Sunt novice in domeniu, de abia am inceput dosarul pentru permisul de port arma, asa ca niste lamuriri sunt bine venite.
1. Intrebare: pentru achizitionarea unei arme neletala cu bile de cauciuc in afara de permisul de port arma este nevoie si de autorizatie de achizitionare? Am vazut in l 295/2009 la armele letale insa nu MI-A FOST CLAR daca se aplica si cele neletale.
2. Eu sunt "infectat" si de airsoft si am in "dotare" - Beretta M9 - replica si imi place f. mult.
Ca si pistol neletal imi face cu ochiul FORT 12RM cal. 45 (am citit discutiile de aici si filmuletele din poligon cuprivire la fiabilitate si sunt impresionat).
Am cautat varianta de la Beretta cu bile de cauciuc cal. 9 mm sau 45 . Am gasit un magazin in Arad care prezinta doar pistoalele - foto- fara sa detalieze. Sa inteleg ca nu exista varianta neletala cu bile de cauciuc?
Daca ar fi sa alegeti intre Glock - Beretta - Fort - sa zicem ultimele doua integral din otel , cal45 .
Ce ati alege?
3. Ce se intimpla cu Glock-ul neletal? Am inteles eu bine sau nu se doreste sa fie comercializat "la bucata".
Multumesc !:)