Dosar penal arme si moniti
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Dosar penal arme si moniti
tevez,pune tata o locatie ,altfel credem ca esti extraterestru 
tanno747 wrote:tevez,pune tata o locatie ,altfel credem ca esti extraterestru
e calibrul mare....45,ai avut emotii 
intimidante mai ie si monitiile astea !

Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Barthy, deja esti in afara noii gramatici, corect este "moniti", cu un singur "i".barthy wrote:intimidante mai ie si monitiile astea !![]()
![]()
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
''i'' de la ....
stau si ma gandesc....ala vede ca arma nu merge,se duce cu ea la armurierul lu' peste ,ala ii ia arma si-i da alta sa se duca cu ea la politie sa o inscrie.....daca este ceva adevarat in asta,eu ,tu sau altul ne putem crede geniali la capitolul arme si ''moniti'',pe bune!
eu cand mi-am luat prima arma cu bila de cauciuc walther p99t 10x22 ,intr-o jumatate de ora eram in mijlocul campului cu 10 cutii de cola si 100 de cartuse....am baut o cola iar pe restul le-am impuscat!!!
stau si ma gandesc....ala vede ca arma nu merge,se duce cu ea la armurierul lu' peste ,ala ii ia arma si-i da alta sa se duca cu ea la politie sa o inscrie.....daca este ceva adevarat in asta,eu ,tu sau altul ne putem crede geniali la capitolul arme si ''moniti'',pe bune!
eu cand mi-am luat prima arma cu bila de cauciuc walther p99t 10x22 ,intr-o jumatate de ora eram in mijlocul campului cu 10 cutii de cola si 100 de cartuse....am baut o cola iar pe restul le-am impuscat!!!
Nici eu nu prea pot inghiti povestea cu armurierul. Nu cred ca acel armurier nu a mai intalnit vre-un caz asemanator si nu cunostea legea. Dupa cum stiu eu, magazinele de acest profil au si numerele de telefon de la serviciul arme si munitii de care apartin, iar un armurier care nu s-a mai lovit de asemenea ... problema, suna si intreaba la ei. Astept si eu cu nerabdare sa vad in ce oras s-a intamplat tragedia.
Yanita = Tiby ?!
Yanita = Tiby ?!
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
nu cred sa aflam detalii despre caz,posibil sa nu fi existat in versiunea asta sau in realitate.
Cu siguranta. Mai era unu cu monitii pe un forum, nu vi-l amintiti ?
Re: Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei
by Tiby » Thu Nov 10, 2011 2:28 pm
Eu am citit comentarile voastre si vreau sa va spun din propria experienta ca nu va trebuie la pistoalele cu bile de cauciuc seif cu compartiment separat pentru monitie,un seif simplu ...
...Legea spune ca armele neletale trebuie tinute la domiciliul proprietarului in cuti de lemn de esenta tare acomerite cu tabla sau in cuti de tabla dar tabla sa fie mai groasa bine fixate in pardoseala sau perete.In timpul portului arma trebuie sa fie ferita de vaz si trebuie tinuta in ham,toc si/sau la curea.Este strict interzisa folosire lor si tot odata purtarea in zonele aglumerate precum stadioane adunari sau so putati...
Re: Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei
by Tiby » Thu Nov 10, 2011 2:28 pm
Eu am citit comentarile voastre si vreau sa va spun din propria experienta ca nu va trebuie la pistoalele cu bile de cauciuc seif cu compartiment separat pentru monitie,un seif simplu ...
...Legea spune ca armele neletale trebuie tinute la domiciliul proprietarului in cuti de lemn de esenta tare acomerite cu tabla sau in cuti de tabla dar tabla sa fie mai groasa bine fixate in pardoseala sau perete.In timpul portului arma trebuie sa fie ferita de vaz si trebuie tinuta in ham,toc si/sau la curea.Este strict interzisa folosire lor si tot odata purtarea in zonele aglumerate precum stadioane adunari sau so putati...
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Buna ziua.
Chiar daca a gresit, asta nu inseamna sa nu dai un sfat care sa-l ajute.
Faptul ca nu ati cunoscut legea nu va scuteste de responsabilitati. Parerea mea, avand in vedere ca sunteti in culpa, sa va duceti in audienta mai intai la seful serviciului si sa incercati sa rezolvati cumva, sa dati totul pe armurier, pentru ca la urma urmei el este cel care lucreaza zi de zi cu legea 295 si modificarile ei iar dumneavoastra v-ati bazat pe el (ceea ce nu este gresit din povestire), practic el ar trebui sa viseze toate paragrafele si unde nu este sigur, sa intrebe. Daca aveti si pe cineva "care sa va deschida usa" la Politie, cu atat mai bine. Cu vorba buna rezolvi mult ma usor decat sa apelati la avocati.
Acesta este sfatul meu.
Cu respect.
Chiar daca a gresit, asta nu inseamna sa nu dai un sfat care sa-l ajute.
Faptul ca nu ati cunoscut legea nu va scuteste de responsabilitati. Parerea mea, avand in vedere ca sunteti in culpa, sa va duceti in audienta mai intai la seful serviciului si sa incercati sa rezolvati cumva, sa dati totul pe armurier, pentru ca la urma urmei el este cel care lucreaza zi de zi cu legea 295 si modificarile ei iar dumneavoastra v-ati bazat pe el (ceea ce nu este gresit din povestire), practic el ar trebui sa viseze toate paragrafele si unde nu este sigur, sa intrebe. Daca aveti si pe cineva "care sa va deschida usa" la Politie, cu atat mai bine. Cu vorba buna rezolvi mult ma usor decat sa apelati la avocati.
Acesta este sfatul meu.
Cu respect.
aici are dreptate "inculpatul"dcrist wrote:Poate poti folosi in instanta chestia ca ti-au eliberat permisul dupa 2 sapt, normal nu trebuia sa te lase sa pleci din sediul politiei fara un act care sa ateste ca tu detii arma legal, factura nu tine loc de autorizatie sau permis, daca aveai un control acasa cum justificai arma?
si eu am patit la fel......am primit autorizatia de cumparare.....am luat arma si m-am dus la politie cu ea si cu actele. Mi-au retinut autorizatia si au verificat seria. Dupa care mi-au spus sa vin peste o saptamina dupa permis. Am revenit dupa o saptamina si mi-au dat permisul
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
La fel a fost si la mine.
Doar ca a durat aproape doua saptamani.
Intrasem si la banuieli.
Toc ce aveam era o arma, o factura si atat. Ma si vedeam luat la inntrebari> unde este autorizatia, permisul, etc...
Raspunsul celor de la AEST a fost: "atatia angajati suntem atata putem face...".
Intrasem si la banuieli.
Toc ce aveam era o arma, o factura si atat. Ma si vedeam luat la inntrebari> unde este autorizatia, permisul, etc...
Raspunsul celor de la AEST a fost: "atatia angajati suntem atata putem face...".
Daca nu si-ar fi aruncat cashchetele ar fi fost mai multi.tiger wrote:La fel a fost si la mine.
Intrasem si la banuieli.![]()
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
...şi poate şi fără reduceri la "renumeraţie".barthy wrote: Daca nu si-ar fi aruncat cashchetele ar fi fost mai multi.
Mie imi dadusera o hartie care tinea loc de permis. Ca nu venisera permise de la Bucuresti a fost explicatia lor, dar au mentionat ca hartia tine loc de permis si ca pot folosi arma fara probleme.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm