Poftim ?alexdoc wrote:@ tiger: multumesc pt raspuns.Nu stiu dar cred ca si cu 50 J, in puncte vitale faci daune.Nu cred ca un om daca e atacat mai sta sa nimereasca raufacatorul in picior.Eu unul as trage in puncte vitale.Dupa cum avea cineva la descriere pe forum:"pferef un proces urat decat o inmormantare frumoasa".Oricum spper sa nu fiu nevoit sa il folosesc
@7Coline: ca e caramida nu prea ma deranjaza.nu prea ma feresc fara sa ascund arma.o sa il compar cu Rohm-ul si o sa ma decid.Dar dupa cum spunea si tiger, Steamer-ul are un avantaj colosal datorita incarcatorului.O sa vad.Sper sa ma hotarac cat de curand
Zoraki 914.Merita cumparat?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Zoraki 914.Merita cumparat?
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Scuze.Nu stiu cum a ajuns "fara" in propozitita aceea.Daca la asta te-ai referit.
Sa inteleg ca nu mai ai nevoie de permis ? Si vrei si dosar penal ? Ok atunci .alexdoc wrote:Scuze.Nu stiu cum a ajuns "fara" in propozitita aceea.Daca la asta te-ai referit.
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Stai putin.Ai inteles gresit.Sau m-am exprimat eu gresit.Tu ai spus ca Steamer-ul e caramida.Eu am spus doar ca nu ma deranjaza sa se vada.Nu sunt nebun sa port arma fara permis.
Scuze daca m-am exprimat gresit.Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta
Prietene de ce nu citesti tu legea ? Nu te deranjeaza ca se vede ? Pe chestia asta iti iei dosar penal si ne reprezinti prost pe noi posesorii de arme . In lege e stipulat ca arma trebuie sa fie in toc si ascunsa vederii.alexdoc wrote:Stai putin.Ai inteles gresit.Sau m-am exprimat eu gresit.Tu ai spus ca Steamer-ul e caramida.Eu am spus doar ca nu ma deranjaza sa se vada.Nu sunt nebun sa port arma fara permis.
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Am citit legea.Stiu ca trebuie sa fie in toc.Nu am gasit insa nicaieri scris ca trebuie sa fie ascunsa vederii.Ba chiar eu am si intrebat cativa posesori de arme si chiar politisti care mi-au spus ca partea cu "ascunsul" armei ramane la latitudinea fiecaruia.Oricum nu am vrut sa fiu rautacios sau altceva.Pur si simplu nu am stiut.Pe viitoor o sa citesc mai atent legea
nu gasesti toate armele disponibile la vanzare in poligon desi asa ar fi normal. e cam aiurea sa vinzi o arma fara sa dai posibilitatea clientului sa o incerce, macar sa vada cum ii sta in mana cand trage. vezi daca cele pe care le cauti le gasesti la uti sau alte poligoane din apropiere.alexdoc wrote:Da,dar nu imi trebuie si arma?(eu intrebam de un model pe care inca nu il am.La Rohm as putea sa calculez pt ca avem modelul dar Steamer nu.Nu cred ca iti pine cineva la dispozitie in poligon,cam orice model de arma); nu am tras niciodata in poligon deci intreb si eu.
nu stiu daca scrie negru pe alb in lege dar nu mi se pare normal sa porti arma la vedere, chiar daca o ai in toc. arma e pentru aparare, nu pentru intimidare. armele purtate la vedere nu fac decat sa dea apa la moara celor care ne catalogheaza "pistolari".alexdoc wrote:Am citit legea.Stiu ca trebuie sa fie in toc.Nu am gasit insa nicaieri scris ca trebuie sa fie ascunsa vederii.Ba chiar eu am si intrebat cativa posesori de arme si chiar politisti care mi-au spus ca partea cu "ascunsul" armei ramane la latitudinea fiecaruia.Oricum nu am vrut sa fiu rautacios sau altceva.Pur si simplu nu am stiut.Pe viitoor o sa citesc mai atent legea
Oroles asta ziceam si eu referitor la posibilitatea testarii unei arme.Oricum de la arrow am de gand sa o iau.Nu am auzit pe cineva sa se planga de ei. Cat despre discutia purtata cu 7coline,chiar nu stiam si nu am vrut sa par "teribilist".Oricum vara,poti sa tragi tricoul cat vrei peste toc,tot se vede.Am citit legea dar nu sunt expert.Tocmat de aceea sunt aici: ca sa ii intreb pe cei care stiu mai multe decat mine.
