preschimbare permis arma neletala

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
alexdoc

preschimbare permis arma neletala

Post by alexdoc »

Sper sa nu fac spam deschizand un nou topic dar am cateva intrebari si vad ca aici sunt cei mai multi oameni care se pricep.Am un certificat de detinator de arma neletala.Dupa cum probabil stiti,acesta trebuie preschimbat ca sa am voie sa si port arma,nu doar sa o detin(inainte pt arma cu gaz pe care o am se facea doar cerere,acum trebuie sa am si analize,examen psihologic,tot ce trtebuia inainte pt un pistol cu bila de cauciuc.in fine.dupa parerea mea e ok ca s-a introdus chestia asta).In fine.As avea doua intrebari:

1.Permisul actual este facut iin judetul Dâmboviţa.Eu am viza de flotant pe Arad deoarece momentan sunt student aici.Are idee cineva daca pot sa imi preschimb direct permisul pe Arad ca sa nu mai bat drumul pana la IPJ Târgoviste?

2.Mi-am facut toate actele necesare,mai am doar de platit taxa aceea de 100RON la Fisc.De la politie mi-au spus ca pot face actele aici(in Arad) si daca vreau,pot sa il depun la Targoviste insa medicul care mi-a facut examenul psihologig mi-a spus ca acesta este valabil doar in judetul unde a fost facut.Este adevarat?

Va doresc o zi buna
vikkktor

Re: preschimbare permis arma neletala

Post by vikkktor »

alexdoc wrote:Sper sa nu fac spam deschizand un nou topic dar am cateva intrebari si vad ca aici sunt cei mai multi oameni care se pricep.Am un certificat de detinator de arma neletala.Dupa cum probabil stiti,acesta trebuie preschimbat ca sa am voie sa si port arma,nu doar sa o detin(inainte pt arma cu gaz pe care o am se facea doar cerere,acum trebuie sa am si analize,examen psihologic,tot ce trtebuia inainte pt un pistol cu bila de cauciuc.in fine.dupa parerea mea e ok ca s-a introdus chestia asta).In fine.As avea doua intrebari:

1.Permisul actual este facut iin judetul Dâmboviţa.Eu am viza de flotant pe Arad deoarece momentan sunt student aici.Are idee cineva daca pot sa imi preschimb direct permisul pe Arad ca sa nu mai bat drumul pana la IPJ Târgoviste?

2.Mi-am facut toate actele necesare,mai am doar de platit taxa aceea de 100RON la Fisc.De la politie mi-au spus ca pot face actele aici(in Arad) si daca vreau,pot sa il depun la Targoviste insa medicul care mi-a facut examenul psihologig mi-a spus ca acesta este valabil doar in judetul unde a fost facut.Este adevarat?

Va doresc o zi buna
1. permisul se face, elibereaza, schimba de catre cei din zona de domiciliu., deci Targoviste
2. valabilitatea examenului psihologic este valabila in toata tara...daca l-ai facut la Arad, il depui la dosarul pe care il dai la Targoviste
alexdoc

Post by alexdoc »

Deci doar cu viza de flotant nu am sanse sa il fac in Arad...un drum in plus inseamna.Asta este
Doctorita care mi0a facut psihologicul inseamna ca nu stia despre ce vorbeste

Multumesc mult pentru raspuns
vikkktor

Post by vikkktor »

alexdoc wrote:Deci doar cu viza de flotant nu am sanse sa il fac in Arad...un drum in plus inseamna.Asta este
Doctorita care mi0a facut psihologicul inseamna ca nu stia despre ce vorbeste

Multumesc mult pentru raspuns
nu au restrictii teritoriale...dar, de obicei ,,se recomanda,, un psiholog...aiureli...
alexdoc

Post by alexdoc »

Desteapta aia de doctorita mi-a scris cu pixul "IPJ Arad" pe foaie.Cand i-am zis ca e pt Dambovita a zis ca nu se poate sa fie valabil decat in Arad.Acum ce sa fac? sa ma intorc sa ii dau cu foaia in cap sau sa corectez eu si sa scriu Targoviste?
Mack44

Post by Mack44 »

Te duci cu el in Dambovita si gata... Examenul psihologic e valabil oriunde in tara. Le spui celor de la AEST ca doctorita aia a crezut ca e pentru arad, hunedoarea, milano... In fond nu era atributia ei sa "faca o dedicatie" catre cine e valabil examenul. Si nici aia de la AEST nu sunt niste incuiati, asa ca nu cred sa ai probleme.
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
alexdoc

Post by alexdoc »

Sper sa nu am.Altfel iau corectorul si modific de fata cu ei.Scriu Dambovita.Mama naibii de treaba :)
Post Reply