autorizatie a 2 a arma neletala
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
el_comandante
autorizatie a 2 a arma neletala
salut, doresc sa-mi cumpar inca un pistol cu bila de cauciuc (sunt hotarat asupra GP T12) si vreau sa stiu cam cat timp dureaza eliberarea noii autorizatii pentru a 2 a arma neletala dupa depunerea cererii impreuna cu cele necesare precum copie bl, taxa platita si mai era ceva dar imi scapa...! acum detin o ¨prastie¨, un walter p99t
de care vreau sa... orice numai sa nu-l mai vad!! multumesc
Re: autorizatie a 2 a arma neletala
100roni in 30 zile..
300roni in regim de urgenta, nu stiu cate zile..
10 lei, autorizatie aest, valabila 90zile (asa era pe odata) cu care te poti duce sa ridici arma din magazin sau taraba , dupa caz. (parca...)
300roni in regim de urgenta, nu stiu cate zile..
10 lei, autorizatie aest, valabila 90zile (asa era pe odata) cu care te poti duce sa ridici arma din magazin sau taraba , dupa caz. (parca...)
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Am citit pe undeva că s-a prelungit la vreo 45 de zile, din cauză că noile verificări durează mult şi...
Când mi-am luat eu ultima neletală, acum aproape un an, n-a durat mai mult decât scrie la lege, dar cred că mai depinde şi de judeţ.
La Bucureşti fiind foarte aglomerat serv. arme poate că durează mai mult, un coleg care şi-a luat armă recent poate să confirme.
Când mi-am luat eu ultima neletală, acum aproape un an, n-a durat mai mult decât scrie la lege, dar cred că mai depinde şi de judeţ.
La Bucureşti fiind foarte aglomerat serv. arme poate că durează mai mult, un coleg care şi-a luat armă recent poate să confirme.
-
el_comandante
Se face din nou verificarea la domiciliu de catre politie, nu?
sunt oameni pe forum care au platit taxa de urgenta si tot in vreo 30 de zile au primit autorizatia, deci cred ca sunt bani aruncatiRudy wrote:300roni in regim de urgenta
in decembrie a durat vreo 35 de zile de la depunere pana la notarea in permis.tevez wrote:La Bucureşti fiind foarte aglomerat serv. arme poate că durează mai mult, un coleg care şi-a luat armă recent poate să confirme.
suna la aest sa ii intrebi. daca iti raspund ca da, la 2 saptamani dupa ce ai depus actele, suna la circa si cauta-l pe politistul de proximitate. spune-i frumos ca ai depus actele si vrei sa stii cand vine in vizita, ca sa fii si tu acasa, sa ii arati cutia, bla bla bla.el_comandante wrote:Se face din nou verificarea la domiciliu de catre politie, nu?