Doresc sa fac o noua achizitie!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Doresc sa fac o noua achizitie!

Post by tevez »

ice wrote: Da frumoasa arma de colectie dar nu vreau sa-mi umplu permisul cu arme pe care nu le folosesc. Am inteles ca ai voie doar doua? In plus Coltul e cu glont sau daca e de colectie cum e treaba ca nu ma pricep? Sunt clone cu cauciuc, lumineaza-ma. :D
Se pare că vor fi şi Colturi 1911, chiar şi TT-uri pe bilă de cauciuc. Detalii despre T12 sunt mai multe pe forum la GP. De asemenea
e interesant şi forumul acesta: http://forum.armecolectie.ro/index.php
ice

Post by ice »

tevez wrote:Se pare că vor fi şi Colturi 1911, chiar şi TT-uri pe bilă de cauciuc. Detalii despre T12 sunt mai multe pe forum la GP. De asemenea
e interesant şi forumul acesta: http://forum.armecolectie.ro/index.php
Asa s-a zis si de Glock si sunt 2 ani de atunci, pana nu vad nu cred :D TT-ul ala e cam urat m-as mandri cu un Colt daca nu ar avea si opritoare binenteles dar dupa cate vad il face UMAREX care face si Walther-ul.
http://www.umarex.com/uxc.php?load=view&item=317.02.30
Last edited by ice on Wed May 16, 2012 6:45 pm, edited 2 times in total.
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
ice

Post by ice »

Nu stiu ce sa mai cred despre GP T12M, incepusem sa cred ca e aproape perfecta, acum nu se mai gaseste nici munitie. Toata puterea de armare se opreste in bucatica de plastic de la garda tragaciului. Sa ne gandim ce se intampla dupa cateva sute de cartuse trase si incepe sa se toceasca. E posibil asadar sa-ti sara in cap mansonul dupa cum zicea Olar ("gura pacatosului adevar graieste") :) . Cred ca raman cu Fortul pana apare ceva mai bun si am sa incerc cu 9mm AKBC. Apropo, unde se gaseste? Ma poate contrazice cineva in legatura cu GP-ul? Daca da, mai exista munitia originala 10x28 cu bila pana in margine si unde se gaseste? Ce stiti despre aceasta arma http://i2.guns.ru/forums/icons/forum_pi ... 595967.jpg ?
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
ice

Post by ice »

Nici un sfat? :idea:
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Sincer am vrut sa iau si eu un GP T12M dar am renuntat pentru simplul fapt ca am vazut chestia cu tragaciul. Altfel arata bine la finisaje. La putere am vazut ca se tine destul de tare, poate ca prea tare.
Am ceva dubii in ceea ce priveste un test la ....scandurica, cu Fort cal ,45 pe bila.
Форт 12РМ ,45-калибра
tevez

Post by tevez »

ice wrote:Ce stiti despre aceasta arma http://i2.guns.ru/forums/icons/forum_pi ... 595967.jpg ?
Turcia, zamak, o clonă de Glock mai urâţică...nu cred să se aducă în România. Era o poză din faţă, cu ţeava pe undeva,
dictamai opritorul asociat cu o ţeavă largă...nicio şansă de-a fi o concurenţă pentru GP sau Fort, cel puţin asta reiese
din poze şi puţinele informaţii pe care le furnizează google translator, că rusă nu prea ştiu... :oops:
careundecine

Post by careundecine »

La putere am vazut ca se tine destul de tare, poate ca prea tare.
Daca vorbim de autoaparare nu cred ca are ce cauta expresia asta ca e prea tare, poate doar cand ajungem la desert eagle.
Daca nu esti confortabil psihic cu ideea ca s-ar putea candva sa fii nevoit sa aplici o forta posibil letala pentru a-ti apara propria viata atunci poate nu ar trebui sa-ti cumperi pistol ci ai iesi de 10 ori mai avantajos cu un spray. Pistolul in mod normal ar trebui sa fie letal, iar dintre aberatiile pe cauciuc la care avem noi dreptul trebuie sa fie cel mai apropiat de letal. Pe de alta parte poate ai copii si pentru ei ai fi in stare de orice....

