Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor
@knauf,si vikkktor a fost sau este cercetat penal. Totusi,care.i intrebarea ?
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
-
corneliu.s
Eu mi-am mai expus parerile "radicale" si in alte parti , din punctul meu de vedere orice cetatean fara cazier si normal la cap ar trebui sa aiba dreptul la arma in casa nu doar anumite categorii privilegiate (chiar daca eu fac parte dintr-o categorie privilegiata ) si imi pare rau sa vad ca drepturile in acest domeniu se restrang nu se largesc . Imi pare rau si pt vanatori si pt colectionari ,dar dupa cum spuneam vina pentru aceasta situatie o au cei care propun si sustin legile nedrepte nu cei care cer aplicarea lor . Sunt convins ca Vikktor a facut sesizarea pentru a mobiliza vanatorii impotriva legii ,pentru ca trebuie sa recunoastem vanatorii sunt cea mai numeroasa categorie de detinatori de arme ,o categorie care daca ar fi unita ar putea face diferenta . Vanatorul care nu respecta legea nu realizeaza ca era expus abuzurilor ,chiar daca nimeni din tara nu o respecta ,daca el supara pe cineva se putea alege cu dosar penal . Cautati vinovatul inainte sa dati cu piatra . Deasemenea va reamintesc de infractiunea de denunt calomnios referitor la treaba cu poligoanele , prevederile codului penal se aplica si domnului Vikktor , daca acesta a savarsit aceasta infractiune va raspunde ,desi daca era cazul cred ca era de mult condamnat deja .
Stai ca nu inteleg...trebuie sa raspund eu,bogdan?
Pe vanatori ii doare la basca...mare branza cu 2 cartuse la arma
S-a vanat de zeci de ani cu doar doua cartuse. Doar nu sunt infanteristi in fata inamiculu (vanatului)
.
Crede.ma vikkktor,prea putin imi pasa daca imi raspunzi sau nu.Mult prea putin,desi recunosc,cu putin timp in urma conta destul de mult. Oricum,nu prea ai fost in stare sa raspunzi clar la nici o intrebare directa,asa ca...In al doilea rand,observ ca din nou incerci sa fi evaziv in raspunsuri. ''Jur cu mana pe biblie ca nu l.am lovit cu pumnul''. Cine te.a intrebat de inchiderea poligonului domnului Gigi Sima ? Te intreb daca ai facut sau nu o sesizare poligonului de la Joita sau impotriva administratorului acestui poligon inainte de ultimul concurs. Si daca nu ai citit atent postul meu, concursul a putut avea loc fara probleme. Sau poate vrei sa ne spui cum a fost cu limitarea incarcatoarelor la armele de vanatoare cu glont? Domnule Tamaianu,eu nu trimit scrisori diverselor institutii sa cer lamuriri despre x sau y ,nici nu fac reclamatii si sesizari. Daca chiar vreau sa intreb ceva,intreb direct subiectul. Tot asa,astept sa fiu intrebat daca cineva are vreo nelamurire in ceea ce ma priveste. Nu am ascuns numele,am o fotografie postata pe forum,cine are ceva sa.mi reproseze,este liber sa o faca aici sau la o cafea,oricand.Cati ani am ? 36 fix. Poate ai dreptate,ma simt uneori mai copilaros,imi plac armele,motocicletele,pescuitul,cainii,etc si inca imi plac filme ca BD in actiune si desenele animate.Dar pana la ''infantilism''...ma rog.vikkktor wrote:sBogdan este ultima oara cand raspund infantilismului care denota din interpelarile tale...deci vis-a-vis de studii sau Sorbone, era un raspuns dat lui madur,dur,dur, care si-a reactivat preocuparea pt subsemnatul si se pare ca este unit in aceleasi simtiri ca domnia ta...in al doilea rand eu nu am nici un amestec in inchiderea poligonului lui Gigi Sima, poligon care a fost inchis de DAESP...trimite o scrisoare chestorului Marinescu si cere punctul de vedere cu privire la acest aspect, daca esti atat de nedumerit fata de motivele de inchidere, sau iti este rusine??...in cazul asta pune mana pe lege si incearca sa vezi motivele acestui lucru, poate a fost un abuz...cred ca ar trebui sa te superi pe cei de la DAESP sau de la SAESP care au inchis poligonul, eu propun ,,sa iti ascuti brisca,, impotriva lor, ei fiind si cei care inchid poligoane si cei care propun legi restrictive...apropos, ce varsta ai ?
