poligon de trageri UTI

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cosmin_t

poligon de trageri UTI

Post by cosmin_t »

Am o prima intrebare (sper sa ma puteti ajuta): Doresc sa merg din curiozitate la poligonul UTI (este relativ aproape de mine) sa incerc CZ83. Am tot sunat la cele doua numere de telefon de contact de la ei de pe site (unul de tlf mobil si altul de retea fixa) si nu raspunde nimeni niciodata, dar uneori unul din ele suna ocupat. Aveti cumva o alta cale de contact ?

O a doua intrebare ar fi daca exista in Bucuresti un poligon de trageri cu Fort (12, 14, etc)... Eram curios sa compar ambele arme.

Multumesc,
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
Etherfast2

Re: poligon de trageri UTI

Post by Etherfast2 »

Salut,

De obicei nu răspunde nimeni. De fiecare dată când am întrebat, tipele de la recepţie sunt responsabile de asta şi să dea dracu' dacă se rezolvă ceva vreodată :)
Du-te acolo în timpul zilei sau în timpul orelor de program şi găseşti pe cineva sigur, sau sună-l direct pe domnul instructor Gheorghe Filip la 0740050113.

Succes :)
sith

Post by sith »

de ce nu veniti la concursuri?
puteti vedea, testa, vorbiti cu posesorii, etc ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
jackas

Post by jackas »

cosmin_t wrote:Am o prima intrebare (sper sa ma puteti ajuta): Doresc sa merg din curiozitate la poligonul UTI (este relativ aproape de mine) sa incerc CZ83. Am tot sunat la cele doua numere de telefon de contact de la ei de pe site (unul de tlf mobil si altul de retea fixa) si nu raspunde nimeni niciodata.
Si eu am patit la fel dar am insistat si am reusit sa-i contactez,am fost in poligon cu doua zile inainte de concurs si dupa aceea la concurs.Foarte frumos organizat si cu oameni de treaba :)
cosmin_t

Post by cosmin_t »

Multumesc pentru raspunsuri si ajutor!

Din pacate la concurs nu am putut ajunge din cauza timpului (s-a suprapus cu o alta activitate din familie)..

O zi placuta!
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
Post Reply