MUNITIE 10/ 28 ! ! !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
MUNITIE 10/ 28 ! ! !
Astazi dupa-amiaza am fost la magazinul arrow Mihai Bravu pentru a cumpara munitie 10/28.
Obisnuiam sa cumpar de aici fiindu-mi mai aproape(fata de reprezentanta GP din Mogosoaia) si ultima data cumparasem acum doua saptamani.
Spre surprinderea mea vanzatorul mi-a spus "NU MAI VEM, S-A TERMINAT ACEASTA MUNITIE", apoi a incercat sa gaseasca la alte magazine arrow din Bucuresti pentru a ma redirectiona spre cel care mai are.
Dupa ce a verificat mi-a raspuns sec " STOC 0, nicaieri in reteaua noastra nu mai exista la acest moment aceasta munitie."
In vitrina insa exista la vanzare pistolul Steyr MA-1, care foloseste aceasta munitie-deci ar fi fost obligatoriu sa existe si munitia pentru el, in caz ca vreun cumparator ar fi dorit sa-l achizitioneze, deasemeni si pentru restul posesorilor pistoalelor Steyr MA-1, vandute in reteaua arrow, ar fi fost obligatoriu sa existe permanent pe stoc munitia respectiva , in virtutea relatiei vanzator-cumparator(consumator)
Nu cunosc deocamdata alte elemente, insa pare ciudat ca posesorii pistoalelor Steyr MA-1 sa fi epuizat toata aceasta munitie(dealtfel foarte buna)
Il rog pe domnul Radu sa lamureasca aceasta problema(daca munitia va mai reveni pe raft, si cand ? )
Obisnuiam sa cumpar de aici fiindu-mi mai aproape(fata de reprezentanta GP din Mogosoaia) si ultima data cumparasem acum doua saptamani.
Spre surprinderea mea vanzatorul mi-a spus "NU MAI VEM, S-A TERMINAT ACEASTA MUNITIE", apoi a incercat sa gaseasca la alte magazine arrow din Bucuresti pentru a ma redirectiona spre cel care mai are.
Dupa ce a verificat mi-a raspuns sec " STOC 0, nicaieri in reteaua noastra nu mai exista la acest moment aceasta munitie."
In vitrina insa exista la vanzare pistolul Steyr MA-1, care foloseste aceasta munitie-deci ar fi fost obligatoriu sa existe si munitia pentru el, in caz ca vreun cumparator ar fi dorit sa-l achizitioneze, deasemeni si pentru restul posesorilor pistoalelor Steyr MA-1, vandute in reteaua arrow, ar fi fost obligatoriu sa existe permanent pe stoc munitia respectiva , in virtutea relatiei vanzator-cumparator(consumator)
Nu cunosc deocamdata alte elemente, insa pare ciudat ca posesorii pistoalelor Steyr MA-1 sa fi epuizat toata aceasta munitie(dealtfel foarte buna)
Il rog pe domnul Radu sa lamureasca aceasta problema(daca munitia va mai reveni pe raft, si cand ? )
Re: MUNITIE 10/ 28 ! ! !
Interesant...
Poti sa imi spui te rog daca esti multumit de pistol? Sunt foarte putine pareri legat de acest pistol. Ceva plusuri/minusuri?
Intreb, pentru ca e posibil saptamana viitoare sa imi iasa autorozatia si oscilez deocamdata intre Fort 17R si GP T12M.
Multumesc.
Poti sa imi spui te rog daca esti multumit de pistol? Sunt foarte putine pareri legat de acest pistol. Ceva plusuri/minusuri?
Intreb, pentru ca e posibil saptamana viitoare sa imi iasa autorozatia si oscilez deocamdata intre Fort 17R si GP T12M.
Multumesc.
Cu stima,
Adrian
FORT 17R
Adrian
FORT 17R
-
Self Defense
Din pacate pt posesorii de arme in cal. 10x28, s-ar putea ca situatia asta sa fie permanenta din ce am auzit, mai ales ca si magazinul din Mogosoaia e inchis pe termen nelimitat.geony wrote:Astazi dupa-amiaza am fost la magazinul arrow Mihai Bravu pentru a cumpara munitie 10/28.
Fort 12RM cal. .45 Rubber
Informatia ar fi ca magazinul din Mogosoaia GP va fi redeschis dupa 4 Martie, cand personalul se intoarce din concediu. Vom vedea dupa 4 Martie...In rest, totul ramane doar zvon sau zvonuri...
Poate ar trebui sa cauti si acolo munitia (parca merge si cea facuta pt GP).
Poate ar trebui sa cauti si acolo munitia (parca merge si cea facuta pt GP).
Cu stima,
Adrian
FORT 17R
Adrian
FORT 17R
Deocamdata astept pozitia arrow vizavi de situatia cartuselor 10/28 AKBS, respectiv a d-nul Radu.
La Mogosoaia n-am incercat fiindu-mi peste mana.
