Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tanno747

Re: Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei

Post by tanno747 »

certificat de detinator arme cu gaz!!!!!!!!!!!!!!!!
faceti confuzie intre armele cu gaz,care conform legii actuale se trec in permis ,deci adio ''certificat de detinator''(valabil pana la la sfarsitu anului 2011) si armele cu aer comprimat care au fost si ele exact in aceeasi situatie cu cativa ani in urma,cand sa trecut de la certificat de detinator la permis tip B + termenul de gratie aferent care a expirat demult. sa nu va fie de mirare ca unii politisti aplica legea dupa ureche,habar avand de ea....tocmai ei! :D :D :D
dcrist

Post by dcrist »

Speram sa nu ajungem niciodata asa:
http://www.youtube.com/watch?v=wypFgcqH ... r_embedded :evil:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
gerula

Post by gerula »

A fost garcea in control si la mine. :mrgreen:
Nu a gasit nici-o neregula, dar ca un garce adevarat, a trebuit sa faca si cateva recomandari,
adica, cica, pistolul cu bila de cauciuc trebuie pastrat desfacut, cu mansonul si arcul scoase. :shock:
Ca, cica, asa se reduce pericolul de accidente, si as adauga eu, daca te ataca un agresor,
ai doua piese cu care sa dai dupa el si nu una. :lol: :lol:
Garcea tot garce e ce sa-i faci. :twisted:
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Wolfman

Post by Wolfman »

gerula wrote:A fost garcea in control si la mine. :mrgreen:
Nu a gasit nici-o neregula, dar ca un garce adevarat, a trebuit sa faca si cateva recomandari,
adica, cica, pistolul cu bila de cauciuc trebuie pastrat desfacut, cu mansonul si arcul scoase. :shock:
Ca, cica, asa se reduce pericolul de accidente, si as adauga eu, daca te ataca un agresor,

Nu ti-a zis si ca bila, tubul cartus si pulberea trebuiesc tinute in cutii separate, fiecare cu cate 2 sisteme de incuiere? De unde le scot mai nene?
Streamer 2014 titan - 10x22T
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

gerula wrote:... cica, pistolul cu bila de cauciuc trebuie pastrat desfacut, cu mansonul si arcul scoase. :shock:
Ca, cica, asa se reduce pericolul de accidente...
...Hai ca asta-i tare! :) Beleaua e ca militianu' din el chiar vorbea serios si chiar isi dorea sa fie convingator si sa te detetmine sa-i urmezi sfaturile si d-asta ma intreb asa, retoric: "...pe ce lume oare or trai unii dintre noi?"
paul_vxi

Post by paul_vxi »

prin sectorul 5 a fost la careva???
tevez

Post by tevez »

Cel mai bine vreo 5-6 seifuri unul într-altul, din ce în ce mai mici, pe sistemul păpuşelelor "Matroska" de la ruşi,
toate încuiate cu 2 chei şi arma demontată complet.
barthy

Post by barthy »

degeaba a jucat YO-YO cu cashcheta la Cotroceni; dictachioru' are dreptate ! cel putin in cazul astuia. militanul trebuie pastrat acasa in rezerva pentru a reduce riscul de abuzuri...............
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
dandana

Post by dandana »

oameni buni...........nu ati auzit vorba aceea...........zi ca el si fa ca tine. Bine ca a trecut si ai scapat
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
dcrist

Post by dcrist »

Agentul nu a auzit ca au aparut la 5.11, pijamalele cu holster ascuns de pistol? Sunt ultimul racnet in domeniu si ai deja citeva bucati asa ca nu mai este nevoie sa-l tii in cutie ci este permanent asupra ta :twisted: Sa nu mai zic ca poate fi folosit pe post de stimulent, partenera atingandu-te da de ceva mare si dur :mrgreen:
Last edited by dcrist on Wed Dec 21, 2011 10:55 pm, edited 1 time in total.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
bozo

Post by bozo »

Cred ca o sa apara si perna cu cutie pentru arma incorporata :lol:
dcrist

Post by dcrist »

Daca este o cutie ca cea din clipul de mai sus mai bine ma lipsesc :mrgreen:
gerula

Post by gerula »

Vina nu este a lor ca propun astfel de legi de cacao, vina este a noastra pentru ca nu ne-am facut o
strategie de aparare in cazul unei agresiuni. De exemplu: sa-l asteptam pe agresor cu masa pusa, cu
ceva mici, fripturi, cartofiori, salata, o tarie inainte de masa si un vinisor dupa, ca sa avem timp sa
descuiem "n" incuietori, sa montam pistolul, sa incarcam munitia, sa armam, sa-l somam, si sa tragem
si un foc de avertizare in aer. :lol:
Neaparat trebuie sa purtam si basca ca sa dam cu ea de pamant de ciuda dupa exemplul lor. :twisted:
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
crbl

Post by crbl »

Revin cu rezultatele mele. Am reusit sa rezolv totul prin casarea pistolului, am scapat de batai de cap.

Cineva intreba mai sus si daca a trecut pe la cineva prin sectorul 5. Pot sa confirm, am 2 cunostinte care stau acolo si au fost vizitati.

Vreau sa multumesc tuturor pentru suport si ajutor.

Sarbatori Fericite!!! Eu unu o sa am acum :)
sith

Post by sith »

Sincer, eu ma minunez ce au reusit astia.
Multi vor sa scape de ele, printre care si Mircea Badea ... :shock:
Si suntem pe ultimul loc in lume ca nr. de arme la mia de locuitori, asta luand in calcul ca rubberul poate fi numita arma, desi nu este. Un bolovan este mult mai letal ca o bila de cauciuc, nemaivorbind de celebrele zamak-uri care pot sa-ti sara in cap la utilizare.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Post Reply