Sfat arma

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Sfat arma

Post by tevez »

Produsele finisate nasol sunt un bun pretext pentru mulţi pasionaţi să le pună la punct, să le şlefuiască, etc. Am o replică de Kar98
pe care am "recondiţionat-o" urmând sfaturile de pe un forum de reenactment, a durat destul de mult dar am fost mulţumit de
rezultat. Fiecare cu piticii lui, la fel şi americanii care cumpără tot felul de jucării. E clar că nu umblă cu Draco la şold. :lol:
Unde e cerere, e şi ofertă. Evident că majoritatea cumpărătorilor vrea produse cât mai bine finisate dar mai e şi bugetul care
te face să alegi un Draco faţă de echivalentul sârbesc de la Zastava, nu?
Last edited by tevez on Sun Oct 23, 2011 2:26 pm, edited 1 time in total.
bozo

Post by bozo »

ma oftic doar ca nu mai facem si noi produse de calitate. Nu mai merge nimic in tara asta. Nu exista nici o scuza pentru felul in care s-au prezentat cei de la cugir. Au venit si ei ca au fost obligati. Sper sa cumpere fabrica vreo firma de renume si sa faca treaba acolo, ca e potential. La sarbi si slovaci de ce se poate si la noi nu?
tevez

Post by tevez »

bozo wrote:ma oftic doar ca nu mai facem si noi produse de calitate. Nu mai merge nimic in tara asta. Nu exista nici o scuza pentru felul in care s-au prezentat cei de la cugir. Au venit si ei ca au fost obligati. Sper sa cumpere fabrica vreo firma de renume si sa faca treaba acolo, ca e potential. La sarbi si slovaci de ce se poate si la noi nu?
Şi la bulgari se poate, citeam pe forumuri că ei fac nişte ak-uri "civile" foarte bune, pe când ale noastre au scăzut tot mai mult dpdv calitativ
în ultima vreme. Erau opinii de useri, mai ales americani şi păreau că spun ce ştiu. Problema însă nu e nicidecum la angajaţii de rând de la
Cugir, ci mult mai sus. Ştiţi reţeta de succes: merge ceva bine, distrugem să avem motiv să privatizăm. :roll:
Ce semi-noutate, noile Fort17 în calibrul .45 rubber au crosa modificată, nu ca formă, ci doar striaţiile, mie la prima vedere mi-a părut mai
fain aşa, dar eram pe fugă. Revin cu poze.
Orion

Post by Orion »

Doresc sa multumesc frumos tuturor pentru ajutor si suport, din pacate, am ajuns la concluzia ca infractorul roman nu se prea teme de nimic, arme, politie, Dumnezeu, Allah sau sfantu` asteapta, deaceea cu parere de rau, mentionez ca am renuntat la autorizatia de cumparare, si la arma cu gaz pe care o aveam deja.

Din nou, multumesc tuturor, poate pe viitor...cine stie...

PS: O ultima intrebare, am auzit eu gresit (radio sant de la coada la AEST) sau armele pe co2 sunt acum la liber?
I don`t know much about politics, but i can fieldstrip an m16.
dcrist

Post by dcrist »

BB(airsoft) da, numai cele cu bile de plastic de 6mm, restul in permis cu ele :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

Cred că vorbeau despre faptul că nu mai sunt limitate numeric şi nici nu mai sunt amestecate cu cele cu bile de cauciuc.
Un lucru normal, acea lege era deosebit de cretină, limita dreptul la autoapărare al unui sportiv de exemplu. Adică se
puteau deţine 2 arme neletale supuse autorizării, cu bile de cauciuc sau cu a.c., în orice combinaţie. Dacă aveai deja
2 a.c.-uri, practic nu mai puteai să-ţi iei un pistol de autoapărare.
Orion

Post by Orion »

Da, probabil ca despre asta vorbeau, mi s-a parut m ie putin cuidat, politia romana sa faca sa ceva...
Ok, on with the airsoft armory then...
I don`t know much about politics, but i can fieldstrip an m16.
Post Reply