teava rg88 schimbare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
teava rg88 schimbare
Salut, am un RG88 si as dori sa imi schimb teava la el, este achizitionat de la Arrow, as dori o teava de otel, nu am patit nimic momentandar as dori sa stiu ca arma este OK avand in vedere ca o am de 3 ani, sa nu ma mai gandesc de fiecare data cand trag cu ea ca "mama sa ma mai opresc ca poate imi explodeaza teava". Pana imi iau altul as dori sa stiu daca cineva imi poate schimba teava , ma refer la armurieri. Barthy mi-a zis la un moment dat mai de mult sa vb la MLDGuns, acum ei imi spun ca este ilegal, dar stiu sigur ca au mai modificat tevi de RG avand in vedere topingurile vechi si recomandarea de la Barthy, credeti ca am vreo sansa sa imi schimb teava? Daca da, unde in Bucuresti?
Va multumesc anticipat...
Va multumesc anticipat...
-
Nimeni De Nicaieri
Re: teava rg88 schimbare
tot la MLD, numai ca ceri sa ti se INLOCUIASCA cu o teava de MAUSER.
Aceea e de otel. Exprimarea poate duce la confuzii
Aceea e de otel. Exprimarea poate duce la confuzii
Am avut vreme de 2,5 ani un Rohm RG 88. la al 43 -lea foc cu UAG, pe poligon, si-a scuipat camasa interioara dintr-un aliaj usor (a iesit vreo 3 cm) si si-a cocosat vag inchizatorul culisant.Dus la reparat langa Novarm.Mosilor, la magazinul alaturat ce avea un armurier, ce m-a pus sa aleg intre o teava de Mauser si una lisa, ultima fiind cea aleasa. Reparatie cu acte in regula de la acel armurier autorizat.Reparat, pistolul a revenit la precizia anterioara dar , normal ,vroiam sa scap de el.Am scapat de el doar platind avansul , intr-un magazin, pt.un Fort si mi s-a dat actul de vanzare -cumparare cu care mi-am sters RG 88 din permis, primind la achitarea integrala a Fort-ului, ca prima pt. cadoul RG 88, o cutie de cartuse 9mm pt Fort.Atentie, daca aveti teava cu trei sicane la 120 grade, n-o schimbati ,ca alta mai buna nu gasiti, ca e de Mauser,cu care fabricantul a inlocuit teava initiala ce era catastrofala.
Culmea e că era precisă arma cu ţeava aia făcută din două bucăţi "şerpuite": http://www.aquina.us/zz/rg88/sectiune.jpg
Si cand ma gandesc ca pentru o arma cu o asa constructie, (mai proasta decat o jucarie) in romania se cer, permisetevez wrote:Culmea e că era precisă arma cu ţeava aia făcută din două bucăţi "şerpuite": http://www.aquina.us/zz/rg88/sectiune.jpg
(am vrut sa scriu Romania cu r mic, si forumul in converteste ??? ciudat. japonia se modifica in japonica hihihihi....
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
da, se cere permis. e o ARMA. buna, proasta, e o ARMA. in orice tara nebananiera, pentru o arma ar trebui sa se ceara permis. tu ce-ai vrea, sa se dea la supermarket, la kilogram?Rudy wrote:Si cand ma gandesc ca pentru o arma cu o asa constructie, (mai proasta decat o jucarie) in romania se cer, permise
Avem notiuni diferite despre conceptul arma. O arma este cu totul altceva decat prostiile acelea din zamac, cu teava serpuita, ca la o instalatie sanitara de bloc pe care circula apa calda, sau rece..oroles wrote:da, se cere permis. e o ARMA. buna, proasta, e o ARMA. in orice tara nebananiera, pentru o arma ar trebui sa se ceara permis. tu ce-ai vrea, sa se dea la supermarket, la kilogram?
Intre un pistol cu capse , bb, sau prostia de mai sus, nu se pot evidentia mari diferente.
O arma, este un obiect, dedicat : acum mii de ani : vanatorii, -- in prezent distrugerii.
Despre armele dedicate a fi sperietori ma abtin,,,,,mai bine folosesc un ciomag, sau o bata, cumparata de la supermarket, care au un efect covarsitor superior prostiilor cu bilutze de cauciuc din zamac. Ce nu pricepi tu, este ca "armele" ca acesta sunt surogate, sunt falsuri, destinate a ne face sa ne simtim macio, sau superiori, dupa caz.