''a se deschide brisca in buzunar'',este o zicala din Ardeal,de unde ma trag,si se foloseste cand vrei sa subliniezi ca cineva te.a calcat pe coada la cel mai inalt nivel...Eu nu ''ascut brisca'',nu incit lumea la violenta,ba dimpotriva,cred ca sunt un om destul de echilibrat,cu o perceptie exacta a valorilor,si nici nu postez fotografii prelucrate...ca tot vorbeam de ''infantilism''.
P.S. Nu imi este rusine de niic din ceea ce am facut in viata mea. Daca vrea cineva sa ma contrazica...sunt gata sa ascult.
Last edited by sBogdan on Sat Feb 01, 2014 2:17 pm, edited 1 time in total.
Nu am inteles ce ai vrut sa spui cu postul asta.Ma intrebam daca trebuie sa raspund la ceva. Si de aceea am spus ca si vikkktor a fost si probabil este cercetat penal,asadar nu intelegeam unde bati.Atata tot.knauf wrote:De ce nu-l suni pe Sima senior sa-l intrebi care-i treaba cu poligonul?
Daca esti in sistem,poti afla si singur. Daca nu,citeste presa.
E atat de greu sa afli ca este cercetat penal?
Cum adica ? Pai pana sa faca domnul vikkktor sesizarea,numarul cartuselor din incarcator,era limitat doar in cazul semiautomatelor lise,nu si a celor cu glont. Despre ce mobilizare vorbiti ? Despre ce unire ? Daca vorbiti despre unirea cu oameni da acest gen,imi pare rau,prefer sa ma ''plimb'' singur,si eu sunt un om cu principii la fel ca domnul Tamaianu. Doar ca fiecare vede altfel principiile dupa care ne ghidam.corneliu.s wrote: Sunt convins ca Vikktor a facut sesizarea pentru a mobiliza vanatorii impotriva legii ,pentru ca trebuie sa recunoastem vanatorii sunt cea mai numeroasa categorie de detinatori de arme ,o categorie care daca ar fi unita ar putea face diferenta . Vanatorul care nu respecta legea nu realizeaza ca era expus abuzurilor ,chiar daca nimeni din tara nu o respecta ,daca el supara pe cineva se putea alege cu dosar penal . Cautati vinovatul inainte sa dati cu piatra . Deasemenea va reamintesc de infractiunea de denunt calomnios referitor la treaba cu poligoanele , prevederile codului penal se aplica si domnului Vikktor , daca acesta a savarsit aceasta infractiune va raspunde ,desi daca era cazul cred ca era de mult condamnat deja .
Nici macar nu este vorba de numarul de cartuse,este vorba de a impune o noua restrictie. Nici nu este etic sa vanezi cu incarcatoare de n'spe zeci de cartuse. Este vorba de RESTRICITIE.knauf wrote:Pe vanatori ii doare la basca...mare branza cu 2 cartuse la armaS-a vanat de zeci de ani cu doar doua cartuse. Doar nu sunt infanteristi in fata inamiculu (vanatului)
.
Si repet,eu am ce imi trebuie,am si unde sa trag,nu ma afecteaza noua lege. Dar asta nu inseamna ca ma doare in bashcheti de vanatori,colectionari,etc.Vorba domnului @violiv,caruia i.am citit admirativ zeci de posturi : ''Ca si pasionat de arme am un respect instinctiv fata de cei asemenea mie chiar daca ne asemanam doar in acest singur domeniu.''
Vad ca administratorii au sters deja pozele puse de Vikkktor. Poate primeste si o vacanta prelungita .