Logic cred ca atat arrow cat si GPI au contracte separate pentru aceasta munitie mai ales ca fiecare tip de munitie este dedicata armei pe care o comercializa firma respectiva.
Sper sa nu se intample ca acum aprox. 2 ani cant arrow avea la vanzare CZ 83 dar nu si munitia potrivita pentru el(pentru ca celelalte munitii de 9 mm mai slabe nu reuseau sa realizeze reancarcarea)
Si atunci s-a rezolvat dar destul de tarziu.
La Mogosoaia n-am incercat fiindu-mi peste mana.
Logic cred ca atat arrow cat si GPI au contracte separate pentru aceasta munitie mai ales ca fiecare tip de munitie este dedicata armei pe care o comercializa firma respectiva.
Sper sa nu se intample ca acum aprox. 2 ani cant arrow avea la vanzare CZ 83 dar nu si munitia potrivita pentru el(pentru ca celelalte munitii de 9 mm mai slabe nu reuseau sa realizeze reancarcarea)
Si atunci s-a rezolvat dar destul de tarziu.
Precizare: eu in magazinele Arrow am vazut munitie 10x20 de provenienta Steyr. La GP gasesti acelasi calibru, dar AKBC.
Fort 12RM cal .45
Steyr M-A1 este un pistol exceptional, din toate punctele de vedere. Ca si varianta pe glont, de altfel. Iar eu sunt un om greu de multumit...dumiadi wrote:Interesant...
Multumesc.
Vrei un pistol bun - ia un Fort.
Vrei ceva deosebit - iei un Steyr.
Pe aici toti o sa-ti spuna Fort. La fel ca si la masini: tara e plina de Logan si Golf. Masini bune. Daca vrei ceva deosebit, dar si fiabil... incepi lista cu un A8.
Succes
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
-
Safe&Sound
CristianB, te asteptam cu maxim interes la concursul pentru neletale ce urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lunii in poligonul subteran de la UTI.
Vor fi doar probe de precizie. De regula sunt prezente arme serioase, e pacat sa lipseasca Steyr-ul, si la final, in totala cunostinta de cauza si perfect argumentat, tragem concluzii si daca vrei facem si analogii intre arme si masini (unde personal, complet subicetiv, recunosc, cred ca lista incepe cu Mercedes
)
Ce zici, vii?
Vor fi doar probe de precizie. De regula sunt prezente arme serioase, e pacat sa lipseasca Steyr-ul, si la final, in totala cunostinta de cauza si perfect argumentat, tragem concluzii si daca vrei facem si analogii intre arme si masini (unde personal, complet subicetiv, recunosc, cred ca lista incepe cu Mercedes
Ce zici, vii?
Nu am mai avut răbdare si am mers pe ...Fort 17r .45:)
Cu stima,
Adrian
FORT 17R
Adrian
FORT 17R
Smart choice. Să-l stăpâneşti sănătos, ai o armă bună, de încredere. Şi nu spun asta pentru că aşa am şi eu.dumiadi wrote:Nu am mai avut răbdare si am mers pe ...Fort 17r .45:)
Last edited by tevez on Sat Mar 10, 2012 2:31 pm, edited 1 time in total.
Sincer am o rezerva cu Steyr, cel putin cu cel pe glont, am avut in dotare cativa ani si ma dezamagit, cu prea multele chifle date in poligon unde trebuia sa-l deblochez de ciment, doar cu mainile nici o sansa. 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Daca nu sunt plecat din tara, vin cu toata placerea.Safe&Sound wrote:CristianB, te asteptam cu maxim interes la concursul pentru neletale ce urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lunii in poligonul subteran de la UTI.
Vor fi doar probe de precizie. De regula sunt prezente arme serioase, e pacat sa lipseasca Steyr-ul, si la final, in totala cunostinta de cauza si perfect argumentat, tragem concluzii si daca vrei facem si analogii intre arme si masini (unde personal, complet subicetiv, recunosc, cred ca lista incepe cu Mercedes)
Ce zici, vii?
In orice caz, cand vorbeam de masini deosebite, ma refeream la A8 intr-o ordine de jos in sus
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Din fericire constat ca s-a ameliorat problema aprovizionarii cu munitie 10/ 28 AKBC pentru Styr MA-1, dar care merge perfect si la GP -T12.
Astazi am gasit si cumparat de la arrow Mosilor cartuse 10/28 AKBC bila, la pretul de(3,3 lei) unde mai aveau 2 cutii(la magazinul din Mihai Bravu nu mai aveau)
Tot la Mosilor avea si AKBC de 9 mm bila de cauciuc - la 3 lei cartusul, pentru cine are nevoie.
Astazi am gasit si cumparat de la arrow Mosilor cartuse 10/28 AKBC bila, la pretul de(3,3 lei) unde mai aveau 2 cutii(la magazinul din Mihai Bravu nu mai aveau)
Tot la Mosilor avea si AKBC de 9 mm bila de cauciuc - la 3 lei cartusul, pentru cine are nevoie.