Asa am inceput si eu, ce ai uitat?!
Cumparare arme Bulgaria
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Cumparare arme Bulgaria
Ee de ce
... poate astea ii plac mai mult, a si zis baiatul ca este la inceput...
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
Atat aveai voie ...
Acum ai mai lua?
Acum ai mai lua?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
AlexTHEGreat
Am primit si autorizatia de la Politie intre timp.Au mers struna lucrurile,mult mai rapid decat in Capitala.
Mai, avand in vedere ca s-au schimbat foarte multe la articolul legii, poate nu m-as mai fi bagat. Prea multa bataie de cap pentru ele.sith wrote:Atat aveai voie ...
Acum ai mai lua?
Sau daca as fi avut cunostintele pe care le am acuma despre lege si despre cum merg treburile, poate ca ma bagam de atunci la colectionar. Dar asta e, toate la timpul lor.
Ca raspuns final, personal, nu, nu as mai lua.....
cat ma e grenada la vecini?
876 grame......ca e soft 
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
-
ChristianW
As fi recunoscator forumistilor mai vechi daca mi-ar putea trimite ( fie si pe privat) date despre locatiile magazinelor pentru arme cu aer din Ruse. Nu cunosc orasul si nu am mai fost niciodata in Bulgaria, asa ca va multumesc anticipat pentru indicatii.

Am trimis P.M., sper să ajungă, nu ştiu ce eroare mi-a afişat la un moment dat. Problema e că nu mereu au pe stoc la Ruse,
e bine să mergi pe la toate magazinele înainte să te decizi ce iei şi ideal ar fi să mergi cu cineva care ştie oraşul. Deschide
un topic, poate se mai găsesc amatori şi împărţiţi costul benzinei, taxei de pod, etc. Parcă am mai văzut doritori pe aici şi
faceţi un drum, ideal cu cineva care mai ştie pe acolo. Ca idee, magazinele din Ruse au la preţuri bunicele cuţite, cuţitaşe,
lanterne, hostere, huse, arcuri, etc. şi nu ştiu pe cineva care să fi plecat fără măcar un "suvenir" de pe-acolo.
e bine să mergi pe la toate magazinele înainte să te decizi ce iei şi ideal ar fi să mergi cu cineva care ştie oraşul. Deschide
un topic, poate se mai găsesc amatori şi împărţiţi costul benzinei, taxei de pod, etc. Parcă am mai văzut doritori pe aici şi
faceţi un drum, ideal cu cineva care mai ştie pe acolo. Ca idee, magazinele din Ruse au la preţuri bunicele cuţite, cuţitaşe,
lanterne, hostere, huse, arcuri, etc. şi nu ştiu pe cineva care să fi plecat fără măcar un "suvenir" de pe-acolo.
-
ChristianW
Multumesc celor care mi-au trimis raspunsuri pe PM.
Sper sa ajung curand la Ruse si sa cumpar ceea ce imi doresc. Va voi da detalii aici imediat ce imi procur pistolul in cauza.
Sper sa ajung curand la Ruse si sa cumpar ceea ce imi doresc. Va voi da detalii aici imediat ce imi procur pistolul in cauza.

Sa fi sanatos si iubit! 
zamak se intoarce sau zamak reloaded asa s-ar rezuma.romanii nu vor shi pace sa evolueze[
salut am obtinut autorizatia de cumparare arma si as vrea sa dau si eu o talpa la bulgari stie cineva un magazin in Vidin sau Ruse daca se poate fie un PM si pe forum mai multe detalii ms frumos anticipat 
vezi ca este o harta a orasului Ruse postat de Tevez!pappalino wrote:salut am obtinut autorizatia de cumparare arma si as vrea sa dau si eu o talpa la bulgari stie cineva un magazin in Vidin sau Ruse daca se poate fie un PM si pe forum mai multe detalii ms frumos anticipat
scz nu am vazut-o, dar pe la vidin nu e nici un magazin (pe google nu am gasit nimic) daca e si stie cineva niste magazine armurier poate sa posteze o harta a vidinului ? sau o adresa in PM2ndLt wrote:vezi ca este o harta a orasului Ruse postat de Tevez!pappalino wrote:salut am obtinut autorizatia de cumparare arma si as vrea sa dau si eu o talpa la bulgari stie cineva un magazin in Vidin sau Ruse daca se poate fie un PM si pe forum mai multe detalii ms frumos anticipat