Fort 12/17 .45 ????

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Fort 12/17 .45 ????

Post by tevez »

.45'ul are o idee de recul, dacă nu rezistă vin cu bonul să-mi decontezi!!! :lol:
Babanu

Post by Babanu »

ok, dar daca rezista un an imi cumperi apoi tu mie unul? :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
barthy

Post by barthy »

Babanu wrote:ok, dar daca rezista un an imi cumperi apoi tu mie unul? :lol:
un recul............ :mrgreen:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
tevez

Post by tevez »

Îţi dau voie să mişti din mână după fiecare foc, aşa ca şi cum ar avea recul. E gratis. :P
CQB

Post by CQB »

wow...ce a degenerat discutia de la subiect :))

ms mult de informatii o sa merg la arrow (sper sa aiba jucariile in mag) sa vad si eu cum arata live si cum se simt in mana si dupaia o sa iau decizia finala desi inclin spre 17 :)

o zi buna
sepuku

Post by sepuku »

...nebunii astia nu sunt sanatosi :D cu riscul de a supara, 17 e mai bine finisat !!! :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
sith

Post by sith »

sepuku wrote:...nebunii astia nu sunt sanatosi :D cu riscul de a supara, 17 e mai bine finisat !!! :wink:
depinde de cate ori ai scapat 12-le pe scari, sau de la etaj ... :lol: :lol: :lol:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
sepuku

Post by sepuku »

sith wrote:
sepuku wrote:...nebunii astia nu sunt sanatosi :D cu riscul de a supara, 17 e mai bine finisat !!! :wink:
depinde de cate ori ai scapat 12-le pe scari, sau de la etaj ... :lol: :lol: :lol:
...sau pe picior !!! unu 42,unu 44...numere-tot la picior :D :D :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
germicor

Post by germicor »

@CQB pana la urma ce ti-ai luat fratili nostru?

Ceva pareri? Ai testat jucaria?

Asteptam impresii,
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
unde

Post by unde »

germicor wrote:Eu am 12 RM, si l-am preferat ca este integral din otel. Este intradevar mai greu dar dupa primele doua zile de purtat la centura te obisnuiesti garantat.
Fort-ul 12 e mai bine echilibrat din cauza ca e integral din otel. Fix din acelasi motiv e mai suplu si se preteaza la purtat vara, sub tricou abia se ghiceste.
Fort 12RM cal .45
Babanu

Post by Babanu »

unde wrote:
germicor wrote:Eu am 12 RM, si l-am preferat ca este integral din otel. Este intradevar mai greu dar dupa primele doua zile de purtat la centura te obisnuiesti garantat.
Fort-ul 12 e mai bine echilibrat din cauza ca e integral din otel. Fix din acelasi motiv e mai suplu si se preteaza la purtat vara, sub tricou abia se ghiceste.

Nu mi se pare o opinie obiectiva ba chiar din contra. Eu as zice ca F17 este mai bine echilibrat tocmai pentru ca nu este integral din otel. Sa nu mai spun ca vara pe sub tricou cel mai probabil o sa transpiri pe el si deci iarasi un F17 ar fi mai indicat si mai usor de intretinut.
Iar supletea lui 12 este foarte discutabila cel putin la nivelul praselelor si al slide-ului...

Defapt F12 este mai mult un produs de marketing. Sa nu-mi spui ca daca si costa cu 25% mai mult decat F17 chiar este si cu 25% mai multa arma...
Mai departe sunt sigur ca pe multi daca ii intrebi repede care este mai puternic dintre F17 .45 si F12 .45 o sa-ti raspunda ca F12 din cauza ca este din otel integral :lol:

PS: arma ideala de purtat vara pe sub tricou este defapt F10
sith

Post by sith »

Babanu wrote:
unde wrote:

Nu mi se pare o opinie obiectiva ba chiar din contra. Eu as zice ca F17 este mai bine echilibrat tocmai pentru ca nu este integral din otel. Sa nu mai spun ca vara pe sub tricou cel mai probabil o sa transpiri pe el si deci iarasi un F17 ar fi mai indicat si mai usor de intretinut.
Iar supletea lui 12 este foarte discutabila cel putin la nivelul praselelor si al slide-ului...

Defapt F12 este mai mult un produs de marketing. Sa nu-mi spui ca daca si costa cu 25% mai mult decat F17 chiar este si cu 25% mai multa arma...
Mai departe sunt sigur ca pe multi daca ii intrebi repede care este mai puternic dintre F17 .45 si F12 .45 o sa-ti raspunda ca F12 din cauza ca este din otel integral :lol:

PS: arma ideala de purtat vara pe sub tricou este defapt F10
bababule, acu daca tu ai 17 ...
1. F12 este mai suplu ca F17
2. F12 este un pic mai greu, ar fi un castig la recul. nerelevant pentru reculul la caucioace ...
3. mai pune si tu uzura la o arma din otel integral fata de una cu frameul din polimer. nerelevant pentru ca nu tragi mii de cartuse, la ce preturi au cartusele ...
4. mai pune si tu costurile de productie si vezi de ce este F12 mai scump.

eu raman fan otel integral, ... :mrgreen:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
tevez

Post by tevez »

Avantaje şi dezavantaje, până la urmă e, cum spuneam, chestie de gust. Cel mai bine e să ai câte unu' din fiecare. :D
Babanu

Post by Babanu »

Nu spun ca nu exista o explicatie in costul de fabricatie, intradevar sa produci un frame din otel este mai scump categoric decat unul din polimer. Eu vorbeam din punct de vedere al utilizatorului, dai cu 25% in plus pe niste beneficii care nu stiu daca intradevar fac banii aia. Plus ca otelul are si dezavantaje, mari din punctul meu de vedere al utilizatorului zilnic. Ce vroiam eu sa subliniez este ca daca platesti cu 25% mai mult asta nu inseamna ca si primesti ceva in plus de banii aia.
In final este o decizie personala subiectiva daca alegi otel sau polimer (numai Fort sa fie :lol: )
germicor

Post by germicor »

Azi, dupa toaleta de dimineata, din toc mi-a cazut pistolul (Fort 12) direct pe gresie si ghici .... am spart gresia. Intrebarea mea: daca as fi avut un fort 17, ar fi fost aceleasi pagube sau era o tentativa de "sinucidere" a pistolului?
Dupa ce l-am ridicat, l-am studiat si nici acum nu-mi pot da seama pe ce parte a cazut ... cocosul are o mica zgarietura in partea laterala, insa nu prea se potriveste cu urma lasata in gresie (o gaura cu o forma nedefinita).
Va las, ma duc la laborator si dupa ce primesc analizele va anunt :)

O zi buna va doresc,

PS: Inca o bila alba pentru F12. :)
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
Post Reply