noutati

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cris091

noutati

Post by cris091 »

au adus makaroave la arw
:D :D
barthy

Re: noutati

Post by barthy »

..sa se dea cate unul sa ajunga la toata lumea ! :mrgreen:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
tiger

Post by tiger »

A aparut Streamer in varianta 9 mm. http://www.arw.ro/produs.php?p=16502
tevez

Post by tevez »

cris091 wrote:au adus makaroave la arw
:D :D
Au apărut şi pe site: http://www.arw.ro/produs.php?p=16554
De multă vreme erau aşteptate pe piaţa românească, dar între timp au apărut cele cu ţeavă lisă, e posibil să nu fie
un mare succes.
http://baikalinc.ru/ru/company/65.html
cosmin_t

Post by cosmin_t »

M-am jucat si eu cu un "makarov" cu bila facut de Baikal tot la Arw. insa sincer in comparatie cu Fort 14 mi se pare total nefinisat .
Ce m-a deranjat cel mai tare au fost praselele din plastic de culoare maron - o imitatie de lemn... totusi la Fort tot din plastic sunt dar de culoare neagra.

Astept pareri din partea posesorilor de asa ceva :D

Cosmin
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
tevez

Post by tevez »

cosmin_t wrote:M-am jucat si eu cu un "makarov" cu bila facut de Baikal tot la Arw. insa sincer in comparatie cu Fort 14 mi se pare total nefinisat .
Ce m-a deranjat cel mai tare au fost praselele din plastic de culoare maron - o imitatie de lemn... totusi la Fort tot din plastic sunt dar de culoare neagra.

Astept pareri din partea posesorilor de asa ceva :D

Cosmin
Prea curând nu cred, e totuşi "noutate". :D Cum e ţeava?
Pe mine finisajele mai grosiere şi prăselele din plastic nu mă deranjează, altfel n-ar mai fi Makarov. :lol:
Din ce spui înseamnă că e ca Makarovul pe glonţ ca aspect, ceea ce nu e rău, e o armă...consacrată. :)
Am văzut şi Makaroave cu prăsele negre, dar parcă tot cel "clasic", cu prăsele maro e mai ok.
Ca idee, pe glonţ costă 1 326,80lei nou şi 1 202,80lei second, în stare foarte bună iar MP 71H, care e
practic un Makarov în cal. 9x17 mm, 1 412,36lei cu TVA nou-nouţ. Deci n-a fi un preţ exagerat. :)
Nikki

Post by Nikki »

L-am vazut eu azi, la mosilor. Mie imi place, nu e prost finisat (dar asta tine mai mult de gusturi). Ce nu mi-a placut, in schimb, este teava. Nu atat faptul ca are acele doua "cocoase" care obtureaza ci diametrul intern, care nu cred ca depaseste 5-6 mm. Mie imi sta relativ bine in mana.
cris091

Post by cris091 »

dupa 500 -600 de cartuse trase pun pariu ca se va sparge teava aia cu cocoase si vei fii nevoit sa te duci la armurier sa ti-o schimbe cu una lisa si atunci sa te tii :lol:
DanielT

Post by DanielT »

depinde de ce fel sunt facute acele dispozitive menite a opri melteanul sa bage ce nu trecbuie in pistol...ce solutie tehnica a ales fabricamtul sovietic, ca de astia din occident nu ne mai plac unora he he he...pintenul de la 10x28 mm Grand POWETR T12 modelul initial fuctiona ca un hop-.up.cunoscatorii stiu de ce... cum ii stiu pe rusi fact teraba buna dar total inestetica daca ar mai sta "fro" cateva minute la el sa le finiseze ar iesi lucruri bune si frumoasa deijn mana lor dar e greu cu lucrul la norma si obiceiul cu dat 2.3 ciocane peste teava la final :lol: :lol: :lol:
tevez

Post by tevez »

DanielT wrote:modelul initial fuctiona ca un hop-.up.cunoscatorii stiu de ce...
Hop-upul imprimă o mişcare de rotaţie ce îmbunătăţeşte traiectoria şi puterea BILEI DE AIRSOFT care e din plastic dur
(ABS), sticlă sau aliaj de metal uşor, nicidecum la bile de cauciuc. În plus, bila de cauciuc are o formă mult alungită în
clipa în care trece printr-o ţeavă cu mult mai subţire decât ea, deci nici vorbă de efect de hop-up. Ştiu că s-a mai spus,
dar trebuie contracarate astfel de aberaţii pentru că, se ştie, o prostie sau o minciună repetată de multe ori devine un
adevăr. Să nu uităm de ţeava "conică" de Fort, rodajul cu cartuşe oarbe sau cine ştie ce fulgi de semtex.
cris091

Post by cris091 »

eu nu am vazut in viata mea teava conica la vreun fort,iar daca tu sti vreuna tevezule eu o mananc
:lol:
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

cris091 ...da' de munitie cu bile de cauciuc populsate cu fulgi de semtex sau de rodaj cu gloante oarbe ai auzit?
Alea toate despre care vorbea tevez sunt o parte din tampeniile care se lansau sau care inca se mai lanseaza pe forumuri, tampenii care nu de putine ori ascund scopuri de marketing.
Uite, spre exemplu un tip mai sus ne spune despre obstacolul de pe teava de la Grand Power T12 ca ar fi un fel de hop-up, iar asta, desi se vrea a fi "strategie de marketing" este doar o tampenie care devine si mai caraghioasa prin faptul ca la vremea la care lansau pe piata respectivul pistol, cei care se ocupau pe forum de treaba asta au mai incercat astfel de sustineri si li s-a explicat clar si argumentat ca bat campii.
Last edited by Safe&Sound on Tue Feb 12, 2013 12:51 am, edited 1 time in total.
cris091

Post by cris091 »

de cartuse cu fulgi de semtex am auzit dar de vazut nu am vazut :lol: , in schimb dc vrei sa ai mai multa presiune si vrei sa maresti puterea la un cartus ii adaugi putina pulbere de aluminiu si ai rezolvat problema. :mrgreen:
7Coline

Post by 7Coline »

cris091 wrote:de cartuse cu fulgi de semtex am auzit dar de vazut nu am vazut :lol: , in schimb dc vrei sa ai mai multa presiune si vrei sa maresti puterea la un cartus ii adaugi putina pulbere de aluminiu si ai rezolvat problema. :mrgreen:
Torni palinca pe teava ca Margelatu' . :lol:
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
dcrist

Post by dcrist »

Ala era rachiu de anason :wink: Vezi ca strici teava armei cu palinca :lol:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Post Reply