mrgreen:
Post Reply