Domnule @Madur, nu cred ca vrea nimeni banarea nimanui(mai putin dumneavoastra) si pana la urma sesizarile vor curge in continuare,indiferent daca domnul Tamaianu activeaza sau nu pe acest forum. Adevarat ca uneori discutiile arata ca cele de la OTV dar in mare parte cred ca sunt constructive.
knauf, te ajut eu a formula un raspuns...explica lui sBogdan ca este o mare diferenta, intre ,,cercetare penala,, si ,,inceperea urmaririi penale,,...daca esti subiectul acesteia din urma, la infractiuni sau contraventii privind regimul armelor si muntiilor, iti este ridicat dreptul de a purta, detine, folosi arme...daca nu cunoaste inca la 36 de ani, avand in vedere ca se pare ca este si in slujba statului, diferenta intre cele doua situatii, cred ca este inutila polemica...acuma conjunctia ,,sau,, cu functie disjunctiva din intrebarea sa, arata indoiala si lipsa informatiei...,,a fost sau este cercetat...,, pentru a nu il mai lasa sa rataceasca in necunoscut, comunica-i ca orice politist poate sa initieze impotriva oricarui cetatean, cu mici exceptii cand trebuie aprobarea procurorului, in functie de calitatea persoanei, un dosar de cercetare penala, in care pe baza unor supozitii, indicii sau pur si simplu ca asa vrea seful lui...cazul meu, destul de mediatizat la vremea respectiva si probabil va fi in continuare in presa, a fost tocmai modul in care niste baieti destepti de la DAESP s-au gandit ca nu respect legea...degeaba am discutat cu legea in mana 2h, soferul, tot sofer, a hotarat el sa ii puna pe astia de aici sa-mi faca un dosar...astia nu erau convinsi deloc de justetea actului, mai ales ca nu avea sprijin pe litera legii, adica ,,faptele,, mele nu erau incriminate de lege, dar, spre ghinionul lor, s-au apucat totusi de dosar, pt ca asa au vrut sefii de la DAESP...rezultatul?...procurorul a dispus nanceperea urmaririi penale vis-a-vis de subsemnatul, nu pune ,,nup,, ca poate nu intelege sBogdan, iar unul din cozile de topor ale DAESP-ului, seful SAESP-Arges a fost pus la dispozitie...in continuare, DAESP-ul nu s-a lasat, ca de aia sunt sefi si au capul mare si a culminat la un an de la asta cu amendarea mea, in mod abuziv pe niste fapte inventate si cu niste acte administrative eliberate aiurea si semnate de persoane fara calitate...asta am aratat-o in alte postari cu documente si explicatii...contraventia nu este dosar penal, explica tu lui sBogdan...in continuare, voi lasa justitia sa isi spuna cuvantul, dupa care voi sesiza organele de urmarire penala, cu toate amanuntele acetei povesti care dureaza de peste 1 an jumatate si vom vedea daca acestia apreciaza ca este un caz de razbunare, nefondat, care reliefeaza excesul de putere si in care s-au cheltuit suficienti bani din buget pentru ,,prinderea,, teroristului vikkktor...sper ca ti-am fost de folos cu prezentele randuri in a raspunde lui sBogdan..ramai dator...knauf wrote:Stai ca nu inteleg...trebuie sa raspund eu,bogdan?
PS cat despre aspectele conflictului meu, socotesc ca am fost destul de franc si clar inclusiv cu adversarii, ca sa nu-i numesc inca faptuitori, discutand foarte clar cu o parte din trimisii lor si aratandu-le clar si la lumina zilei modul meu de lucru si conditiile armistitiului..daca nu le-au acceptat pt ca sunt orgoliosi sau prosti, e treaba lor...asta se intampla cand nu sunt capabili sa evalueze caracteristicile ,,gardianului,,...inclusiv prin versurile Trei negrii mititei au fost la razboi,
Unul a fost impuscat, si-au ramas doar doi,
am aratat clar ca si cristalul de Baccarat, vrerea ce poftesc...daca altii se socotesc indreptatiti dintr-un motiv sau altul sa intre in ring sa se alieze cu cotonogitorii mei, e treaba lor...cand esti bombardat de catre o tara de pe teritoriul altei tari, automat intri in conflict si cu tara gazda a bombardamentului...
