Fort 12/17 .45 ????
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Fort 12/17 .45 ????
.45'ul are o idee de recul, dacă nu rezistă vin cu bonul să-mi decontezi!!! 
ok, dar daca rezista un an imi cumperi apoi tu mie unul? 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
un recul............Babanu wrote:ok, dar daca rezista un an imi cumperi apoi tu mie unul?
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Îţi dau voie să mişti din mână după fiecare foc, aşa ca şi cum ar avea recul. E gratis. 
wow...ce a degenerat discutia de la subiect
)
ms mult de informatii o sa merg la arrow (sper sa aiba jucariile in mag) sa vad si eu cum arata live si cum se simt in mana si dupaia o sa iau decizia finala desi inclin spre 17
o zi buna
ms mult de informatii o sa merg la arrow (sper sa aiba jucariile in mag) sa vad si eu cum arata live si cum se simt in mana si dupaia o sa iau decizia finala desi inclin spre 17
o zi buna
...nebunii astia nu sunt sanatosi
cu riscul de a supara, 17 e mai bine finisat !!! 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
depinde de cate ori ai scapat 12-le pe scari, sau de la etaj ...sepuku wrote:...nebunii astia nu sunt sanatosicu riscul de a supara, 17 e mai bine finisat !!!
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
...sau pe picior !!! unu 42,unu 44...numere-tot la piciorsith wrote:depinde de cate ori ai scapat 12-le pe scari, sau de la etaj ...sepuku wrote:...nebunii astia nu sunt sanatosicu riscul de a supara, 17 e mai bine finisat !!!
![]()
![]()
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
@CQB pana la urma ce ti-ai luat fratili nostru?
Ceva pareri? Ai testat jucaria?
Asteptam impresii,
Ceva pareri? Ai testat jucaria?
Asteptam impresii,
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5
Fort-ul 12 e mai bine echilibrat din cauza ca e integral din otel. Fix din acelasi motiv e mai suplu si se preteaza la purtat vara, sub tricou abia se ghiceste.germicor wrote:Eu am 12 RM, si l-am preferat ca este integral din otel. Este intradevar mai greu dar dupa primele doua zile de purtat la centura te obisnuiesti garantat.
Fort 12RM cal .45
unde wrote:Fort-ul 12 e mai bine echilibrat din cauza ca e integral din otel. Fix din acelasi motiv e mai suplu si se preteaza la purtat vara, sub tricou abia se ghiceste.germicor wrote:Eu am 12 RM, si l-am preferat ca este integral din otel. Este intradevar mai greu dar dupa primele doua zile de purtat la centura te obisnuiesti garantat.
Nu mi se pare o opinie obiectiva ba chiar din contra. Eu as zice ca F17 este mai bine echilibrat tocmai pentru ca nu este integral din otel. Sa nu mai spun ca vara pe sub tricou cel mai probabil o sa transpiri pe el si deci iarasi un F17 ar fi mai indicat si mai usor de intretinut.
Iar supletea lui 12 este foarte discutabila cel putin la nivelul praselelor si al slide-ului...
Defapt F12 este mai mult un produs de marketing. Sa nu-mi spui ca daca si costa cu 25% mai mult decat F17 chiar este si cu 25% mai multa arma...
Mai departe sunt sigur ca pe multi daca ii intrebi repede care este mai puternic dintre F17 .45 si F12 .45 o sa-ti raspunda ca F12 din cauza ca este din otel integral
PS: arma ideala de purtat vara pe sub tricou este defapt F10
bababule, acu daca tu ai 17 ...Babanu wrote:unde wrote:Fort-ul 12 e mai bine echilibrat din cauza ca e integral din otel. Fix din acelasi motiv e mai suplu si se preteaza la purtat vara, sub tricou abia se ghiceste.germicor wrote:Eu am 12 RM, si l-am preferat ca este integral din otel. Este intradevar mai greu dar dupa primele doua zile de purtat la centura te obisnuiesti garantat.
Nu mi se pare o opinie obiectiva ba chiar din contra. Eu as zice ca F17 este mai bine echilibrat tocmai pentru ca nu este integral din otel. Sa nu mai spun ca vara pe sub tricou cel mai probabil o sa transpiri pe el si deci iarasi un F17 ar fi mai indicat si mai usor de intretinut.
Iar supletea lui 12 este foarte discutabila cel putin la nivelul praselelor si al slide-ului...
Defapt F12 este mai mult un produs de marketing. Sa nu-mi spui ca daca si costa cu 25% mai mult decat F17 chiar este si cu 25% mai multa arma...
Mai departe sunt sigur ca pe multi daca ii intrebi repede care este mai puternic dintre F17 .45 si F12 .45 o sa-ti raspunda ca F12 din cauza ca este din otel integral![]()
PS: arma ideala de purtat vara pe sub tricou este defapt F10
1. F12 este mai suplu ca F17
2. F12 este un pic mai greu, ar fi un castig la recul. nerelevant pentru reculul la caucioace ...
3. mai pune si tu uzura la o arma din otel integral fata de una cu frameul din polimer. nerelevant pentru ca nu tragi mii de cartuse, la ce preturi au cartusele ...
4. mai pune si tu costurile de productie si vezi de ce este F12 mai scump.
eu raman fan otel integral, ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Avantaje şi dezavantaje, până la urmă e, cum spuneam, chestie de gust. Cel mai bine e să ai câte unu' din fiecare. 
Nu spun ca nu exista o explicatie in costul de fabricatie, intradevar sa produci un frame din otel este mai scump categoric decat unul din polimer. Eu vorbeam din punct de vedere al utilizatorului, dai cu 25% in plus pe niste beneficii care nu stiu daca intradevar fac banii aia. Plus ca otelul are si dezavantaje, mari din punctul meu de vedere al utilizatorului zilnic. Ce vroiam eu sa subliniez este ca daca platesti cu 25% mai mult asta nu inseamna ca si primesti ceva in plus de banii aia.
In final este o decizie personala subiectiva daca alegi otel sau polimer (numai Fort sa fie
)
In final este o decizie personala subiectiva daca alegi otel sau polimer (numai Fort sa fie
Azi, dupa toaleta de dimineata, din toc mi-a cazut pistolul (Fort 12) direct pe gresie si ghici .... am spart gresia. Intrebarea mea: daca as fi avut un fort 17, ar fi fost aceleasi pagube sau era o tentativa de "sinucidere" a pistolului?
Dupa ce l-am ridicat, l-am studiat si nici acum nu-mi pot da seama pe ce parte a cazut ... cocosul are o mica zgarietura in partea laterala, insa nu prea se potriveste cu urma lasata in gresie (o gaura cu o forma nedefinita).
Va las, ma duc la laborator si dupa ce primesc analizele va anunt
O zi buna va doresc,
PS: Inca o bila alba pentru F12.
Dupa ce l-am ridicat, l-am studiat si nici acum nu-mi pot da seama pe ce parte a cazut ... cocosul are o mica zgarietura in partea laterala, insa nu prea se potriveste cu urma lasata in gresie (o gaura cu o forma nedefinita).
Va las, ma duc la laborator si dupa ce primesc analizele va anunt
O zi buna va doresc,
PS: Inca o bila alba pentru F12.
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5