Concurs neletale 23.11.2013 - poligon UTI

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Concurs neletale - poligon UTI

Post by tevez »

Participarea la competiţia respectivă e mai ieftină ca o ieşire obişnuită în poligon, motiv pentru care eu n-am ratat nicio
ocazie să particip când am putut iar atmosfera e faină.
sith

Post by sith »

vikkktor wrote:nu prea stiu ce conteaza cine vine si cine nu vine la asemenea intruniri, care pana la urma nu stiu cat rol au de a ,,socializa,, cat mai mult de a aduce beneficii financiare organizatorilor...in afara de asta, nu toti sunt din Buc si o plimbare dintr-un colt al tarii la UTI sau in alte parte, este un real efort financiar...personal nu am fost la asemenea intruniri si nici nu am fost invitat de nimeni...din propria initiativa am fost la un poligon din Buc acum ceva zile in urma, unde cand am incercat sa discut problema arzatoare a zilelor noastre, anume schimbarea de lege, eram privit ca un extraterestru, discursul meu era un monolog si am fost informat ca avand in vedere ca acolo se desfasoara activitatea specifica folosintei de arme, ei trebuie sa aiba o relatie amiabila cu autoritatile...deci, avantul meu ,,revolutionar,, a primit ceea ce era de asteptat si intuit de multa vreme...tacere si supunere...cam asta este in realitate si cam asta este reprezentarea in fata autoritatilor ori cat ar dori unii sa se imbete cu apa rece si sa creada in anumiti ,,guru,, in domeniu...

PS dupa ce am asteptat cateva ore sa termine altii de tras, afara, dupa ce am folosit armele si munitia mea, am platit mai mult decat am platit la alt poligon acoperit la o distanta cel putin egala de domiciliu meu, unde nu era nimeni si nu am fost batut de vant si obligat sa astept...deci care ar fi beneficiu meu, de exemplu, sa particip la asemenea intruniri???...
sincer, nu prea ma asteptam la replica asta.
50 ron taxa de participare nu imbogateste pe nimeni, iar UTI, ca organizator are niste costuri ...
pentru mine atmosfera si socializarea este mult mai valoroasa, dar fiecare este liber sa vada ce vrea.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Hai sa facem o lista cu doritori, cei care au mai fost stiu deja ca e fain la concursurile organizate de UTI.
Taxa de participare de 50 de lei este mica asadar eu sper sa ne adunam cat mai multi. Macar ca ne bem cafeaua intr-o sambata dimineata intre prieteni, acolo sus in sala pusa la dispozitie de UTI si tot e ceva.
Asadar, eu pana acum am numarat sapte doritori:
1. sith
2. 2ndLt
3. tevez
4. oroles
5. w0lfy
6. Niki (care mi-a confirmat telefonic)
7. safe&sound
Cred ca mai putem conta pe pe inca doua persoane si anume pe Romi N. si Ionut P. asadar am fi deja noua persoane... si cu nea Filip, zece! :D
Pentru cei care trag in 9mmR vestea buna e ca UTI inca mai au munitie Ozkursan la 1.5 lei bucata. Asa ca... Hai fratilor veniti, cu cat vom fi mai multi cu atat va fi mai fain!

N.B. Nici unul dintre cei prezenti pana acum la acest subiect, inclusiv subsemnatul, nu suntem organizatori, suntem un grup de prieteni carora le place sa iasa intr-o sambata dimineata la cafea la UTI, daca mai si tragem cu pistoalele e si mai misto!
2ndLt

Post by 2ndLt »

Cu Varu suntem 8 din cei 7 enumerati, asa per total o sa fim 11
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
danhati

Post by danhati »

Ma bag si eu, deci mai adaugati o persoana :)
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Taxa de participare de 50 de lei este mica asadar eu sper sa ne adunam cat mai multi.
1. sith
2. 2ndLt + 1
3. tevez
4. oroles
5. w0lfy
6. Niki (care mi-a confirmat telefonic)
7. safe&sound
8. danhati
Cred ca mai putem conta pe pe inca doua persoane care nu au lipsit la nici un concurs cu neletale si anume pe Romi N. si Ionut P.
Pentru cei care trag in 9mmR vestea buna e ca UTI inca mai au munitie Ozkursan la 1.5 lei bucata. Asa ca... Hai fratilor veniti, cu cat vom fi mai multi cu atat va fi mai fain!

N.B. Nici unul dintre cei prezenti pana acum la acest subiect, inclusiv subsemnatul, nu suntem organizatori, suntem un grup de prieteni carora le place sa iasa intr-o sambata dimineata la cafea la UTI, daca mai si tragem cu pistoalele e si mai misto!
Rudy

Post by Rudy »

w0lfy wrote:(am copil mic acasa si deplasarea trebuie aprobata de sotie :D ).
Al meu e deja mare si-mi aprob singur biletul de voie. Si cand era mic faceam la fel :mrgreen:
P.S. leoaica poate sa creasca puii si fara leu,.. :lol:

Intrucat @oroles si-a manifestat dorinta de a fi prezent, voi proceda si eu ca atare.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
oroles

Post by oroles »

daca e sambata nu cred ca scap de nevasta, deci probabil mai adaugam un om la lista :)
Rudy

Post by Rudy »

Care va sa zica iti ei bodyguard ?

