DIN CAUZA K LU' ROMANIA, IOTE DAIA !!!
Cetatean UE cu sau fara GUN
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Cetatean UE cu sau fara GUN
Estetzi prosti cu toatele:

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Salutare!
Am obtinut o bursa de 9 luni in Paris, Franta si as dori sa iau arma cu mine! Aveti idee daca asa ceva este posibil din punct de vedere legal (si cum anume)?
Am obtinut o bursa de 9 luni in Paris, Franta si as dori sa iau arma cu mine! Aveti idee daca asa ceva este posibil din punct de vedere legal (si cum anume)?
Mai bine nu...CJSparow wrote:Salutare!
În mod normal te interesezi despre legislaţia ţării respective, scoţi paşaportul internaţional pentru arme, etc.
Dar legislaţia e mult diferită, din câte cunosc, deci nu vei putea folosi arma pentru ce te-a autorizat Poliţia
Română, adică pentru autoapărare. De studiat. Altfel, sincer vorbind, n-ar fi deloc rău să-l ai la îndemână
prin Paris...
Am văzut pe net că francezii pot cumpăra anumite revolvere neletale, dar am impresia că nu pot fi folosite
pentru autoapărare. Cine ştie franceză poate găsi mai multe informaţii pe site-urile oficiale franceze.
Eu zic să-l laşi acasă încuiat şi bine curăţat şi uns pentru că nu merită bătaia de cap să-l iei în Franţa.
Dacă o vei face, să postezi şi aici despre cum trebuie făcut. Succes!
http://www.youtube.com/watch?v=UEa2367sry8 din astea au francezii, sunt şi la UTI dar cu muniţia din
filmuleţ nu cred că-l poţi folosi la autoapărare, ci doar pentru tragere de "fun".
In Franta legile cu privire la uzul de arma sunt si mai naspa decit la noi, acolo nu poti sa tragi daca intra cineva peste tine in casa, trebuie sa chemi jandarmii
P.S. Nu te plimba prin arondismentul 14, Ferentariul nostru e parc de distractii pe linga al lor 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)