Scrie negru pe alb in lege ca trebuie sa nu fie la vedere, pentru vara iti cumperi o geanta pentru el, altfel o sa ai parte de multa socializare cu diferite organe de ordine si risti sa ramai si fara el 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
dcrist wrote:Scrie negru pe alb in lege ca trebuie sa nu fie la vedere, pentru vara iti cumperi o geanta pentru el, altfel o sa ai parte de multa socializare cu diferite organe de ordine si risti sa ramai si fara el
Pai atunci ne conformam.Merci pentru raspuns
Cu placere!
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Am doua cuvinte pentru tine si sezonul de vara : camasa , fanny pack (man purse , geanta ...). Se poate , daca cei de la fsb reusesc vara sa mearga cu o suchka la ei fara sa isi dea lumea seama sunt convins ca un amarat de pistol intr-un holster iwb nu creaza probleme. ^^alexdoc wrote:Oroles asta ziceam si eu referitor la posibilitatea testarii unei arme.Oricum de la arrow am de gand sa o iau.Nu am auzit pe cineva sa se planga de ei. Cat despre discutia purtata cu 7coline,chiar nu stiam si nu am vrut sa par "teribilist".Oricum vara,poti sa tragi tricoul cat vrei peste toc,tot se vede.Am citit legea dar nu sunt expert.Tocmat de aceea sunt aici: ca sa ii intreb pe cei care stiu mai multe decat mine.
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Da.Metode exista daca vrei.E bine ca am aflat ca trebuie ascuns vederii.Sincer sa fiu eu am purtat o arma cu gaz(pana sa se schimbe legea anul trecut.Acum nu am voie decat sa o detin la domiciliu pana imi preschimb permisul.Asta a fost si motivul pentru care am hotarat sa imi iau si alt pistol) si vara trageam doar tricoul peste el.Se cam vedea.Am intalnit si politisti dar nimeni nu m-a intrebat nimic.Am avut noroc.Oricum ma bucur ca m-ati lamurit.Dupa cum am mai spus 7coline, nu am vrut sa par teribilist.Pur si simplu nu am stiut.Chiar ma bucur ca mi-am facut contul acesta.Mi-am clarificat destul de bine anumite lucruri si va multumesc pt asta tuturor celor care v-ati facut timp si rabdare pentru a-mi raspunde.O sa revin cu feedback-uri dupa ce imi achizitionez arma(o sa mai dureze putin pana termin actele) si o sa va anunt(daca sunteti interesati) despre cum se comporta in poligon.Momentan inclin destul de mult spre Steamer
O seara buna
O seara buna
"alexdoc" armele care te le ai tu in vedere sunt deja mai mult decat depasite. Si nu atat ca arme, ci mai ales ca munitie.alexdoc wrote:Da.Metode exista daca vrei.E bine ca am aflat ca trebuie ascuns vederii.Sincer sa fiu eu am purtat o arma cu gaz(pana sa se schimbe legea anul trecut.Acum nu am voie decat sa o detin la domiciliu pana imi preschimb permisul.Asta a fost si motivul pentru care am hotarat sa imi iau si alt pistol) si vara trageam doar tricoul peste el.Se cam vedea.Am intalnit si politisti dar nimeni nu m-a intrebat nimic.Am avut noroc.Oricum ma bucur ca m-ati lamurit.Dupa cum am mai spus 7coline, nu am vrut sa par teribilist.Pur si simplu nu am stiut.Chiar ma bucur ca mi-am facut contul acesta.Mi-am clarificat destul de bine anumite lucruri si va multumesc pt asta tuturor celor care v-ati facut timp si rabdare pentru a-mi raspunde.O sa revin cu feedback-uri dupa ce imi achizitionez arma(o sa mai dureze putin pana termin actele) si o sa va anunt(daca sunteti interesati) despre cum se comporta in poligon.Momentan inclin destul de mult spre Steamer
O seara buna
Sfatul meu nu da banii pe ceva, ce peste 2-3 luni iti va parea rau. Singurele arme care le poti avea in vedere la momentul acesta sunt cele in calibrul 10*28(de preferat, parerea mea) sau .45 de la Fort. Sunt singurele care se apropie de termenul de arma de autoaparare.
Si eu posed un Streamer, nu-mi pare rau ca l-am achizitionat acum mai bine de doi ani, dar daca nu a-si fii schimbat macazul spre arme letale cu siguranta acum aveam si un GP sau un Fort.
Vei spune ca sunt mult mai scumpe dar mai bine mai asteapata un pic, mai strange un pic cureaua
Succes.
Da,tiger,marea mea problema sunt banii si un fort e cam de 4 ori mai scump decat un Steamer.Banii astia chiar nu ii am altfel as fi luat unul.Oricum o sa caut si ceva SH.Multumesc pentru sfat.