Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

vikkktor

Re: Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor

Post by vikkktor »

cred ca sunteti de acord, macar cei care stiti sa cititi, ca, din pacate, nu ma pot intelege cu sBogdan...si asta explica de ce biata armata romana a pierdut o groaza de batalii pana acuma... :( ...pe langa asta, eu nu am ,,brisca,, doar niste ,,tertipuri avocatesti,, deci sunt in inferioritate...eu propun sa incepem urmarirea penala si impotriva avocatilor astia ,,tertiposi,,...ce dracu barbati sunt, daca nu au brisca??... :lol:

citez
- ,,dumneavoastra nu sunteti in stare sa raspundeti la intrebarile adresate direct,,...hmm, chiar asa pare??
citez
- ,,si normal ca prevederea despre armele de vanatoare cu glont a fost introdusa de catre IGPR . La sesizarea ta,pardon,dumneavoastra !,,...asta cred ca explica tot.... :lol: :lol: :lol: ... este terifiant...si totusi, 36 de ani ???... :cry:..totusi e expicabil, in 2011 cand a aparut in lege prevederea, avea 33...

pacat ca am trecut de varsta de a fi rastignit.... :lol:
Last edited by vikkktor on Sat Feb 01, 2014 4:09 pm, edited 1 time in total.
sBogdan

Post by sBogdan »

Vorbiti serios ?! Eu m.am convins de calitatea umana a dv. sibasta este suficient. Si ca sa va raspund tot sub forma de gluma la afirmatia d mai sus ; fiind fost angajat al unitatii 0215, imi dau seama de ce va place atat de mult "sifonul"...Da,chiar 36 :) Dar cu altfel de principii .
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
vikkktor

Post by vikkktor »

una e UM 0215 alta e UM 02145...o cifra ce mai conteaza... :lol: :lol: ...vechea animozitate intre marinari si ,,verzi,, se reliefeaza inca odata...eu ma predau...dar numai lui sBogdan, sa nu imi mai vina iar unii de la DAESP, mascati la 6 dimineata, ca deschid iar focul... :lol: :lol:
Last edited by vikkktor on Sat Feb 01, 2014 4:42 pm, edited 1 time in total.
sBogdan

Post by sBogdan »

Ai dreptate,nu mai pierde timpul. Fugi mai scrie o sesizare :wink:
vikkktor

Post by vikkktor »

hodoronc tronc, a dat infanteristul cu casca de pamantul patriei...cititul este pt unii ca sapatul...greu...intelesul celor citite, deja observ ca a ajuns pt unii, ca matematica analitica sau de un abstract abisal, sanscrita veche sau Talmudul si Tora in original...acuma pt o mai buna clarificare...sensul de ,,sifon,, este un element din argoul infractorilor, folosit in sens peiorativ, cu ajutorul caruia caracterizeaza o persoana cu aceleasi aplecari, respectiv membru al grupului infractional, prin faptul ca acesta denunta aspecte infractionale organelor abilitate...exceptand ,,adevarul,, detinut de catre forumistul sBogdan, in priviinta unei prezumtive participari a mea la inchiderea unui poligon, va anunt ca nu fac parte sub nici o forma din nici un fel de grupare cu numitul sBogdan sau proprietarul de poligon la care face referire, pentru a fi gratulat cu apelativul ,,sifon,,...eu i-as sugera, daca insista pe aceeasi nota, chiar sa foloseasca oltenescul ,,dubloi,, pentru o mai buna satisfactie...

PS lasa-ma, lasa-maaaa, ca a ajuns fasole plina de muci...acuma astept pe fina ,,urata,, ca precis si-a revenit si are forte proaspete... :lol:
vikkktor

Post by vikkktor »

Dl Radu, easykick, gata, piua, m-au prins, am cazut prizonier, cred ca este cazul ca in calitate de initiator al topicului, sa il inchizi, sau sa mai graiesti si tu ceva...ca eu ma grabesc sa mai fac o sesizare... :lol:
sBogdan

Post by sBogdan »

Pai nici nu ai cum sa faci parte din aceasi "grupare" cu mine domnule Tamaianu.Nu suntem facuti din acelasi material,din fericire pentru mine si celor asemeni mie. Mie nu imi sta in caracter sa fac sesizari ,nici sa calc peste cei cu care impartasesc aceasi pasiune,a se intelege "grupare". Am puterea si taria de caracter de a spune lucrurilor pe nume si direct. Dumneavoastra doar povesti imbarligate si batai pe umar iar pe cealalta parte,sesizari si amenintari in stanga si in dreapta. :)))) Ma intreb oare cine mai crede in dumneavoastra ...
P.S . Sunt chiar mandru de statutul ,casca si de ce am facut in viata mea. Probleme ?
sBogdan

Post by sBogdan »

vikkktor wrote:Dl Radu, easykick, gata, piua, m-au prins, am cazut prizonier, cred ca este cazul ca in calitate de initiator al topicului, sa il inchizi, sau sa mai graiesti si tu ceva...ca eu ma grabesc sa mai fac o sesizare... :lol:
Chestia asta chiar o cred. No,mai greseste omul...
knauf

