Zoraki 914.Merita cumparat?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Mack44

Re: Zoraki 914.Merita cumparat?

Post by Mack44 »

Sfatul meu ar fi sa iti iei totusi o arma noua. Garantia face toti banii. Ca ex posesor de Streamer sa stii ca am fost foarte multumit de el. Se comporta foarte bine, in afara catorva PG-uri expirate care nu au ejectat complet si si a munitiei walther aparute intr-o perioada, cam proaste ce e drept. Rohm... mai bine uita. Teava din acelasi material. Cartuse mai putine in incarcator la acelasi calibru. In ceea ce priveste portul armei vara, sunt niste tocuri care se prind sub curea, nici nu banuiesti ca s-ar afla ceva la sold. In completare, totusi, mai degraba sa vada cei 3-4 golani cu chef de scandal ce se indreapta spre tine ca ai o arma si sa renunte, decat sa trebuiasca sa o scoti si sa o folosesti pe ei deoarece nu au vazut-o si au sarit la tine. Nu inseamna insa ca trebuie sa porti tricouri mulate sa vada toata lumea. Sa devina vizibila doar intr-o posibila situatie conflictuala. Imi gasesti nr de tel la anunturi si suna-ma pt. detalii si o idee de achizitie.
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
alexdoc

Post by alexdoc »

Mack44 multumesc pt reply.ar fi multe de discutat.eu sunt de aceeasi parere ca si tine,cu pistolul si tocul.Eu o singura data doar l-am aratat si a incetat un conflict care cred ca urma sa degenereze destul de urat.In fine.Vb la tel dupa ce imi dau seama cum sta treaba cu forumul si il gasesc :)

o seara buna
Olar

Post by Olar »

Streameruln face tot ce face alt zamac shi nam vazut vreunul crapat pe forum cu se lamentau pe forum pe vremuri baietii cu marele walter p99.acum am tot zis ca trec la next level fortul multvisat sau un grand power ca au inlocuit grda tragaciului care crapa repede cu una mai metalica putin. oricum pentru cat dai pe el face treaba streamerul!!
Post Reply