PPS penultima si ultima fraza a lui cornelius, sunt mai mult decat lamuritoare si arata un mod profesionist de a explica situatia...nu e vina mea ca altii nu au capacitatea de a intelege si nici menirea mea sa predau abc-ul ,,conflictului,, desi am incercat sa o fac...mai mult decat atata, conflictul a avut mai multe parti...s-a exacerbat cu niste urmari legale, dar, regretabile, in urma lunilor de vara cand am observat ca prietenii mei de la DAESP, nu se multumesc numai la interpretarea si aplicarea abuziva a legii ci, mai grav si la schimbare ei in sens restrictiv, prin propunerile pe care le stim toti..destul e destul...asta m-a facut sa actionez in sensul ca daca mana mea are cancer, o tai...acest aspect de nerespectare a legii in priviinta importurilor de semiautomate cu destinatia vanatoare, incrimineaza cei responsabili de importul lor, adica fix negrul mititel de la DAESP...daca organele de urmaririe penala sau instanta de judecata are alta concluzie, ma voi inclina in fata ei...
PPPS mai transmite-i totusi ca apreciez ca vede totusi in persoana mea, una cu principii...e binem totusi, cred ca o explicatie mai amanuntita, il va face sa vada si padurea...dar, din pacate acuma nu este inca momentul...
Last edited by vikkktor on Sat Feb 01, 2014 4:03 pm, edited 4 times in total.
sBogdan wrote:Domnule @Madur, nu cred ca vrea nimeni banarea nimanui(mai putin dumneavoastra) si pana la urma sesizarile vor curge in continuare,indiferent daca domnul Tamaianu activeaza sau nu pe acest forum. Adevarat ca uneori discutiile arata ca cele de la OTV dar in mare parte cred ca sunt constructive.
Nu doresc darea lui afara de pe forum, dar o "vacanta" pentru calmare nu i-ar strica. Oricum derapajul cu pozele a fost sters..
pacat admin nu are simtul umorului...pozele erau haioase chiar si cele cu Kim Jong...dar, eu in continuare astept prezentarea proaspatului madur,dur,dur, se poate si o poza sa vedem ce serios este, avand in vedere ca pozele mele sunt ,,neserioase,,...poate este o domnisoara timida, asta explicand refuzul constant in a se desconspira...daca e o domnisoara uratica, inteleg discretia... 
PS o sa imi asum eu rolul de NAS..
si o sa o botezam ,,urata,,...daca sunteti de acord va invit la botez...care s-ar putea sa aiba loc mai curand decat se asteapta...

PS o sa imi asum eu rolul de NAS..
Domnule Tamaianu,dumneavoastra nu sunteti in stare sa raspundeti la intrebarile adresate direct,asa ca nici intr.un caz nu cred ca puteti raspunde in locul altora,de parca ati fi in curtea unui tribunal,reprezentand pe cineva. Daca ati ramas cuplat,nu este vina mea. Totusi ,poate va reeveniti si incepeti sa discutati ca de la barbat la barbat sau puteti sa nu raspundeti deloc,dupa cum ati promis.Pentru o mai buna informare a dv.,va anunt ca si eu am avut deschis un dosar penal ptr vatamare corporala care am primit NUP deoarece s.a constatat ca mi.am rupt singur piciorul cu motocicleta pe un drum public. Si pot sa fac diferenta. Insa, acea stare de confuzie este/a fost intretinuta si de incapabilitatea dv de a da un raspuns clar la acele nelamuriri. Nu stiu,de ce postati aproape in fiecare topic sceneta avocat-sofer,etc ? Cui naiba ii pasa ? Mai ales acum ? Dv.,ati ales sa purtati acel razboi,ce legatura are cu faptul ca va place ''sifonul'' ? Ca fondat,ca nefondat...pffff...si normal ca prevederea despre armele de vanatoare cu glont a fost introdusa de catre IGPR . La sesizarea ta,pardon,dumneavoastra ! Normal ca a fost inchis un poligon.La sesizarea ta,pardon, dumneavoastra! Si nu mai scoate cuvinte din context,cu mine nu merg diversiunile avocatesti de genul asta,sunt militar din tata in fiu si sunt obisnuit cu lucruri clare si spuse raspicat.Asa ca iti mai scriu o data '' Adevarat