Holstere Fobus
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Holstere Fobus
Sunt pentru mai multe marci si modèle,cu prindere pe curea, pe glezna,padle si pe stanga.

H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
-
Dualjackal
Mi-am luat astăzi un holster rapid Fobus, rotativ. Iată cum arată 12-ele meu în el:

Profit de ocazie - pentru că nu știu unde aș putea să postez celelalte imagini, deci sunt offtopic - să vă arăt și fibra optică (kit cumpărat din Ucraina). Montajul a fost realizat la MLD.

Profit de ocazie - pentru că nu știu unde aș putea să postez celelalte imagini, deci sunt offtopic - să vă arăt și fibra optică (kit cumpărat din Ucraina). Montajul a fost realizat la MLD.

Foarte misto si holsterul si fibra....Fibra are la MLD?Daca da,cat costa cu montaj cu tot?Holsterul e practic,se vede pe sub haine?Fortul se potriveste bine in el?Scuze ca pun atatea intrebari,dar nu am posibilitatea sa ajung in Bucuresti momentan, asa ca trebuie sa-l comand si am nevoie de mai multe detalii.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
Felicitari, cat a costat kitul?Dualjackal wrote:Mi-am luat astăzi un holster rapid Fobus, rotativ. Iată cum arată 12-ele meu în el:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Dualjackal
@ sith: kitul a costat 60 de Euro și a inclus: 44 de Euro cătarea + înălțătorul + încă 2 bucăți de fibră de aproximativ 5-6 cm lungime de schimb (roșie și verde) + 16 Euro transportul, apoi încă 100 de lei montajul la MLD. Total... spre vreo 390 de lei, dar nu-mi pare rău, arată foarte bine. La vamă eram pregătit să le explic că-s componente pentru jucării, dar nu mi-am fost deschis plicul.
@ easykick: o variantă mai ieftină: fibră se poate lua de aici - http://www.arw.ro/produs.php?p=5049 - apoi se găuresc cătarea și înălțătorul și rezolvi problema - sith și-a făcut așa. Din păcate nu am avut nici uneltele necesare, nici cunoștințe în a le manevra. Momentan kitul nu există la MLD (dar se va aduce), eu am tot săpat pe internet până am găsit un băiat din Ucraina dispus să-mi trimită jucăria.
Legat de holster: pistolul stă PERFECT în el, nu se mișcă, nu cade, nu nimic. E de-acolo. De văzut, se vede pe sub un tricou, evident. Nu e IWB. Pentru sezonul primăvară - toamnă - iarnă e ok. Pentru vară îți recomand IWB și tricouri mai largi sau holsterul ăsta și tricouri mai lungi și mai largi. :)
@ easykick: o variantă mai ieftină: fibră se poate lua de aici - http://www.arw.ro/produs.php?p=5049 - apoi se găuresc cătarea și înălțătorul și rezolvi problema - sith și-a făcut așa. Din păcate nu am avut nici uneltele necesare, nici cunoștințe în a le manevra. Momentan kitul nu există la MLD (dar se va aduce), eu am tot săpat pe internet până am găsit un băiat din Ucraina dispus să-mi trimită jucăria.
Legat de holster: pistolul stă PERFECT în el, nu se mișcă, nu cade, nu nimic. E de-acolo. De văzut, se vede pe sub un tricou, evident. Nu e IWB. Pentru sezonul primăvară - toamnă - iarnă e ok. Pentru vară îți recomand IWB și tricouri mai largi sau holsterul ăsta și tricouri mai lungi și mai largi. :)
Multumesc frumos pentru precizari.Fibra o am, mi-a luat-o sith, dar din pacate n-am indemanarea lui pentru a o monta si nici n-as avea incredere in altcineva sa-mi faca lucrarea....
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
Cu riscul de a mi-o fura pentru reactivarea unui topic vechi, tin sa precizez ca nu mi se pare de fel OK holsterul acela Fobus pentru ca:
- retentia se face pe garda tragaciului, dar garda tragaciului si forma holsterului in acea zona sunt total diferite ca si forma;
- holsterul nu este mulat sa asigure acoperirea completa a tragaciului;
- pe corpul meu (nu stiu cum o fi la alte persoane), holsterul nu sta perpendicular pe planul solului, ci putin inclinat (partea de jos iesita in exterior si partea de sus putin in interior), lucru care ingreuneaza reintroducerea rapida a pistolului in holster.
Aparatele de ochire cu fibra mi se par geniale
PS: degetul pe tragaci, in poza a 3-a, mi se pare cel putin inutil.
- retentia se face pe garda tragaciului, dar garda tragaciului si forma holsterului in acea zona sunt total diferite ca si forma;
- holsterul nu este mulat sa asigure acoperirea completa a tragaciului;
- pe corpul meu (nu stiu cum o fi la alte persoane), holsterul nu sta perpendicular pe planul solului, ci putin inclinat (partea de jos iesita in exterior si partea de sus putin in interior), lucru care ingreuneaza reintroducerea rapida a pistolului in holster.
Aparatele de ochire cu fibra mi se par geniale
PS: degetul pe tragaci, in poza a 3-a, mi se pare cel putin inutil.