Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

anubis2612

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by anubis2612 »

tevez wrote:http://www.frontpress.ro/?p=13738 Eu "pă haia" din filmuleţul de la PROTV aş împuşca-o numai pentru cum urlă ca o apucată. :lol:

"cam prea multe focuri in aer si nici unul in tiganii scandalagii…"
Comentariu din articolul postat de tine... tind sa ii dau dreptate persoanei respective, prea multi bronzati plini de tupeu care fac ce vor, unde vor. Daca ai tupeul sa agresezi un politist inarmat, inseamna ca iti asumi riscul de a fi omorat.
tevez

Post by tevez »

Dacă trăgeau în ei, tot poliţiştii intrau în belea din păcate. :evil:
anubis2612

Post by anubis2612 »

http://www.descopera.ro/maratoanele-des ... ui-de-fier

Parca mi-ar place sa mai vad astfel de oameni, am mai scapa de "baetzii jmekeri", cu ceafa groasa si bronzata, pe care ii vezi in fiecare oras al Romaniei.
Last edited by anubis2612 on Thu Jun 23, 2011 9:31 pm, edited 1 time in total.
MirceaCr

Post by MirceaCr »

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... entsPage-4 Un nou articol plin de deontologie si extrem de bine documentat. Ghilimele de rigoare se subinteleg...
Форт 17 Р
Image
Guest

Post by Guest »

MirceaCr wrote:http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... entsPage-4 Un nou articol plin de deontologie si extrem de bine documentat. Ghilimele de rigoare se subinteleg...
Acel senator ar fi fost la fel de periculos daca avea in geanta o papusa Barbie.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
tevez

Post by tevez »

Este ilustrarea perfectă a mentalităţilor cretine şi a inculturii în domeniul armelor. Deşi se ştia că era o replică nefuncţională
banală, cei de la TV tot scriau "pistolarul", "arma" şi "vestul sălbatic" pentru audienţă, probabil. La fel şi cu airsoftul sau a.c.-ul
de la Galaţi, ce-o fi fost el, de-l transformară-n "pistol cu bilede cauciuc". Campanii de informare s-au făcut, dar uneori cred că
ziariştii "greşesc" şi intenţionat din goana pentru senzaţional, nu e numai necunoaştere şi ignoranţă.
anubis2612

Post by anubis2612 »

Cu siguranta nu este numai necunoastere si ignoranta, este si muuulta nesimtire.
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Nu e greseala, nu e nesimtire, nu e lipsa de educatie, e rea vointa!
Форт 17 Р
Image
tevez

Post by tevez »

Faza e că nimeni n-a câştigat vreun război cu presa până acum, decât poate regimurile totalitare. Am fost odată martor la un eveniment
şi l-am văzut apoi reflectat deontologic la TV. De atunci iau ştirile cu mult mai multă neîncredere, suspiciune, pentru că ştiu cum poate
fi denaturat adevărul. Problema e că noi vedem la domeniul armelor, dar tare mă tem că e o regulă generală şi câinele de pază al democraţiei
latră la lună şi muşcă pe furiş.
dcrist

Post by dcrist »

Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

Da, i-a salvat viaţa pistolul cu bile de cauciuc. Inteligenţii de la Lanterna 3 au sintetizat simplu "ÎMPUŞCAT PENTRU UN GARD"
de parcă era un nebun care a tras de supărare că se sprijineau de gardul lui, nu că a fost 100% legitimă apărare. Sper să
crape ăla cu "pronostic rezervat"!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
paul_vxi

Post by paul_vxi »

o tara ce sta sa cada....Romania!
Post Reply