Indicatii pt. o arma autoaparare eficienta!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Re: Indicatii pt. o arma autoaparare eficienta!

Post by barthy »

incepator2 wrote::)

@barthy ok, asta spune destul, ramane problema gasirii.
nu-l vei gasi. garantat 100%. si laudat era pana sa apara Fortul. acum ca a aparut Fort si in 45 chiar nu se mai gandeste nimeni la 471.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
dandana

Post by dandana »

la bugetul pe care il ai cauta o arma din otel, fara plastic sau zamak. Toate aceste arme sunt puternice si nu te vor dezamagii (9 mm)
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
incepator2

Post by incepator2 »

Adevarul e ca pana si informatiile despre 471 se gasesc cu greu....
Cred ca o sa raman pe Fort, ma apuc de studiat legislatia.

Va Multumesc pt raspunsuri!
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

incepator2 wrote: ...ma apuc de studiat legislatia.
Felicitari! Este de departe cel mai intelept lucru pe care il poti face inainte sa cumperi o arma. In sfarsit un om care incepe cu inceputul.
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Safe&Sound wrote:
incepator2 wrote: ...ma apuc de studiat legislatia.
Felicitari! Este de departe cel mai intelept lucru pe care il poti face inainte sa cumperi o arma. In sfarsit un om care incepe cu inceputul.
:lol: Ce e corect, e corect! Bine zis!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
sepuku

Post by sepuku »

- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
germicor

Post by germicor »

Cam in aceeasi situatie eram si eu acum 2 luni, adica ceream sfaturi; si am luat-o incetul cu incetul prin forum, o data, de doua ori, ca sa inteleg cat mai bine despre ce este vorba, cu ce se "mananca", ce probleme au aparut la diverse tipuri de pistoale detinute de membrii acestui forum. La inceput am zis gata...Streamer imi iau(ieftin si bun), apoi am avansat la RG 88 pana am ajuns la post'urile cu "spart, scuipat, fisurat" tevile la acest tip de pistol (acum am inteles ca vine cu teava de Mauser din fabrica, deci ceva mai ok); bun.....mai apoi am ajuns la Walther PP, bun pentru autoaparare dar tot zamak este. In fine...pe oricine intrebi din forum te trimite clar si direct la Fort 12 sau 17, sunt intr-adevar mai scumpe, dar sunt integral din otel (la nevoie il mai folosesti si pe post de "prastie"), functioneaza impecabil (de la precizie, putere si pana la grupaje), dai un ban dar stai in fata.
Eu m-am gandit astfel (si eu unul transport valori): Fereasca Dumnezeu sa vina ziua in care voi fi nevoit sa folosesc arma impotriva celui care ar atenta la munca mea (cash'u care-l car dupa mine) si sa nu-mi iasa din prima "ca ma impusc in cap"(glumeam, dar iti inchipui ca te pui la o mie de lei si risti sa pierzi de cateva zeci sau sute de ori inca pe atat) Astfel am achizitionat un Fort 12 RM in 45 de care sunt super impresionat.
Cu asta inchei si sper sa nu te fi plictisit pana acum, insa sfatul meu este sa te gandesti in primul rand la viata ta, in cazul in care vreunul te-a "citit" ca ai cashcaval dupa tine, in mintea lui este ca tre sa-ti ia banii si daca va trebui te va si omara (el tre sa-si atinga scopul).

Iti multumesc ca ai avut atata rabdare si iti doresc toate cele bune.
Ai grija de tine.
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
Post Reply