Scrisoare catre PNL

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Bruteforce

Re: Scrisoare catre PNL

Post by Bruteforce »

Bill vreau sa punctez asupra catorva aspecte. Majoritatea posesorilor de arme neletale sant oameni responsabili si cunosc legile acestei tari. Ca exista exceptii de la regula nu e o noutate, totusi procentul folosirii armelor neletale este foate mic raportat la numarul de detinatori. Sant mult mai multe atacuri cu halba de bere si scaunele din bar, decat cu pistolul neletal. Faptul ca se mediatizeaza la gramada,glont, air soft, bila de cauciuc este un lucru rau, si care face rating emisiunilor... gen stirile de la ora 5. Necazul mare este ca indiferent cine va fii la putere nu va reusii sa scoata armele de la clanuri si bineinteles alte ,,neamuri". Si ma gindesc ca daca azi le confisca maine au altele....tot pe glont. Dar in schimb s-ar face o mare greseala, lasand fara aparare mii de oameni onesti, testati si para verificati de le sar ochii. In final vreau sa adaug ca am facut tot ce mi sa cerut legal pentru a dobandi acest drept indiferent ca au fost testele psihologige sau analizele de la dosar. Nu am o amenda de cand ma stiu, nu am nici cea mai mica pata in dosar, pot repeta testele de cate ori vor autoritatile, totusi am placerea sa detin o arma neletala, sa trag in poligon de cate ori am chef si nici o data nu m-am gandit sa atac un om cu ea, sau sa fac rau cuiva.
As vrea sa stiu in schimb de la cei care citesc (monitorizeaza) acest forum, cum ar proceda in cazul in care: fratele, sotia, copilul lui ar fii calcat in picioare pentru 100 de lei de catre talhari?
Cum anume ar proceda:
1. Ar suna la 112 si ar astepta un echipaj?
2. Ar striga pe strada la oameni sa ii acorde ajutor?
3. Ar intra el insusi in ploaia de lovituri?
4. Ar utiliza arma conform legii?
5. Alte variante.
Este interesant de stiut, fiindca nici o data nu as dorii ca cineva sa ajunga sa isi puna intrebarile de mai sus in conditiile date.
Форт 12РМ ,45-калибра
tiger

Post by tiger »

Foarte bine punctat, Bruteforce. Bravo.

Aceleasi intrebari le-as pune si promteristilor si instigatorilor din presa, ziaristi nu-i putem numii, a fii ziarist inseamna in primul rand impartialitate si informare corecta a publicului, ceea ce nu este cazul.
Sunt curios in cazul nefericit pe care l-ai descris tu cum ar reactiona? :twisted: :twisted:
Bill

Post by Bill »

Ai dreptate. Dar poti pune problema in felul acesta atunci cand ai in fata unul sau mai multi interlocutori onesti. Dar la noi te confrunti cu politica si cu dorinta presei de a pune scandaluri pe sticla. Si din pacate depinzi de acestea, asa ca trebuie sa-ti controlezi discursul. Nu iti dai seama cate intrebari tendentioase si provocatoare iti poate pune un reporter, doar-doar vei scapa ceva tare. Cum ti-a scapat porumbelul esti pierdut, compromis irecuperabil. Invata sa nu dai din casa. Aici nu este o lupta cinstita. Nu vei avea de-a face cu fete de pension si sa nu crezi ca cuiva ii pasa de principiile tale morale sau de convingerile tale de familist, cu atat mai putin de argumentele juridice.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Daca in tara asta nu se tine cont de oamenii onesti, iar infractorii se bucura de protectie din partea politico-juridicului, atunci nu ramane decat sa devenim ca ei. Si daca opinia mea nu este buna,totusi este personala si mi-o asum sperand ca nu poate afecta un proiect de lege. Poate totusi se va tine cont in cazul in care vor gandii macar sa retraga acest drept. Pur si simplu trec in partea cealalta. Poate ca voi fii unul din ,, ingerii "cazuti, dar capul plecat ...niciodata.
Ps: Parca spuneam ca mai sant si scapari printre cei onesti :)
Форт 12РМ ,45-калибра
Guest

Post by Guest »

Bruteforce wrote: As vrea sa stiu in schimb de la cei care citesc (monitorizeaza) acest forum, cum ar proceda in cazul in care: fratele, sotia, copilul lui ar fii calcat in picioare pentru 100 de lei de catre talhari?
Cum anume ar proceda:
1. Ar suna la 112 si ar astepta un echipaj?
2. Ar striga pe strada la oameni sa ii acorde ajutor?
3. Ar intra el insusi in ploaia de lovituri?
4. Ar utiliza arma conform legii?
5. Alte variante.
Este interesant de stiut, fiindca nici o data nu as dorii ca cineva sa ajunga sa isi puna intrebarile de mai sus in conditiile date.
http://www.uscca.us/ccr/view_post.php?postId=737
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Bill

Post by Bill »

Unde va treziti fratilor?
Justitia din Ro ar fi condamnat-o pe nenorocita aia pentru act de razbunare.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
sith

Post by sith »

Era o replica intr-un film american.
La intrebarea procurorului " De ce ati tras tot incarcatorul in atacator?", replica femeii a fost " Ca sa fiu sigura ca nu mai reprezinta o amenintare..."
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Post Reply