Nevoie de sfaturi achizitionare pistol cu bile!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Nevoie de sfaturi achizitionare pistol cu bile!
Bun gasit,asa cum spune si titlul,am mare nevoie de sfatul dvs,as vrea sa imi cumpar un pistol cu bile,si aici incepe calvarul,ca dupa ce am citit pe forum pe aici,altceva decit fort sau grand power,nu se merita nimic cumparat,dar am si eu o mare problema,nu am banii aia de se cer pt o asemenea arma,asadar spre ce altceva as putea sa ma orientez?ceva sfaturi din partea dvs,ar fi binevenite!multumesc frumos!
Re: Nevoie de sfaturi achizitionare pistol cu bile!
Stabileşte-ţi un buget şi nu uita de autorizare, costă şi aia destul de mult (medical, taxă, psiholog, cazier, cutie metalică/safe...se adună),cobra wrote:Bun gasit,asa cum spune si titlul,am mare nevoie de sfatul dvs,as vrea sa imi cumpar un pistol cu bile,si aici incepe calvarul,ca dupa ce am citit pe forum pe aici,altceva decit fort sau grand power,nu se merita nimic cumparat,dar am si eu o mare problema,nu am banii aia de se cer pt o asemenea arma,asadar spre ce altceva as putea sa ma orientez?ceva sfaturi din partea dvs,ar fi binevenite!multumesc frumos!
după aia vezi la ce te încadrezi.
Pai am permis de arma,deci am si dulap,am 2 arme letale,dar vreau si un pistol,acuma vine greul ca as dispune de vreo 1000 de lei dar nu mai mult,deci ce recomandati in banii astia?autorizarea trebe sa iasa zilele astea ca nu avui ce lucra si am depus hirtiile pt autorizare arma scurt neletala,dar acuma m-am blocat pt ca eu pusesem ochiu' pe un walter p99,numa' ca acuma nu-l mai vreau nici gratis!ceva sfaturi se poate? multumesc frumos!
-
Safe&Sound
Salutari si bine ati venit!
Din ce inteleg aveti deja doua arme asadar va pricepeti la arme, nu sunteti chiar novice. Asa cum probabil stiti este de preferat sa cumperi o arma buna la mana a doua decat o arma proasta nou-nouta, prin urmare sfatul pe care imi permit sa vi-l dau este sa incercati sa mai puneti vreo suta de euro peste bugetul anuntat si sa aveti rabdare pana apare la vanzare o arma din otel chiar si la mana a doua. Au fost chiar si pe acest forum la sectiunea de vanzari arme la mana a doua dar bune.
Imi mai permit inca un sfat si anume acela de a lua in calcul si CZ83 pe bila de cauciuc. Este o arma foarte buna, lucrata integral din otel, si la fel ca si toate modelele de la FORT este exact arma militara la care a fost inlocuita DOAR teava ghintuita cu una lisa.
La mana a doua, CZ83 are pret foarte bun pentru ca la un moment dat a fost destul de intens denigrat pe forumurile de specialitate de catre o persoana ce incerca sa introduca pe piata un nou brand si prin urmare facea eforturi sustinute sa desfiinteze concurenta. La momentul respectiv aparusera niste fotografii cu tuburi cartus trase cu CZ 83 si perforate lateral din cauza acelui orificiu existent in camera cartusului. Ce nu s-a spus atunci e faptul ca acele tuburi nu erau destinate a fi folosite cu proiectile solide motiv prentru care nu erau fabricate pentru a suporta presiuni mari. Daca doriti detalii despre subiect putem discuta prin mesaje private.
Dupa ce am tras cu toate armele cu bila de cauciuc existente la noi pe piata eu am devenit fan FORT si de aceea va recomand cu caldura orice model de la FORT, indiferent de calibru. La MLD Guns am vazut la sfarsitul anului trecut de vanzare un FORT 18 aproape nou care s-a vandut cu 1300 de lei iar din ce am discutat cu armurierii respectivi am inteles ca astfel de oferte apar periodic.
Cum spuneam si la inceputul mesajului meu cred ca daca veti avea putina rabdare si daca suplimentati bugetul cu inca vreo suta de euro va veti gasi o arma buna care sa va slujeasca multi ani de acum inainte.
Mult succes!
