Pareri pistoale cu bila EKOL !!!!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Safe&Sound

Re: Pareri pistoale cu bila EKOL !!!!

Post by Safe&Sound »

vasilejudecatorul wrote:Poate sunt off topic, am luat un Tanfoglio vinerea trecuta, merge foarte bine. Nu stiu de ce colegul a spus ca munitia e proasta sau scumpa. Oricum, sunt multumit de el.
Scuze, l-am luat din Radauti.
Da, ai dreptate , si pistoalele Fort sunt de luat in calcul dar e pretul cam mare. Cu diferenta de bani, am luat o gramada de munitie.
Sa auzim de bine,

vasilejudecatorul, asa e, suntem complet off-topic. Cu scuzele de rigoare pentru cititori am sa continui totusi in aceeasi nota facand urmatoarele precizari.

De vineri cand spui ca ai cumparat arma si pana azi nu au trecut decat cinci zile, nu e mult timp si sa fiu sincer cu tine am ceva rezerve despre cat de bine ai reusit sa iti dai seama ce arma ti-ai cumparat pentru ca nu stiu cat de experimentat esti in domeniul armelor in general si al celor de autoaparare in special.
Eu vorbeam de o arma de autoaparare pe care un doritor si-o cumpara cu intentia de a o folosi si de a se antrena/distra bine si mult in poligon iar in acest caz o arma in calibrul 10X22 nu e indicata deloc. Daca insa cumpri arma si cele cateva zeci de cartuse pentru ca sa le tii pe toate frumusel in cutia metalica sau in seif, atunci e bun si Tanfolio insa doar pentru atat, in continuare cred ca mai bun e un STREAMER pentru ca face fix acelasi lucru si costa cu vreo 10 milioane mai putin.

Cat priveste diferenta de precizie, de putere si de pret intre munitiile cu bile de cauciuc 10X22 prin comparatie cu 9X22, daca vii vreodata prin Bucuresti, te invit intr-un poligon, dotat cu chronograf profesional si apoi vei putea sa iti faci o parere singur.

Ca un mic exemplu pot sa iti spun ca eu cumpar munitie potrivita pentru antrenament, in cal 9X22, cu 1,5 lei/buc, iar cea mai puternica munitie in acest calibru(incomparabila ca putere cu 10X22) am gasit-o la 3 lei/buc.
Tu cat ai dat pe 10X22 la Radauti?
Last edited by Safe&Sound on Tue Mar 06, 2012 7:45 pm, edited 1 time in total.
crys78

Post by crys78 »

unde e akbc-ul 3 lei?
Fort 17R cal 9mm P.A
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

La UTI.
dak

Post by dak »

AKBC-u' adevarat? de ala cu biluta putin afara? magnum?
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
barthy

Post by barthy »

dak wrote:AKBC-u' adevarat? de ala cu biluta putin afara? magnum?
:P magnum, magnum...............si mai e si holow poin pe deasupra :lol: :lol: :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
sith

Post by sith »

putin afara, dar daca o impingi, intra inauntru ... :lol: :lol: :lol:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
ice

Post by ice »

sith wrote:
putin afara, dar daca o impingi, intra inauntru ... :lol: :lol: :lol:
Lamuriti-ma si pe mine va rog. Pana la urma mai exista munitia AKBC cu bila pana in margine? As dori sa achizitionez un GP T12M dar munitia ma face sa ma razgandesc. Multumesc
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
Post Reply