Unde-s doi, puterea creste :wink:
Dar ai grija sa nu tinteasca mai bine ca tine. Sa-i dai peste cot mereu, sau sa-i misti tinta din butoanele de la stand :mrgreen:
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
oroles

Post by oroles »

cata rautate, dom'ne :)

PS: nu am complexe, poate sa traga mai bine ca mine ca nu mi se micsoreaza "arma" si nici nu visez urat dupa aia.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Lista actualizata:
1. sith
2. 2ndLt + 1
3. tevez
4. oroles + 1
5. w0lfy
6. Niki (a confirmat telefonic)
7. safe&sound
8. danhati
9. Rudy

Suntem unsprezece aici plus cei doi despre care am scris mai sus.
Data se pare ca va fi penultima sau chiar ultima sambata a lunii acesteia (23 sau 30 nov.)
cris091

Post by cris091 »

Prezent
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

cris091 wrote:Prezent
easykick wrote:Chiar credeati ca o sa scapati de mine?Prezent si eu.
Bun asa!

Lista actualizata:
1. sith
2. 2ndLt + 1
3. tevez
4. oroles + 1
5. w0lfy
6. Niki
7. safe&sound
8. danhati
9. Rudy
10. cris091
11. easykick
Last edited by Safe&Sound on Wed Nov 13, 2013 1:16 am, edited 1 time in total.
easykick

Post by easykick »

Chiar credeati ca o sa scapati de mine?Prezent si eu.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
vikkktor

Post by vikkktor »

sith wrote:
vikkktor wrote:nu prea stiu ce conteaza cine vine si cine nu vine la asemenea intruniri, care pana la urma nu stiu cat rol au de a ,,socializa,, cat mai mult de a aduce beneficii financiare organizatorilor...in afara de asta, nu toti sunt din Buc si o plimbare dintr-un colt al tarii la UTI sau in alte parte, este un real efort financiar...personal nu am fost la asemenea intruniri si nici nu am fost invitat de nimeni...din propria initiativa am fost la un poligon din Buc acum ceva zile in urma, unde cand am incercat sa discut problema arzatoare a zilelor noastre, anume schimbarea de lege, eram privit ca un extraterestru, discursul meu era un monolog si am fost informat ca avand in vedere ca acolo se desfasoara activitatea specifica folosintei de arme, ei trebuie sa aiba o relatie amiabila cu autoritatile...deci, avantul meu ,,revolutionar,, a primit ceea ce era de asteptat si intuit de multa vreme...tacere si supunere...cam asta este in realitate si cam asta este reprezentarea in fata autoritatilor ori cat ar dori unii sa se imbete cu apa rece si sa creada in anumiti ,,guru,, in domeniu...

PS dupa ce am asteptat cateva ore sa termine altii de tras, afara, dupa ce am folosit armele si munitia mea, am platit mai mult decat am platit la alt poligon acoperit la o distanta cel putin egala de domiciliu meu, unde nu era nimeni si nu am fost batut de vant si obligat sa astept...deci care ar fi beneficiu meu, de exemplu, sa particip la asemenea intruniri???...
sincer, nu prea ma asteptam la replica asta.
50 ron taxa de participare nu imbogateste pe nimeni, iar UTI, ca organizator are niste costuri ...
pentru mine atmosfera si socializarea este mult mai valoroasa, dar fiecare este liber sa vada ce vrea.
e treaba ta la ce te asteptai....am tras cu armele mele, munitia mea,am platit 100 ron la poligon la Joita...stat afara in frig, lipit personal banda adeziva pe tinte,,etc,,,,,,poligon, BV, acoperit, tinta actionata mecanic deci fara sa ma deplasez personal in teren, bani mai putin, aceleasi conditii, armele mele, munitia mea....pe langa asta, la Joita dupa discutii la obiect, raspunsul a fost ca avand in vedere specificul afacerii, trebuie sa se mentina o relatie amiabila cu autoritatile...ca lumea....ddeci unde este socializarea??????.......deci cu cine ce sa vb eu si despre ce??????????????????????????????????????????????????????????????/ ...hai sa lasam vrajeala asta in care reprezentanti ai nostrii ajung sa isi de mana cu lupul........repet, daca nu va dati seama, tocmai ati fost vanduti, iar daca mai exista dubii, asteptati sa vedeti ce se va intampla dupa ,,noile propuneri,,.....inca o data felicit forumul ,,arow,, ca mai are curajul sa ma publice, fara banari.....restul, sa ma slabeasca cu efortul lor in a combate propuneri de lege si sa inteleaga daca-i duce mintea, ca tocmai IGPR-ul propune si sustine legi ca lumea, pe care le combat oameni de ,,mare valoare,, , din randul celor ce detin arme.....s i c t i r...........intr-o zi, poate va voi spune modul in care inteleg eu aceasta lupta, ce am facut eu pt aceasta cauza si care este rezultatul final...dar, nu stiu sincer daca merita efortul....va doresc toate cele bune, multumesc acestui forum ca mi-a gazduit spusele si va incunostiintez ca, avand ingaduita domniilor voastre, ma voi retrage....
Post Reply