De acord cu tine ..in anumita masura. Eu stau in jud. Ilfov... la curte si crede-ma ca sistemul de supraveghere si atentionare securitate sa zic asa e destul de ridicat incepand de la camera cu recunoastere umana, alarma perimetrala pe laser si infrarosii

Dar nu asta e important..Dupa cum am spus fereasca dumnezeu, dar pana sa se dea normele acestea putinii....sunt cei care aveau o cutie sau un seif, si acum se vrea cu nu stiu ce incuietori, yale si asa mai departe, In fond si la urma urmei daca vrea il fura cu totu desface el mai tarziu:D oricum PAREREA MEA....se dramatizeaza prea mult. Eu unu mi-am luat ca asa scrie legea... in nici un caz nu stau in fiecare noapte cand vin acasa sa-l pun in seif, dimineata sal iau din seif si asa mai departe. Ca nu suntem in jungla

In fine fiecare gandeste cum vrea....si asa mai departe...Apropo, ca veni vorba de spaima controalelor:D L-au cautat pe tata cei de la politie, la apartament unde am stat inainte sector 4, ne-au anuntat actualii proprietari, facand putina panica aseara printre noi ..deoarece nu stiam despre ce este vorba, tata cu atata treaba si cu mutatu asa mai departe uitase sa schimbe adresa in permis....mare taraboi ca amenda 50 de milioane cercetari draci laci, a vb cu cine trebuie acolo inclusiv cu cn a fost la control... si sa rezolvat completand niste formulare, si o declaratie cum ca na fost in tara in perioada respectiva, si na luat nici amenda nici dosar...etc. Deci sunt si ei oameni nu roboti....nu va mai speriati atat de oamenii legii, asta in caz ca nu sunteti un infractor:))) inca una mica si va las poate credeti ca sunt nebun

am stat pe sectie 3 ore ca nu am avut permisu la mine! (control banal de rutina la 2 dimineata prin cartier) imi dau flashuri ma opresc, mi-0au aratat ordinu de serviciu si ma vede cu `chistolu`la brau

Greseala a fost a mea....am umblat in niste acte ca vroiam sa vand masina...si nu stiu cum a ramas si permisu acasa! eu eram sigur ca il am la mn, cu sguranta m-am dus la torpedo si vad ca nu-i acolo....imi venea sa tip

mau luat la sectie au luat arma,,,am sunat pe cineva acasa...mi-a adus permisu, m-au verificat pana la òutze`:))) poze etc..si mi-au dat drumu decat cu avertisment...am vorbit frumos m-am comportat zic eu de nota 10, nici n-au pomenit de amenda decat m-au intrebat daca stiu ce ma asteapta data viitoare:D. deci mai depinde si de om...de voi....gata ca trebuie sa plec la birou o zi buna va doresc