Parca de la inceputul anului s-a renuntat la permisele pentru arc. Acum se poate cumpara de la supermarket, la kil, la metru, la ce vrei tu...cu conditia sa fi membru la o asociatie. Eiiii bun, cu arcul acela cumparat de unde o fi el, se pot efectua muuuult mai multe daune, decat cu o pocnitoare din zamac cu bile de cauciuc (iarna cartusele se vand cu bile de cauciuc MS, ? cum scrie la lege )
Ei zic sa ne temperam si sa nu ne mai agitam inutil, ca are cine, (pro tv-ul, antenele , astia sar rapid de cur in sus la orice incident minor, chiar si cu pistoale cu aer comprimat cu alice de 4,5, cazul de ieri...)
Domnule Tevez, ca sa va fac sa zambiti, va informez ca RG 88 al meu, nu a scuipat decat una din cele doua “pastai” ce prezentati (documentat ca intotdeauna) in poza. Cred ca asta a zburat la primul foc al zilei, “arma” pastrandu-si capacitatea de lupta si la urmatoarele 2 focuri, pana cand gheara extractoare nu a mai dibuit cartusul tras in gauroiul ce devenise camera cartusului , blocandu-se “gun-ul”, de m-a oprit din seria rapida ce premeditasem. Inchizatorul culisant, manson ii spun multi, a rezistat eroic situatiei create ,doar cocosandu-se putin (ca_cotoiul pe mitza )si ramamand perfect functional si cu teava noua (reparatorul doar i-a alezat putin gaura, “ sa nu ia si teava cu el la recul” a zis dansul). Raman recunoscator fabricantului ce a reusit un inchizator ce nu s-a facut bucati sa-mi le bage si mie in priviri si sa ma lase cu o arcada “a la Ciorbea” sau purtator de monoclu. Pistolul asta l-am luat in anii cand m-am luat dupa forumistii se bateau in piept doar cu Walther. Mauser sau Rohm. Acum isi baga AKBC si-n cafeaua de dimineata,sa fie mai “tare”.
ce nu pricep e ce vrei tu? vrei ca obiectele astea sa se dea pe baza de buletin?Rudy wrote:Ce nu pricepi tu, este ca "armele" ca acesta sunt surogate, sunt falsuri, destinate a ne face sa ne simtim macio, sau superiori, dupa caz.
ti se pare tie ca se agita cineva pe aici?Rudy wrote:Ei zic sa ne temperam si sa nu ne mai agitam inutil
Până acum, din fericire, nu au fost accidente de genul ăsta care să rănească trăgătorul. Sau nu am auzit noi de ele.sergius2 wrote:Raman recunoscator fabricantului ce a reusit un inchizator ce nu s-a facut bucati...
1.oroles wrote: 1. ce nu pricep e ce vrei tu? vrei ca obiectele astea sa se dea pe baza de buletin?
2. ti se pare tie ca se agita cineva pe aici?
Eu stiu ce vreau. Tu, in schimb nu ai notiuni despre arme. Nu orice obiect facut din rahat moale poate fi numit arma, doar fiindca asa vor conducatorii nostri . Nu mai lasa pe lideri sa-ti implementeze in cap notiunile lor, despre bine sau rau. Bine pentru ei, este cand esti prost,.... rau pentru ei este cand esti destept.
Poti sa-mi spui care este diferenta, intre a cumpara o arma cu buletinul, (ca in statele civilizate) si a cumpara o arma cu un carton de culoare verde ?
Ambele documente sunt plastic si carton cu numele, poza, adresa + o stampila....
Ele nu reprezinta decat o taxa platita statului si atat. Cumva cartonul acela verde te face mai competent in manuirea armelor? Crezi ca poti face diferenta intre un raufacator si un om de bine, cu cartonul verde in buzunarul de la spate?
Ti se pare ca esti mai destept fata de cei din jur daca ai platit cateva milioane pentru obtinerea lui ?
AAAAA, ca vrea statul sa te faca sa crezi asta, e treaba ta, la fel si popa. Vrea sa te faca sa crezi in sfinti si icoane, sa faci plocoane si sa te duci saptamanal in altar sa-i umplii buzunarele.
Totul depinde de sinapse. Ai mai multe te lasi mai greu influentat si-ti poti forma propriul punct de vedere, te poti la o adica dizloca de restul turmei. Nu suntem mioare ca sa functionam cu totii dupa sablonul ciobanului.
Daca ai arunca un ochi pe discovery, ai vedea ce arme se vand, ce modificari li se aduc... exact in leaganul democratiei de pe terra... Adica in tara celor care vor ca restul lumii sa renunte la arme. Si tot acolo o sa vezi ca-ti poti cumpara de la colt, tun, tanc, ag, fara sa-ti elibereze statul vreo medalie de merit, obtinuta pe...... campul de stat la coada la platit taxe si impozite.
By the, way, ai calcat vreodata printr-un poligon? Ai atins vreo arma de razboi din otel, cu glont de razboi infipt pe teava ? Nu cred, altfel ai fi mai retinut in afirmatii.
2. tu te inportunezi inutil, si-mi mirosi un pic a gabor sfatos si zelos. Oare ma insel ?
L.E. referitor la surogatele confectionate din zamac, ...eu sunt de parere ca detinatorul se risca mai mult ca infractorul, in cazul in care arma este folosita, O avea si impuscatu' drepturi, dar cel de trage, se risca mult mai mult.. Oricand ii poate exploda bazaconia aia in mana...(noroc ca in cartuse este praf de pusca doar asa de un fum si putin zgomot,,, ca altfel, vai si amar ...
Last edited by Rudy on Wed May 29, 2013 1:48 pm, edited 1 time in total.
Pai, poate daca le stii asa bine pe toate, nu contest ca nu ar fii asa, ne dai si noua astora care ne-am tepuit cu zamacele astea niste exemple de "bazaconii" explodate. Eu unul deabia astept.Rudy wrote:L.E. referitor la surogatele confectionate din zamac, ...eu sunt de parere ca detinatorul se risca mai mult ca infractorul, in cazul in care arma este folosita, O avea si impuscatu' drepturi, dar cel de trage, se risca mult mai mult.. Oricand ii poate exploda bazaconia aia in mana...(noroc ca in cartuse este praf de pusca doar asa de un fum si putin zgomot,,, ca altfel, vai si amar ...
Legat de discutia daca sunt sau nu arme e clara problema legea spune ca sunt arme si punct. Legat de eficienta nu plange la mormant strain, n-or fii ele "Arme adevarate" cum le spui tu dar nici nu se pot compara cu bata. Rau cu rau dar mai rau fara rau spune un intelept proverb, fara ele te-ai apara cu mainile goale, dar totusi nu suntem toti niste Van Damme in devenire asa ca....
prietene, esti plin de rasini si in capul tau e un talmes-balmes de conspiratii, vitejie si democratie prost inteleasa. hai sa revenim on topic ca o iei pe aratura.Rudy wrote: bla bla bla
PS: daca vrei deschide un topic nou cu arme la supermarket si iti explic acolo de ce bati campii.
off-topic
Observ ca nu ai inteles absolut nimic din cele scrise de mine, te inteleg si te scuz. Poate fiindca tu nu ai rasini in cap, asa cum am eu, iar spatiul calotei tale craniene este ocupat de vid.
Cat depre democratia asa cum este ea.... Atentie,, ti-ai insusit texte care nu-ti apartin, dar pe care le auzi zilnic la tv si le repeti precum papagalul.
Pune-ti armele la semnatura, ca sa vedem daca in afara de a repeta si contrazice, mai detii si altceva
@tiger... navighez pe acest forum de multi ani , dinainte de a-mi face user si am aflat de zeci de cazuri cu tevi explodate, crapate,cocosate, inlocuite sau nu, legal sau in service ori confectionate artizanal la strung. Unii au reusit sa manufactureze tevi de o calitate net superioara, produsului initial.
Sunt atat de multe incat o simpla cautare pe forum te va redirectiona catre informatia dorita.
Nu cred...eu nu am prieteni care sar din boscheti in fata masinii ca sa-mi dea amendaoroles wrote:prietene, etc
Observ ca nu ai inteles absolut nimic din cele scrise de mine, te inteleg si te scuz. Poate fiindca tu nu ai rasini in cap, asa cum am eu, iar spatiul calotei tale craniene este ocupat de vid.
Cat depre democratia asa cum este ea.... Atentie,, ti-ai insusit texte care nu-ti apartin, dar pe care le auzi zilnic la tv si le repeti precum papagalul.
Pune-ti armele la semnatura, ca sa vedem daca in afara de a repeta si contrazice, mai detii si altceva
@tiger... navighez pe acest forum de multi ani , dinainte de a-mi face user si am aflat de zeci de cazuri cu tevi explodate, crapate,cocosate, inlocuite sau nu, legal sau in service ori confectionate artizanal la strung. Unii au reusit sa manufactureze tevi de o calitate net superioara, produsului initial.
Sunt atat de multe incat o simpla cautare pe forum te va redirectiona catre informatia dorita.
Last edited by Rudy on Wed May 29, 2013 1:50 pm, edited 1 time in total.
cum le stii tu pe toate, exact ca un om mareRudy wrote:..................