Un articol super interesant:

https://www.usconcealedcarry.com/ccm-co ... e-machine/
anghelache

Post by anghelache »

Domnule -careundecine- armele pentru care noi avem autorizare sunt arme neletale.Si ele trebuie sa ramana ne letale in toate conditiile fiindca altfel vom suporta rigorile legii.Pentru acest lucru trebuie sa ne antrenam in poligon dinamic si psihic pentru a putea sa ne stapanim reactiile nervoase necontrolate (mama mea avea o vorba -cine se enerveaza primul pierde).Acum daca suntem atacati de un infractor urat si periculos ,printr-un act injust si infam si nu putem fugi ,aplana situatia pe cale amiabila,scoatem arma ca ultima solutie ca sa ripostam pentru a ne salva viata.Il vom atentiona pe infractor cu expresia :"stai ca trag" ,daca infractorul nu asculta,vom proceda la efectuarea unui foc de avertisment in plan vertical.Daca infractorul isi continua inaintarea se executa foc in plan orizontal spre infractor,pe cat posibil la picioare.Scopul nostru este sa-l incapacitam,pana vin organele competente si nu sa-l suprimam.Dar daca printr-un concurs nefericit de intamplari ,infractorul se deplaseaza mai rapid spre noi decat am reusit noi sa ne antrenam in poligon pentru a putea aplica procedura de mai sus atunci mai mult ca sigur ca ne vom panica si este posibil sa executam foc sub 2 metri (lucru care daca am fi mai responsabili si ne-am antrena mai mult nu s-ar intampla). Doamne fereste, atunci s-ar intampla un regretabil accident pe care nu-l dorim niciodata.
7Coline

Post by 7Coline »

anghelache wrote:Domnule -careundecine- armele pentru care noi avem autorizare sunt arme neletale.Si ele trebuie sa ramana ne letale in toate conditiile fiindca altfel vom suporta rigorile legii.Pentru acest lucru trebuie sa ne antrenam in poligon dinamic si psihic pentru a putea sa ne stapanim reactiile nervoase necontrolate (mama mea avea o vorba -cine se enerveaza primul pierde).Acum daca suntem atacati de un infractor urat si periculos ,printr-un act injust si infam si nu putem fugi ,aplana situatia pe cale amiabila,scoatem arma ca ultima solutie ca sa ripostam pentru a ne salva viata.Il vom atentiona pe infractor cu expresia :"stai ca trag" ,daca infractorul nu asculta,vom proceda la efectuarea unui foc de avertisment in plan vertical.Daca infractorul isi continua inaintarea se executa foc in plan orizontal spre infractor,pe cat posibil la picioare.Scopul nostru este sa-l incapacitam,pana vin organele competente si nu sa-l suprimam.Dar daca printr-un concurs nefericit de intamplari ,infractorul se deplaseaza mai rapid spre noi decat am reusit noi sa ne antrenam in poligon pentru a putea aplica procedura de mai sus atunci mai mult ca sigur ca ne vom panica si este posibil sa executam foc sub 2 metri (lucru care daca am fi mai responsabili si ne-am antrena mai mult nu s-ar intampla). Doamne fereste, atunci s-ar intampla un regretabil accident pe care nu-l dorim niciodata.
Desteapta-te romane! Asta nici in teorie nu e plauzibil , sa nu mai zicem cand ai un cutit in coaste. =))
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
ice

Post by ice »

tevez wrote:
ice wrote:Ce stiti despre aceasta arma http://i2.guns.ru/forums/icons/forum_pi ... 595967.jpg ?
Turcia, zamak, o clonă de Glock mai urâţică...nu cred să se aducă în România. Era o poză din faţă, cu ţeava pe undeva,
dictamai opritorul asociat cu o ţeavă largă...nicio şansă de-a fi o concurenţă pentru GP sau Fort, cel puţin asta reiese
din poze şi puţinele informaţii pe care le furnizează google translator, că rusă nu prea ştiu... :oops:
Multumesc, era foarte important daca are opritoare... Duca-seee... :mrgreen:
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
ice

Post by ice »

