Novice, caut sfaturi

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

pupuscalus

Re: Novice, caut sfaturi

Post by pupuscalus »

Eu chiar ma intreb cat de tare ar responsabiliza posibilitatea purtarii armei pe glont populatia tarii. Multi conduc la fel de lipsiti de rapundere ca intotdeauna si masinile sunt cu adevarat arme letale.

Cata
paul

Post by paul »

tocmai ai impuscat limba romana.....
mariand68

Post by mariand68 »

paul wrote:tocmai ai impuscat limba romana.....
Nu se pune ca-i pe net si aici se permite orice........... :lol:
unde

Post by unde »

careundecine wrote:Pe cand si la noi niste clauze de stand your ground ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Stand-your-ground_law
Ai uitat si de castle law, care aia e de baza.
O sa avem cind o sa cerem asa ceva. Pina atunci, guvernantii nostrii (oricare) au tot interesul sa tina populatia in mizerie si traiul zilnic sa ne ocupe tot timpul, in asa fel incit sa nu ne vina nu stiu ce idei (apararea vietii si proprietatii, etc).
Dar mai e mult pina departe. Pina atunci ni se tot spune ca nu sintem pregatiti pentru asa ceva si alte texte de genul asta, fobia armelor sadita zi de zi (pina si in intrebarile pe care le pune politia cind face ancheta prin vecini, gen "ce parere aveti ca vecinul dumneavoastra vrea sa isi ia arma?"), iar intre 2 tocsoaie despre diversi cretinoizi care folosesc armele mai mult sau mai putin ilegal (marea majoritate tot din ograda "sistemului") le avem pe dragusanca, cruduta si alte "valori". In felul asta, indobitocirea populatiei e maxima. Mai adaugati tabloidele si imaginea e destul de completa.
Fort 12RM cal .45
paul

Post by paul »

in urma cu ceva ani,cand am vrut sa-mi iau pistol pe bila,ma intrebat politistul de la arme --da' ce vreti sa faceti cu el,la ce va trebuie?-- m-am uitat cam asa :shock: la el
si zic: pai legea imi permite sa detin unul pt. autoaparare.....aaa da ,bine,dar nu cred ca va face trebuinta,dar daca doriti ,aveti de facut urmatoarele....
acum nu zic ca nu sa mai schimbat ceva la politisti,intretimp,dar cu ''civilii'' ca sa zic asa, e inca mult de lamurit.
w0lfy

Post by w0lfy »

Din experienta personala, pot spune ca politistii s-au schimbat foarte mult. Atat la cazier, cat si cand am depus dosarul, politistii au fost mai mult decat ok. Ce m-a socat in schimb, sunt conditiile in care lucreaza cei de la Politia Capitalei. Mai e putin si cade cladirea aia pe ei :(

Pe de alta parte, felul in care se obtine certificatul medical e de tot rasul. In afara de examenul de la interne (mai era putin si imi baga si un deget in fund), celelalte examene medicale s-au facut superficial.
Post Reply