UP-LULA - MAGAZINE LOADER UNLOADER
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: UP-LULA - MAGAZINE LOADER UNLOADER
Merge asa greu pentru ca e nou,dupa un timp de purtare a armei cu incarcatorul plin se mai lasa arcul iar investitia ta se dovedeste a fi nefolositoare...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
N-ai iritat pe nimeni. Mai exerseaza cu incarcatorul ala, lasa-l plin, unge-l din cand in cand.sergius wrote:In armata, cand intram de garda cu AKM-ul, incarcam intr-o veselie 60 cartuse(ca-n clipul dlui Sith) in cele 2 sectoare regulamentare iar in magazia TT-ului, la fel.Pistolul asta nou pe care am dat, de moft,2000 Ron,nu-l mai cumparam daca aveam inspiratia sa incerc,
in magazin, incarcarea magaziilor, peste formidabilele arcuri ce am nimerit. La primul test in poligon, dupa 50 focuri, m-am lasat pagubas, presupusa placere fiind de fapt un chin. Am confirmat semnalarea anterioara a acestui up-loader, pentru a fi util colegilor de forum care, eventual, ar avea nevoie de asa ceva.Asta depinde de tipul de magazie si de utilizator.Cer iertare celor ce nu au nevoie de asa ceva si pe care i-am iritat, fara voie.Stiu ca armatele si politiile nu accepta pusti si pistoale ce nu se pot demonta- monta sau incarca fara scule sau dispozitive auxiliare.
Peste o luna cred ca o sa fii de alta parere ...
Si inca ceva. Exerseaza cu arma aia, sa te poti baza si pe ea si pe tine in caz de nevoie.
Sa auzim de bine.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Multumesc d-lor aurouno si sith. Voi urma sfaturile ce-mi dati.