ca UNEORI discutiile arata ca cele de la OTV DAR IN MARE PARTE cred ca sunt constructive'' ...Adica,mai avem cate un Lazarus pe aici,dar in general acest forum contine o gramada de informatii bune. Clar domnule Laza...Tamaianu ?vikkktor wrote:knauf, te ajut in eu a formula un raspuns...explica lui sBogdan ca este o mare diferenta, intre ,,cercetare penala,, si ,,inceperea urmaririi penale,,...daca nu cunoaste inca la 36 de ani, avand in vedere ca se pare ca este si in slujba statului, diferenta intre cele doua situatii, cred ca este inutila polemica...acuma conjunctia ,,sau,, cu functie disjunctiva din intrebarea sa, arata indoiala si lipsa informatiei...,,a fost sau este cercetat...,, pentru a nu il mai lasa sa rataceasca in necunoscut, comunica-i ca orice politist poate sa initieze impotriva oricarui cetatean, cu mici exceptii cand trebuie aprobarea procurorului, in functie de calitatea persoanei, un dosar de cercetare penala, in care pe baza unor supozitii, indicii sau pur si simplu ca asa vrea seful lui...cazul meu, destul de mediatizat la vremea respectiva si probabil va fi in continuare in presa, a fost tocmai modul in care niste baieti destepti de la DAESP s-au gandit ca nu respect legea...degeaba am discutat cu legea in mana 2h, soferul, tot sofer, a hotarat el sa ii puna pe astia de aici sa-mi faca un dosar...astia nu erau convinsi deloc de justetea actului, mai ales ca nu avea sprijin pe litera legii, adica ,,faptele,, mele nu erau incriminate de lege, dar, spre ghinionul lor, s-au apucat totusi de dosar, pt ca asa au vrut sefii de la DAESP...rezultatul?...procurorul a dispus nanceperea urmaririi penale vis-a-vis de subsemnatul, nu pune ,,nup,, ca poate nu intelege sBogdan, iar unul din cozile de topor ale DAESP-ului, seful SAESP-Arges a fost pus la dispozitie...in continuare, DAESP-ul nu s-a lasat, ca de aia sunt sefi si au capul mare si a culminat la un an de la asta cu amendarea mea, in mod abuziv pe niste fapte inventate si cu niste acte administrative eliberate aiurea si semnate de persoane fara calitate...asta am aratat-o in alte postari cu documente si explicatii...contraventia nu este dosar penal, explica tu lui sBogdan...in continuare, voi lasa justitia sa isi spuna cuvantul, dupa care voi sesiza organele de urmarire penala, cu toate amanuntele acetei povesti care dureaza de peste 1 an jumatate si vom vedea daca acestia apreciaza ca este un caz de razbunare, nefondat, care reliefeaza excesul de putere si in care s-au cheltuit suficienti bani din buget pentru ,,prinderea,, teroristului vikkktor...sper ca ti-am fost de folos cu prezentele randuri in a raspunde lui sBogdan..ramai dator...knauf wrote:Stai ca nu inteleg...trebuie sa raspund eu,bogdan?...si mai atentioneaza-l pe sBogdan, ca daca afirma ca discutiile au iz de OTV, dar ,,sunt constructive,, isi va atrage mania lui madur,dur,dur...treaba lui, dar, sa se gandeasca ca madur,dur, dur, de abia reuseste sa execute indicatiile cu privire la subsemnatul, daca se apuca sa alerge dupa doi iepuri, va fi mai debusolat...
![]()
...si mai explica dl-ui sBogdan ca prevederea cu semiautomatele a fost transpusa in lege la initiativa IGPR, respectiv DAESP, in 2011 nu a lui Vikkktor si prevede toate semiautomatele fie ele cu glont sau cartus...in sensul celor afirmate mai sus, detin acte in care chestor Marinescu afirma ca a fost introdusa in lege la intiativa IGPR...eu discut pe probe si acte, nu pe avioane de hartie cu aspect de ingerasi cu tate mari, pe care le visez noaptea...
Last edited by sBogdan on Sat Feb 01, 2014 3:52 pm, edited 1 time in total.
Nu cred ca admin nu are simtul umorului si i-a sters pozele stimabilului, probabil face parte din conspiratia mondiala care il prigoneste pe dl. Vikkktor