Din ce inteleg aveti deja doua arme asadar va pricepeti la arme, nu sunteti chiar novice. Asa cum probabil stiti este de preferat sa cumperi o arma buna la mana a doua decat o arma proasta nou-nouta, prin urmare sfatul pe care imi permit sa vi-l dau este sa incercati sa mai puneti vreo suta de euro peste bugetul anuntat si sa aveti rabdare pana apare la vanzare o arma din otel chiar si la mana a doua. Au fost chiar si pe acest forum la sectiunea de vanzari arme la mana a doua dar bune.
Imi mai permit inca un sfat si anume acela de a lua in calcul si CZ83 pe bila de cauciuc. Este o arma foarte buna, lucrata integral din otel, si la fel ca si toate modelele de la FORT este exact arma militara la care a fost inlocuita DOAR teava ghintuita cu una lisa.
La mana a doua, CZ83 are pret foarte bun pentru ca la un moment dat a fost destul de intens denigrat pe forumurile de specialitate de catre o persoana ce incerca sa introduca pe piata un nou brand si prin urmare facea eforturi sustinute sa desfiinteze concurenta. La momentul respectiv aparusera niste fotografii cu tuburi cartus trase cu CZ 83 si perforate lateral din cauza acelui orificiu existent in camera cartusului. Ce nu s-a spus atunci e faptul ca acele tuburi nu erau destinate a fi folosite cu proiectile solide motiv prentru care nu erau fabricate pentru a suporta presiuni mari. Daca doriti detalii despre subiect putem discuta prin mesaje private.
Dupa ce am tras cu toate armele cu bila de cauciuc existente la noi pe piata eu am devenit fan FORT si de aceea va recomand cu caldura orice model de la FORT, indiferent de calibru. La MLD Guns am vazut la sfarsitul anului trecut de vanzare un FORT 18 aproape nou care s-a vandut cu 1300 de lei iar din ce am discutat cu armurierii respectivi am inteles ca astfel de oferte apar periodic.
Cum spuneam si la inceputul mesajului meu cred ca daca veti avea putina rabdare si daca suplimentati bugetul cu inca vreo suta de euro va veti gasi o arma buna care sa va slujeasca multi ani de acum inainte.
Mult succes!
Multumesc frumos pt raspunsuri,am sa astept putin,mai muncim putin,mai punem banuti deoparte,mai stringem din dinti,si cumpar ,,jucaria '' dorita,inca o data multumesc pt ajutor,!P.S,cz 83 unde se gaseste,sau cine aduce?multumesc !
Aşa este, un exemplu aici: http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=3246, a mai fost şi un Fort 9 second, ofertă excelentă,Safe&Sound wrote:...La MLD Guns am vazut la sfarsitul anului trecut de vanzare un FORT 18 aproape nou care s-a vandut cu 1300 de lei iar din ce am discutat cu armurierii respectivi am inteles ca astfel de oferte apar periodic.
dar s-a dat repede. Tot ce a spus Safe&Sound mai sus este foarte corect, mai ales dacă ai arme deja, un
"zamak" îţi va displăcea, obişnuit cu arme serioase, din oţel rezistent. În 3 luni, cât e valabilă autorizaţia,
sigur apare ceva ofertă bună, cu condiţia să mai suplimentezi puţin bugetul. Nu este încă testat la noi, dar
a apărut Makarovul pe bilă de cauciuc la Arrow, circa 1600 de lei, făcut de ruşii de la Baikal. Are însă pe
ţeavă nişte obturaţii, lucru obligatoriu la armele neletale ruseşti pentru "civili". Totuşi, asta e posibil să
nu fie atât de grav, trebuie să aşteptăm să-şi cumpere cineva şi să-l vedem "la lucru", pentru că nici
Steyerul în cal. 10x28 n-a fost mediatizat din cauză de ţeavă cu pinten, dar se comportă decent...
Drept urmare, după ce vor apărea şi impresii de la cineva care a tras cu el, e de luat în calcul. Momentan
cam toţi care l-au văzut au rezerve din cauza ţevii care nu e lisă.
Sincer nu ştiu unde se găseşte exact cz83 dar sigur este la vreun magazin din Ro. În general nu prea se obişnuieşte să secobra wrote:Multumesc frumos pt raspunsuri,am sa astept putin,mai muncim putin,mai punem banuti deoparte,mai stringem din dinti,si cumpar ,,jucaria '' dorita,inca o data multumesc pt ajutor,!P.S,cz 83 unde se gaseste,sau cine aduce?multumesc !
dea linkuri spre alte magazine decât Arrow şi partenerii, dar sunt convins că un coleg care ştie se va folosi de mesageria
privată ca să divulge informaţia.
unui CZ83 nou.