UP-LULA - MAGAZINE LOADER UNLOADER

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: UP-LULA - MAGAZINE LOADER UNLOADER

Post by nedumeritu »

iulianP wrote:UP-LULAAA LOVE-ME BABY , UP-LULAA UP-LULAA......................... :D
Deh, nu se ridica, nu se ridica, dar ce frumos atarna, cam asta poate fi esenta refernului
plin de indemne. Nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

pentru cine se intreaba la ce ar folosi o asemenea "jucarie" sa incerce la o temperatura de "fre-o" +5 grade sa incarce "cu boabe". cei care au fost in noiembrie la poligon, stiu ce vorbesc...
imaginati-va la temperaturi mai scazute...
ca in romanica se mere la poligon doar pe vreme frumoasa... asta tot de banutzi tine de fapt.
pentru ca sincer... chiar credeti ca nu exista riscul sa fiti atacati decat vara?!? si atunci nu e cazul sa vedeti ce se intampla cu pistolul pe timp de iarna? dupa ce v-a cazut din mana, jos, in praf...sau apa...sau mocirla?!?
cautati pe la "aia" de pe "afara" si sa vedeti cursuri de aparare/autoaparare (imi cer scuze ca ei nu folosesc "bile" si trag cu "glontz" :twisted: )
sarbatori fericite!
tdalin

Post by tdalin »

Este o placere imensa mai ales pe la -5/-10 grade celsius si sa mai bata si vantul cu putere pe malul marii.
Bonus sa stai 6 ore. Ca doar razboaiele nu se tine doar pe timp frumos.
Senzatia este intensa. :lol:
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
bogdan4235

Post by bogdan4235 »

L-am cumparat eu de pe internet:
http://www.zahal.org/products/universal ... ent=150015
Pretul a fost 36,5 USD (29,5 USD + 7 USD taxe postale).
Incarca perfect munitia 9mm PA intr-o magazie de Fort 12.
Merita toti banii.
Fort 12R cal. 9mmPA
sergius

Post by sergius »

Buna ziua,
Daca la primul meu pistol cu bile incarcam cartusele in magazie (cu cartusele in linie si resort moale) lejer si rapid, la cel de al doilea pistol (cu magazie cu cartusele pe doua randuri, in "z" si cu resort foarte tare) am ajuns in impas, incarcarea facandu-se foarte greu,lent si dureros pt. degetul gros. Asa ca am scos 130 RON si mi-am luat un asemenea loader dintr-un magazin din Ilfov, ca-n Bucuresti n-am gasit. Dispozitivul este universal si incarcarea se face rapid si fara niciun efort. E cam scump dar mi-a rezolvat problema.
sith

Post by sith »

Eu, sincer, prefer sa trag de banii aia ... Nu-i asa rapida incarcarea.
O consider un moft ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
aurorauno

Post by aurorauno »

Tinand cont ca nu tragi mii de cartuse intr-o sedinta de poligon chiar e moft,pentru 5-6 incarcari/sedinta de poligon nu vad de ce sa dai atatia bani!Intr-adevar incarcatoarele hi-capacity cum le spun americanii au un arc mai greu la inceput,dupa ce tii incarcatorul cu munitie o luna-doua se lasa arcul si nu mai ai nevoie de loader sau mai stiu eu ce bazaconie.Dar ma rog,fiecare arunca banii pe ce vrea :) Eu unul ori imi luam munitie ori inca un holster/ham/borseta...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
7Coline

Post by 7Coline »

E pentru ce care "nu au sange in instalatie".
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
anton

Post by anton »

device pt pussy.
si daca incarci de mai mult de 5- 6 ori(n am inteles exact dl aurora, 5-6 gloante sau 5-6 reumpleri de sector, pt ca sincer, pt 5-6 gloante nici nu m as deplasa in poligon), si daca sunt -20 grade tot cu mana incarci. belesti un pic degetele dar e un joc barbatesc.cat despre faptul ca nu esti atacat doar vara..sa l vad eu p ala care poarta prin buzunare dupa el un asemenea device, printre telefoane acte, chei etc si in caz de nevoie sta sa l scoata ...
bozo

Post by bozo »

E bun pentru cei care incarca multe cartuse. Cine a fost tilicar si incarca lazi de munitie in incarcatoare stie :D
aurorauno

Post by aurorauno »

5-6 reumpleri de sector,la asta m-am referit.Am facut si eu un calcul,intra maxim 10 in sector,mergi sa tragi o cutie deci 5 maxim 6 incarcatoare ....fara rost sa dai 100 si ceva de lei pe o jucarie care practic nu face nimic,unde mai e farmecul daca nu incarci cu mana?Dar ma rog,gusturile nu se discuta.....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
anton

Post by anton »

prima data cand suntem de acord. daca nu incarci cu mana n are farmec.
cat despre max zece...depinde de arma.pot marsa pe max 19...
vikkktor

Post by vikkktor »

eu am printre altele, un sector de 26...
sith

Post by sith »

uite unu care incarca din lazi si n-are up-scula ... :D
Incarci mai repede ca asta cu scula aia ?
http://www.youtube.com/watch?v=RTLJ5FbH ... re=related

de astia ce sa mai zici, apropo de expomilu' nostru ... :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=0X_JuKcj ... re=related
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
sergius

Post by sergius »

In armata, cand intram de garda cu AKM-ul, incarcam intr-o veselie 60 cartuse(ca-n clipul dlui Sith) in cele 2 sectoare regulamentare iar in magazia TT-ului, la fel.Pistolul asta nou pe care am dat, de moft,2000 Ron,nu-l mai cumparam daca aveam inspiratia sa incerc,
in magazin, incarcarea magaziilor, peste formidabilele arcuri ce am nimerit. La primul test in poligon, dupa 50 focuri, m-am lasat pagubas, presupusa placere fiind de fapt un chin. Am confirmat semnalarea anterioara a acestui up-loader, pentru a fi util colegilor de forum care, eventual, ar avea nevoie de asa ceva.Asta depinde de tipul de magazie si de utilizator.Cer iertare celor ce nu au nevoie de asa ceva si pe care i-am iritat, fara voie.Stiu ca armatele si politiile nu accepta pusti si pistoale ce nu se pot demonta- monta sau incarca fara scule sau dispozitive auxiliare.
Post Reply