Post by knauf »

Asta vara ma pomenesc la poarta cu neste reprezentanti de la RENEL,sau cum se mai numeste...naiba stie.
-Am venit sa schimbam contorul.
-Pai abia a fost schimbat in urma cu 6 luni la cererea mea..... :shock:
-Pai asa avem dispozitie,noi am primit ''lucrarea'' si am venit in teren.
Mai sa fie,parca nu-mi venea sa-i cred. Se cam uitau unul la altul fastaciti,raspundeau cu capul in jos,chestii d'astea.
-Mai oameni buni,e cumva vreo sesizare?
Ala mai tanar dintre ei isi face curaj si-o zice pe aia dreapta.
-Da domnule,a facut cineva o reclamatie cum ca furati curent!
-Ok,poftiti. Si cauta,si verifica...nimic,totul in regula. Intocmesc un proces verbal,semnam,ii servesc cu o cafea,sanatate si drum bun. :D
Acu' stau si ma gandesc.....Vikkktore,tu ai facut sesizarea?
Madur

Post by Madur »

knauf wrote:Asta vara ma pomenesc la poarta cu neste reprezentanti de la RENEL,sau cum se mai numeste...naiba stie.
-Am venit sa schimbam contorul.
-Pai abia a fost schimbat in urma cu 6 luni la cererea mea..... :shock:
-Pai asa avem dispozitie,noi am primit ''lucrarea'' si am venit in teren.
Mai sa fie,parca nu-mi venea sa-i cred. Se cam uitau unul la altul fastaciti,raspundeau cu capul in jos,chestii d'astea.
-Mai oameni buni,e cumva vreo sesizare?
Ala mai tanar dintre ei isi face curaj si-o zice pe aia dreapta.
-Da domnule,a facut cineva o reclamatie cum ca furati curent!
-Ok,poftiti. Si cauta,si verifica...nimic,totul in regula. Intocmesc un proces verbal,semnam,ii servesc cu o cafea,sanatate si drum bun. :D
Acu' stau si ma gandesc.....Vikkktore,tu ai facut sesizarea?
La dvs. cred ca nu, dar sigur a facut pentru poligonul de la Joita :roll:
sBogdan

Post by sBogdan »

Credeti gresit. El a fost si in cazul poligonului Amis. Mesaj privat de la domnul Tamaianu :

''daca ,,aplaudati orice caz de coruptie,, aflati ca ,,stimatul,, Gigi Sima patron Amis Hobby functiona in deplina ilegalitate cu protectia si nu numai a fostului sef SAESP-Arges, cu care era prieten nu numai de pe vremea raposatului UTC , dar si coleg de loja...acesta avea inceputa urmarirea penala din vara lui 2013 pt vanzarea unei arme interzisa unui cms sef fost comandant IPJ si pentru vanzarea unei contitati de muntitie fara forme legale unor cetateni italieni...nu mai avea de mult dreptul de port, detinere si folosinta arme...pe langa asta, era unul dintre braconierii de frunte al judetului...deci daca nu cunoasteti motivele abtineti-va...sau in caz contrar, nu mai afirmati ca ,,Aplaud orice gest de a descoperi cazuri de coruptie,abuzuri,etc,indiferent de cine le semnalizeaza sau le scoate la lumina,deoarece sunt convins ca nu trebuie tolerata incompetenta sau incompatibilitatea cu statutul de politist,,....deci in care barca vreti sa stati??....

vikkktor

Last edited by sBogdan on Sat Feb 01, 2014 5:45 pm, edited 2 times in total.
barthy

Post by barthy »

Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
easykick

Post by easykick »

Multumesc administratorilor acestui forum care mi-au sters atat anumite postari ulterioare cat si PM-uri.Daca am devenit cumva deranjant spuneti-mi si nu o sa mai fiu "clientul" dvs,
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
easykick

Post by easykick »

vikkktor wrote:Dl Radu, easykick, gata, piua, m-au prins, am cazut prizonier, cred ca este cazul ca in calitate de initiator al topicului, sa il inchizi, sau sa mai graiesti si tu ceva...ca eu ma grabesc sa mai fac o sesizare... :lol:
Eu am scris dar se pare ca nu v-am deranjat doar pe dvs.,ci si pe administratorii forumului,deoarece nu au mai aparut...
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
vikkktor

Post by vikkktor »

easykick wrote:Multumesc administratorilor acestui forum care mi-au sters atat anumite postari ulterioare cat si PM-uri.Daca am devenit cumva deranjant spuneti-mi si nu o sa mai fiu "clientul" dvs,
eu nu am primit nici un pm...sincer nu m-ai deranjat, e foarte greu sa ma dernajeze pe mine cineva...dar, am incercat sa iti explic ca nu toate lucrurile sunt ceea ce par a fi...
Post Reply