Concurs neletale 23.11.2013 - poligon UTI

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
tevez

Re: Concurs neletale 29.06.2013 - poligon UTI

Post by tevez »

Suntem prea puţini ca să ne permitem să fim dezbinaţi. :)
Rudy

Post by Rudy »

Ai dreptate. La concurs au participat persoane din 3-4 judete totalizand colosalul nr. de 15 (cinci-spre-zece). :oops:
Poate ca restul erau plecati la pomenile organizate de primari unde s-a servit fasole cu ciolan, bere si mici la gratar.
Pana si ursii panda sunt mai numerosi ca noi,
Paradoxul face ca fiind atat de ne-numerosi (adica destul de aproape de o valoare nula), pe cei multi din parlament ii freaca vesnic grija de noi. :(
Mai pe scurt avem de-a face cu legi nominative.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
tevez

Post by tevez »

E greu să poată fi prezenţi toţi cei care şi-ar dori, mereu apare câte ceva. Totuşi, 20-25 e în regulă, mai mult înseamnă aglomeraţie
mare. Propun ca mai încolo, tot în topicul ăsta, să propunem o dată pentru concursul următor, să vedem cam câţi doritori ar fi.
dak

Post by dak »

Nu inseamna ca daca nu am fost la concurs stam acasa si dormim...cel putin unii dintre noi...daca veneam 50, fara suparare, dar nu stiu cum intram la UTI in poligon....nu stiu nici 15 cum au intrat...probabil....pe grupuri...cu acest mic inconvenient, insa, poligonul de la UTI ramane unul unde te simti excelent, iar oamenii de acolo, impartasesc aceasta pasiune, a armelor si a tirului, fiind deosebit de prietenosi si deschisi!
Important este ca manifestarea asta exista! eu unul urmaresc cu placere informatiile si postarile colegilor posesori si pasionati de arme! (cu scuze ca mi-am permis sa ma consider coleg, eu nefiind decat interesat si pasionat si nicidecum un erudit al armelor).
Eu chiar am lucrat sambata si duminica la un eveniment si stiind acest lucru din timp, nu m-am inscris, anuntat ca si participare...
Altfel, sunt convins ca exista ca exista multi la fel ca mine, prinsi cu treburile cotidiene dar alaturi de comunitatea pasionatilor de arme...

Felicitari celor care au initiat si pastrat obiceiul acestui concurs si desigur celor care au participat!
Stima!
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
sith

Post by sith »

Urmatoarea runda prin septembrie, ramane sa confirmam atunci ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
sith

Post by sith »

Cati ar fi interesati de un nou concurs cu arme neletale organizat de UTI?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
2ndLt

Post by 2ndLt »

normal ca sunt interesat, am vorbit si cu Razvan, m-a pus in tema!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
oroles

Post by oroles »

Eu sunt interesat
tevez

Post by tevez »

Şi eu aş vrea să ajung dacă se ţine.
w0lfy

Post by w0lfy »

As veni si eu daca se mai tine. Imi e dor de o iesire in poligon :)
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Cu mare placere vin si eu! Concursurile de la UTI sunt printre cele mai faine oportunitati de socializare pentru cei pasionati de arme si tocmai pentru asta n-as rata niciodata o astfel de ocazie.
sith

Re: Concurs neletale - poligon UTI

Post by sith »

Ar fi bine sa se stie cam pe cati participanti se poate conta ...
Data ar fi peste 2-3 saptamani, sambata.
my favorite gun
telesystems
vikkktor

Post by vikkktor »

nu prea stiu ce conteaza cine vine si cine nu vine la asemenea intruniri, care pana la urma nu stiu cat rol au de a ,,socializa,, cat mai mult de a aduce beneficii financiare organizatorilor...in afara de asta, nu toti sunt din Buc si o plimbare dintr-un colt al tarii la UTI sau in alte parte, este un real efort financiar...personal nu am fost la asemenea intruniri si nici nu am fost invitat de nimeni...din propria initiativa am fost la un poligon din Buc acum ceva zile in urma, unde cand am incercat sa discut problema arzatoare a zilelor noastre, anume schimbarea de lege, eram privit ca un extraterestru, discursul meu era un monolog si am fost informat ca avand in vedere ca acolo se desfasoara activitatea specifica folosintei de arme, ei trebuie sa aiba o relatie amiabila cu autoritatile...deci, avantul meu ,,revolutionar,, a primit ceea ce era de asteptat si intuit de multa vreme...tacere si supunere...cam asta este in realitate si cam asta este reprezentarea in fata autoritatilor ori cat ar dori unii sa se imbete cu apa rece si sa creada in anumiti ,,guru,, in domeniu...

PS dupa ce am asteptat cateva ore sa termine altii de tras, afara, dupa ce am folosit armele si munitia mea, am platit mai mult decat am platit la alt poligon acoperit la o distanta cel putin egala de domiciliu meu, unde nu era nimeni si nu am fost batut de vant si obligat sa astept...deci care ar fi beneficiu meu, de exemplu, sa particip la asemenea intruniri???...
w0lfy

Post by w0lfy »

Doar cine nu a organizat niciodata un event de genul acesta poate sa creada ca organizatorii obtin venituri de pe spatele participantilor. Ia in calcul vaoarea premiilor, costurile de organizare, costurile de deplasare, timpul liber sacrificat, etc si o sa realizezi ca de cele mai multe ori organizatorul iese pe minus.

Legat de beneficii, fiecare ia din "experienta" unei intalniri de acest gen ce considera ca ii este necesar. Tu stii cel mai bine daca iti este benefica sau nu participarea la un concurs.

PS: Nu fac parte din grupul de organizatori, dar mi se pare aiurea sa arunci vorbe cum ca in spate ar fi doar un interes financiar.

PSS: Eu sunt disponibil pentru participarea la o noua editie a concursului, atata timp cat data desfasurarii se anunta cu cel putin o saptamana inainte (am copil mic acasa si deplasarea trebuie aprobata de sotie :D ).
Post Reply