REFUZ VANZARE MUNITIE - PERMIS VALABIL COLECTIONAR ARME

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

anndrei

Re: REFUZ VANZARE MUNITIE - PERMIS VALABIL COLECTIONAR ARME

Post by anndrei »

Cobra, si dc un om vrea sa se apuce de colectionat ce face? Ia 5 arme odata? Modificarea nu e in lege, era o idee, un proiect...
Si era valabil in cazul armelor scurte, deoarece multi se faceau colectionari si cumparau doar un pistol...
Oricum, sintem off-topic. Dl moderator ne poate spune ceva referitor la problema semnalata de colegul nostru?
sith

Post by sith »

Nu este nicio prevedere in lege referitoare la 5 arme, ci doar in proiectul de norme, care nu este inca in vigoare ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Guest

Post by Guest »

Corect
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
barthy

Post by barthy »

sith wrote:Nu este nicio prevedere in lege referitoare la 5 arme, ci doar in proiectul de norme, care nu este inca in vigoare ...
Nici macar in proiect. Acel proiect a fost publicat pe site-ul MAI si supus dezbaterii publice pana la un termen limita care a trecut de mult. In interiorul acelui termen nu s-a anuntat nici o modificare dar ca deobicei la noi asemenea modificari se fac pe ascuns si cu acordul tacit al celor care in mod normal ar trebui sa puna piciorul in prag vis-a-vis de abuzurile autoritatilor, bineintels in schimbul unor avantaje.
Bravos natiune ! Halal sa-ti fie !
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
cobra

Post by cobra »

sith wrote:Nu este nicio prevedere in lege referitoare la 5 arme, ci doar in proiectul de norme, care nu este inca in vigoare ...
Mai vorbim noi pe tema asta,dar nu acum,peste vreo 6-12 luni,si atunci va veti mira de ce schimbari a suferit legea aia,e doar o chestiune de timp,dar stiti ce e mai mare mirarea?patronii de magazine nu fac scandal desi o lege de genul asta le omoara la sigur afacerile,asta eu nu mai pricep in ruptul capului!
mariand68

Post by mariand68 »

D-l Radu, I'll be waiting your answer, am vazut ca ati raspuns la multe topicuri.....dar l-ati evitat pe acesta :)
Please tell me why?
anndrei

Post by anndrei »

Chiar asa, de ce nu ne puteti da un punct de vedere oficial? Sau neoficial... :mrgreen:
Mentionez ca am facut tranzactii pentru 5 arme cu arrow, si cumpar munitie de 2000 lei annual de la arrow(asta minim). Nu exagerez cu nimic. Multi dintre forumisti ma cunosc. Macar pentru ca sintem clienti fideli meritam un punct de vedere sau un pumn in gura. 8)
cris091

Post by cris091 »

cred ca chestia cu pumnu in gura e mai valabila :lol:
anndrei

Post by anndrei »

Nu citeste dl. MODERATOR acest post????
brainbyte

Post by brainbyte »

Anndrei, am ramas si eu tacut pentru cateva zile asteptand un punct de vedere, chiar si neoficial. Am observat ca de obicei moderatorii se implica in topic-urile deschise pe forum-ul "Arrow". Dar in acest caz ...

Domnilor moderatori, de ce nu si in acest caz ? Problema a fost expusa intr-un mod civilizat, cu scuzele de rigoare pentru reclama negativa. Dar din pacate acesta este adevarul, si consider ca meritam cu totii cei implicati in discutie, o lamurire macar daca nu un punct de vedere (ne)oficial. Intr-adevar, patronul unei societati este liber sa isi aleaga modul in care isi vinde marfa, dar in acest caz ni se refuza un drept conferit prin lege.

Va multumesc pentru intelegere.

Toate cele bune
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
vikkktor

Post by vikkktor »

nu cerceta aceste legi, nebun vei fi de le ,ntelegi.... :lol:
tevez

Post by tevez »

brainbyte wrote:... patronul unei societati este liber sa isi aleaga modul in care isi vinde marfa, dar in acest caz ni se refuza un drept conferit prin lege.
În limitele legii este liber să îşi aleagă modul în care-şi vinde marfa, acest mod nu poate depăşi cadrul legal. Sau poate, cu riscul unor sancţiuni. :D
mariand68

Post by mariand68 »

tevez wrote:
brainbyte wrote:... patronul unei societati este liber sa isi aleaga modul in care isi vinde marfa, dar in acest caz ni se refuza un drept conferit prin lege.
În limitele legii este liber să îşi aleagă modul în care-şi vinde marfa, acest mod nu poate depăşi cadrul legal. Sau poate, cu riscul unor sancţiuni. :D
Sa nu spun prostii dar mai mult ca sigur ca pe aici este varata coada IGPR-ului :(
anndrei

Post by anndrei »

Tocmai, nu e...
mariand68

Post by mariand68 »

anndrei wrote:Nu citeste dl. MODERATOR acest post????
Care MODERATOR? Este vre-unul pe aici? :shock:
Post Reply