La arma de aparare si paza(glont) ai dreptul sa pastrezi in arma un incarcator cu maxim 12 cartuse,separat de munitia incuiata in compartimentul special.Deci daca vine unul peste tine nu trebuie decat sa descui seiful( o incuietoare,nu doua!) si ai arma pregatita,cu munitia in incarcator,trebuie doar sa armezi!Cam asa a gandit legiuitorul problema,sincer nici sa dormi cu ea sub perna nu cred ca e o solutie viabila,din contra....miodrag wrote:...ca sa pot identifica si gasi 2 chei sa descui 2 incuietori sa incarc arma si abia apoi sa am posibilitatea de a ma apara
Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Cine-i Cornila? 
...heheh,cunoscatorii "stie" !!!aurorauno wrote:Cine-i Cornila?
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Nu ma multumeste raspunsul...cunoscatori in ce? 
salutam,sincer tot citesc la acest subiect,, si ma intreb... oare cati dintre noi au nevoie sa doarma cu fieru' sub perna(excludem cei care',chiar lureaza in operativ pe bune) si merg mai departe si intreb daca am avea langa noi instrumentul ,oare din reflex multi nu ar arunca cu perna si dupa cauta fierul...?sa fim seriosi si sa ne rugam sa nu vina ''infractoru'' peste noi.Asta e cel mai imp.ca din somn daca te scoala, eu cred ca poti sa il ai si in mana ca, arunci cu el din reflex..o seara frumoasa si respect
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
De acord cu voi, sunt putini cei care au nevoie sa doarma cu pistolul sub perna si in plus legea e lege : trebuie respectata! 
Streamer 2014
seiful trebuie prins in perete numai in cazul persoanelor juridice conform art. 69 din normele de aplicare a legii 295/2004
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
De al meu a tras sanatos sa vada daca este sau nu prins in perete, mai mult nu a avut ce face ca nu eram acasa, a incercat sa vada daca ceilalti din casa stiu codul sa-l deschida dar nu a avut succes, nici macar la intrebarea daca arma este sau nu acolo nu a putut primi raspuns, nu stie nimeni cind o i-au sau nu dupa mine 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Am mai spus-o si cu alta ocazie:vrem sa fim mai catolici decat papa!
Sau asa cum spune o vorba veche,un nebun arunca o piatra si zece destepti nu pot s-o scoata!(piatra in apa,bineinteles
)
Esti direct raspunzator pentru ce faci.Ai copil zarghit care se joaca cu chibriturile sau degetele in priza,ori baga alti copii in casa
in lipsa ta,tot ce-i mai trebuie e sa-i lasi arma la indemana.Si incarcata,daca se poate!
Stai singur sau cu nevasta(prietena) iar aceasta nici picata cu ceara nu vrea sa se atinga de pistolul tau
,atunci poti sa-l tii
unde iti e mai la indemana.
Unii,din teribilism,il mai tin si "neglijent" pus la vedere,ca sa impresioneze eventualii musafiri.
Eu personal,cred ca o sa marsez la varianta cu gps-ul.Sa vada organul ce obedient de lege sunt eu!
Sau asa cum spune o vorba veche,un nebun arunca o piatra si zece destepti nu pot s-o scoata!(piatra in apa,bineinteles
Esti direct raspunzator pentru ce faci.Ai copil zarghit care se joaca cu chibriturile sau degetele in priza,ori baga alti copii in casa
in lipsa ta,tot ce-i mai trebuie e sa-i lasi arma la indemana.Si incarcata,daca se poate!
Stai singur sau cu nevasta(prietena) iar aceasta nici picata cu ceara nu vrea sa se atinga de pistolul tau
unde iti e mai la indemana.
Unii,din teribilism,il mai tin si "neglijent" pus la vedere,ca sa impresioneze eventualii musafiri.
Eu personal,cred ca o sa marsez la varianta cu gps-ul.Sa vada organul ce obedient de lege sunt eu!

-
catalin_suzeanu
Asa-asa...ai mare dreptate macarici. Si eu cunosc persoane ce tin arma, asa...din neglijenta, agatate de manerul unei usi de la biblioteca (introdusa in ham, evident, ca sa fie si mai mare impresia). Copilarii.
Fiimea s-a amuzat de postarea cu gps-ul si a spus ca-si salveaza si ea "POI-urile" cu locul unde-s arma si munitia
Fiimea s-a amuzat de postarea cu gps-ul si a spus ca-si salveaza si ea "POI-urile" cu locul unde-s arma si munitia
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
-
badguy_goodguy
Tot nu inteleg, pt. persoane fizice chiar trebuie sa fac gauri prin pereti ?!
Si daca stau singur!?
Si daca stau singur!?
Eu tot nu inteleg de ce se intoarce prostia asta pe toate partile ...,
Ala cand vine in control vrea sa vada aia si aia. Are rost sa stai sa cauti motivatii, etc?
Cumpara frate un seif de la bricostore, practiker, etc cu 120 ron, trage-i doua cuie in podea si gata.
Dezbatem atata o prostie ...
Ala cand vine in control vrea sa vada aia si aia. Are rost sa stai sa cauti motivatii, etc?
Cumpara frate un seif de la bricostore, practiker, etc cu 120 ron, trage-i doua cuie in podea si gata.
Dezbatem atata o prostie ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
am luat de la Mr. bricolage vitan cu 118 ron seif pt arma cu inchidere electronica +cheie( se vindeau destul de bn vineri au adus marfa noua ) pt cei care doresc este un pret ok!
Atentie, caseta sau safe-ul trebuie sa fie compartimentat pentru munitie si arma.paul_vxi wrote:am luat de la Mr. bricolage vitan cu 118 ron seif pt arma cu inchidere electronica +cheie( se vindeau destul de bn vineri au adus marfa noua ) pt cei care doresc este un pret ok!

H&K p 30
The most modern police pistols ever built !