Va rog nu va impuscati pe postul meu :D eventual ajutati-ma cu ceva informatii utile
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
ice

Post by ice »

Bruteforce wrote:Sincer am vrut sa iau si eu un GP T12M dar am renuntat pentru simplul fapt ca am vazut chestia cu tragaciul. Altfel arata bine la finisaje. La putere am vazut ca se tine destul de tare, poate ca prea tare.
Am ceva dubii in ceea ce priveste un test la ....scandurica, cu Fort cal ,45 pe bila.
Ce stii despre GP T12M? Care chestie, te referi la garda tragaciului in care teoretic se opreste toata puterea de armare sau la ce? Puterea nu ma deranjeaza :mrgreen: dar nu stiu daca mai e valabila teoria in cazul noii munitii 10x28 AKBC. Testul l-am gasit si eu pe net ala in care bila de la Fort s-a oprit? Tind sa cred ca e adevarat, cu cat e mai mica bila cu atat intra mai usor dar cum spunea cineva energia e mai mare. Adica posibil ca Fort .45 sa rupa o coasta fara sa perforeze pielea.
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
anghelache

Post by anghelache »

7Coline wrote:
anghelache wrote:Domnule -careundecine- armele pentru care noi avem autorizare sunt arme neletale.Si ele trebuie sa ramana ne letale in toate conditiile fiindca altfel vom suporta rigorile legii.Pentru acest lucru trebuie sa ne antrenam in poligon dinamic si psihic pentru a putea sa ne stapanim reactiile nervoase necontrolate (mama mea avea o vorba -cine se enerveaza primul pierde).Acum daca suntem atacati de un infractor urat si periculos ,printr-un act injust si infam si nu putem fugi ,aplana situatia pe cale amiabila,scoatem arma ca ultima solutie ca sa ripostam pentru a ne salva viata.Il vom atentiona pe infractor cu expresia :"stai ca trag" ,daca infractorul nu asculta,vom proceda la efectuarea unui foc de avertisment in plan vertical.Daca infractorul isi continua inaintarea se executa foc in plan orizontal spre infractor,pe cat posibil la picioare.Scopul nostru este sa-l incapacitam,pana vin organele competente si nu sa-l suprimam.Dar daca printr-un concurs nefericit de intamplari ,infractorul se deplaseaza mai rapid spre noi decat am reusit noi sa ne antrenam in poligon pentru a putea aplica procedura de mai sus atunci mai mult ca sigur ca ne vom panica si este posibil sa executam foc sub 2 metri (lucru care daca am fi mai responsabili si ne-am antrena mai mult nu s-ar intampla). Doamne fereste, atunci s-ar intampla un regretabil accident pe care nu-l dorim niciodata.
Desteapta-te romane! Asta nici in teorie nu e plauzibil , sa nu mai zicem cand ai un cutit in coaste. =))
Bineanteles ca nu-i plauzibil!Postarea mea afost o atentionare (am crezut eu) glumeata referitoare la cat de letale trebuie sa fie armele neletale.
PS.Nu trebuie sa ma destept si cand dorm am o fizionomie desteapta(dorm ca iepurii cu ochii intredeschisi).Regret ca postarea mea a fost mai criptica decat am dorit(criptica nu vine de la -cripta-).
7Coline

Post by 7Coline »

anghelache wrote:
7Coline wrote:
Bineanteles ca nu-i plauzibil!Postarea mea afost o atentionare (am crezut eu) glumeata referitoare la cat de letale trebuie sa fie armele neletale.
PS.Nu trebuie sa ma destept si cand dorm am o fizionomie desteapta(dorm ca iepurii cu ochii intredeschisi).Regret ca postarea mea a fost mai criptica decat am dorit(criptica nu vine de la -cripta-).
Aveti grija ce spuneti pe aici , ca sunt unii mai naivi care ar crede ca asa se face , si ii vedem la stirile de la 5. ^^
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
ice

Post by ice »

7Coline wrote:Aveti grija ce spuneti pe aici , ca sunt unii mai naivi care ar crede ca asa se face , si ii vedem la stirile de la 5. ^^
Cum ar fi? Nu am inteles ce ai vrut sa zici :D
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
Post Reply