Dupa ce am dus unul din zamacuri la casat(P 99 T) eliberând în felul ăsta un loc în permis,
am depus joi 20 oct 2011 cererea si documentele pt. a 2-a arma neletala.
Am achitat la trezorerie 50 lei(Taxa de urgență era 100 lei)
Politistul mi-a zis ca pot veni pt. autorizatia de cumpărare dupa 19 zile, însa n-a precizat daca lucratoare sau calendaristice.
Acum mă gândesc că va dura prea mult(mâine abia se face 1 săptămână) și mă gândesc să mai plătesc încă o chitanță de 50 lei și poate
mi-o eliberează pe loc(având în vedere că a trecut 1 săpt. de la depunerea actelor împreună cuprima chitanță)
Întrebări:
- știe cineva dacă e vb. de zile lucrătoare sau calendaristice ?
- după procurarea armei neletale cu ce documente trebuie să te prezinți pt. înscrierea în permis ?
Autorizatie cumparare arma neletala
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Autorizatie cumparare arma neletala
Zile lucratoare, te prezinti cu fact. originala+copie, aut de cumparare completata si stampilata de armurierul de unde iti iei jucaria si cu jucaria atat.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Înainte întreabă, să nu dai banii degeaba.geony wrote: Acum mă gândesc că va dura prea mult(mâine abia se face 1 săptămână) și mă gândesc să mai plătesc încă o chitanță de 50 lei și poate
mi-o eliberează pe loc(având în vedere că a trecut 1 săpt. de la depunerea actelor împreună cuprima chitanță)
Am sunat ieri de 4, 5 ori la AEST să întreb însă n-a răspuns nimeni.
Aș fi vrut și eu să rezolv mai repede, însă văd că n-am noroc.
Aș fi vrut și eu să rezolv mai repede, însă văd că n-am noroc.