7Coline wrote:
Incearca sa folosesti un limbaj mai elevat , si coerent in aceasta comunitate .
Cu tot respectul "
7Coline", insa nu inteleg cam ce limbaj elevat ar trebui sa folosesc pe forum ?! Eu cred ca am fost cat se poate de coerent, drept dovada multi dintre respondenti, au inteles mesajul si au raspuns.
Ar trebui sa ma adresez oficial, asa cum te adresezi unei autoritati?
Acesta este un forum liber, sunt sigur ca nu reprezinta forumul vreunei institutii de stat. Aici se pot purta conversatii prietenesti, neoficiale si care nu se supun unor reguli lingvistice standardizate. Deasemenea, pe forumurile fara apartenenta oficiala, in care se intrunesc persoane private si care posteaza diferite teme de discutie neoficiale, se pot posta mesaje sub un alias/pseudonim/porecla, care, prin definitie este la fel de neoficial. Gen 7Coline.
Elevat si coerent pot fi, chiar daca am un discurs liber. Scuze dar in discutiile uzuale, de conversatie, fiecare este liber sa foloseasca ce limbaj doreste, atata timp cat acesta nu este injurios si vulgar.
Multumesc.
@all:
In alta ordine de idei, conf. art. 58 alin. (2), pct (g) din L 295/2004 " Termenul de eliberare al autorizaţiei de procurare este 30 de zile lucrătoare, iar valabilitatea autorizaţiei este de 90 de zile, termen ce poate fi prelungit o singură dată pentru aceeaşi perioadă "
Avand in vedere cele de mai sus, fix azi se fac cele 30 de zile lucratoare si desi am platit taxa de urgenta ce sa vezi? Tipic, nu ca m-as fi asteptat la altceva. Cand e vorba de platit taxe la stat, daca depasesti termenul, ti se percep penalizari.
M-am gandit sa sun la politie sa verific ce se intampla cu dosarul, dar, cum mi s-a mai intamplat de mai multe ori, in legatura cu organele statului... daca insisti e posibil sa-ti prelungesti starea de fapt, doar asa, ca ai insistat

O sa sun luni pentru ca luni sare de termen. Dau relatii prin telefon?
Merci de info !