Probleme cu rugina la Fort 17

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
fane satar

Probleme cu rugina la Fort 17

Post by fane satar »

Am purtat 10 minute Fort-ul in betelia de la pantaloni...de la mesterul pielar pana acasa. A ruginit mansonul in ultimul hal. In combinatie cu transpiratia domnul Fort a ruginit. Ce ulei sa ii dau sa bea inafara de celebrul Ballistol? Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
7Coline

Re: Probleme cu rugina la Fort 17

Post by 7Coline »

fane satar wrote:Am purtat 10 minute Fort-ul in betelia de la pantaloni...de la mesterul pielar pana acasa. A ruginit mansonul in ultimul hal. In combinatie cu transpiratia domnul Fort a ruginit. Ce ulei sa ii dau sa bea inafara de celebrul Ballistol? Va salut!
Balistol aplicat zilnic pe interior toc si exterior pistol ... spor ^^
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
Babanu

Post by Babanu »

Sau cromat si ai scapat de probleme :mrgreen:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
sepuku

Post by sepuku »

fane satar wrote:Am purtat 10 minute Fort-ul in betelia de la pantaloni...de la mesterul pielar pana acasa. A ruginit mansonul in ultimul hal. In combinatie cu transpiratia domnul Fort a ruginit. Ce ulei sa ii dau sa bea inafara de celebrul Ballistol? Va salut!
...da-i cu ulei de masline,contine omega3 si-i desfunda instalatia,inlatura ateroamele :D glumesc man !!! desi nu vreau sa fac reclama,o zic totusi-FLUNA TEC spray,isi face f.bine treaba !!! si-n fond dc rugineste este sigur otel,vezi partea plina ! si acum fara gluma-ballistol si fluna care este mai scump :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
sepuku

Post by sepuku »

Babanu wrote:Sau cromat si ai scapat de probleme :mrgreen:
heheh,babane,babane-pana la urma o sa dai tu bani sa mariti' mansonul ala :D
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Olar

Post by Olar »

partea bunna la zamace!!! :lol:
fane satar

Post by fane satar »

Am si zamac dar l-am lasat in seif la prafuit. Sa vad daca il vrea nevastamea. Sau cum il dau pe la vreun prieten daca l-o vrea. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
Post Reply