Fort 17R .45Rubber

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Fort 17R .45Rubber

Post by tevez »

Am nişte cunoştinţe care au fix aceeaşi problemă în judeţul Harghita, şi-au luat pistoale cu bile tot pentru această problemă,
bine că am apucat să vb. cu ei fiindcă aveau de gând să tragă cu puşca de vânătoare, ceea ce era nasol, pădurea nefiind în
curtea casei. :) E mai bine că ai scos filmuleţele de pe youtube şi e bine să mergi la poligon, măcar odată pe an, să nu fie
întrebări indiscrete. Eu reuşesc să ajung la UTI de 2-3 ori pe an, dar sunt zone în care cel mai apropiat poligon e la sute de km.
fane satar

Post by fane satar »

Merg la poligon cand se poate dar la mine in padure, am folosit arma ca pe un avertisment sa stie domnii hoti ce ii asteapta. Eu i-am zis si padurarului ca daca ii prind la mine pe proprietate ii impusc mai mult ca sigur. Sa vedem ce va fi pana la final. Multumesc inca o data Tevez. Poate reusesc si eu sa ajung vreodata pe la poigonul de la UTI. Va salut si o zi buna!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Fane, ai facut bine ca ai retras filmuletele chiar daca as vrea sa vad cat mai multe pe tema asta si sa speram ca nu va fii nevoie sa faci uz de arma, fiindca dupa aceea vei fii destul de des, la un pahar de declaratii si padurea va ramane lipsita de protectia ta. E bine sa vada ca te poti apara singur poate ca si mai bine ar fii sa creada ca e arma letala. Naiba mai stie cum e mai bine cu hotii...
Форт 12РМ ,45-калибра
Post Reply