sfat achizitie revolver
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
sfat achizitie revolver
Va salut cu stima.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu achzitionarea unui revolver pentru autoaparare cu bila de cauciuc. Am 1.80 si 90 kg. Puteti face recomandari si la magazine din Bulgaria, nu mi-e greu sa fug pana la vecini.
Va multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu achzitionarea unui revolver pentru autoaparare cu bila de cauciuc. Am 1.80 si 90 kg. Puteti face recomandari si la magazine din Bulgaria, nu mi-e greu sa fug pana la vecini.
Va multumesc.
Re: sfat achizitie revolver
De ce doamne ai vrea sa iti iei un revolver pentru autoaparare ?
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Nici eu nu recomand revolverul cu bila, dar singurele revolvere care merita sunt cele din otel de la alfaproj
http://magazindearme.ro/magazin/16-revo ... la-cauciuc
http://magazindearme.ro/magazin/16-revo ... la-cauciuc
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
ai putina rabdare pana in februarie au spus cei de la grand power din mogosoaia ca or sa aduca revolver in calibru 10x28
de ce nu? e mai frumos decat un semi si ca numar de gloante - sa fim seriosi: daca n-ai rezolvat situatia in 6 focuri, degeaba mai ai inca 6.7Coline wrote:De ce doamne ai vrea sa iti iei un revolver pentru autoaparare ?
frumoase revolverele de la alfa-proj. cred ca asta va fi alegerea, mai ales daca vin in feb cele in 10x28.
Salut!am eu unul la vanzare,e produs in Germania,foarte putin folosit,fiabil, cu putere de penetrare mare(testat de mine)si precizie f buna.L am cumparat de nou din magazin la un pret mult mai mare decat cu cat il vand.Renunt la el pentru ca am trecut la glont.
Mergi cu incredere pe revolver ca e bun de poligon ca vad ca nu il iei pentru autoaparare.Cdguy wrote:de ce nu? e mai frumos decat un semi si ca numar de gloante - sa fim seriosi: daca n-ai rezolvat situatia in 6 focuri, degeaba mai ai inca 6.7Coline wrote:De ce doamne ai vrea sa iti iei un revolver pentru autoaparare ?
frumoase revolverele de la alfa-proj. cred ca asta va fi alegerea, mai ales daca vin in feb cele in 10x28.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
-
Safe&Sound
Asta e o regula care s-ar putea aplica in cel mai bun caz la armele cu proiectile metalice, la bile de cauciuc treaba sta complet diferit.Cdguy wrote: daca n-ai rezolvat situatia in 6 focuri, degeaba mai ai inca 6.
Avem in familie un revolver de la Alfa Proj, in varianta stainless cu teava scurta de 2" si pot spune ca pentru amatorii de revolvere pot fi considerate chiar frumoase intr-adevar. Sunt nu doar frumoase ci si bine construite, din otel masiv ceea ce le face deosebit de robuste. In poligon, la cinci metri, cel testat de noi cu teava scurta de 2" s-a dovedit a fi si deestul de precis.Cdguy wrote:...frumoase revolverele de la alfa-proj. cred ca asta va fi alegerea...
Din nefericire insa au o problema functionala, majora din punctul meu de vedere si anume acel mod de incarcare al cartuselor in butoias, plasate pe moon clip. Stiu ca moon clip-ul e o solutie adoptata de fabricanti celebri de revolvere, ca se vrea a fi o imbunatatire a modului de functionare al acestora si o solutie de a diversifica tipurile de munitie folosita(rimmed sau rimless) insa in cazul de fata, al celor de la Alfa Proj cred ca fie din cauza ne-standardizarii dimensiunilor munitiei cu bile de cauciuc, fie din cauza unor calcule gresite ale celor de la Alfa Proj, acel moon clip este o adevarata durere "in dos". Cartusele, cel putin cele de la AKBS, nu stau deloc prinse in locasurile lor asadar incarcarea devine foarte dificila iar despre o reincarcare rapida nici nu se poate vorbi. Trebuie sa fii deosebit de indemanatic si chiar norocos ca incarcarea cartuselor in butoias sa iti iasa din prima.
Asta este din punctul meu de vedere un motiv foarte serios pentru care, in cazul alegerii unei arme de autoaparare, cea mai buna varianta este o semi-automata.
Last edited by Safe&Sound on Sat Dec 29, 2012 1:46 am, edited 1 time in total.
Domnilor, 7coline m-a citit. Arma va fi pentru poligon. Inca nu am fost intr-o situatie in care sa am nevoie de arma si daca ma voi gasi vreodata - ma indoiesc ca o voi folosi. Singura intrebare pe care.o mai am este daca sa iau teava de 6 sau cea de 4. Va multumesc.
-
Safe&Sound
6"- perfecta pentru poligon, imposibil de carat. Exact ce ai nevoie.
6'' este f. bun pentru poligon. Eu am tras cu toate lungimile de teava cea de 6'' mi-a placut cel mai mult, daca imi voi cumpara un revolver in viitor, va fi cu teava de 6'' si cal.44 magnum 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)