tevez wrote:http://www.frontpress.ro/?p=13738 Eu "pă haia" din filmuleţul de la PROTV aş împuşca-o numai pentru cum urlă ca o apucată.
"cam prea multe focuri in aer si nici unul in tiganii scandalagii…"
Comentariu din articolul postat de tine... tind sa ii dau dreptate persoanei respective, prea multi bronzati plini de tupeu care fac ce vor, unde vor. Daca ai tupeul sa agresezi un politist inarmat, inseamna ca iti asumi riscul de a fi omorat.
Parca mi-ar place sa mai vad astfel de oameni, am mai scapa de "baetzii jmekeri", cu ceafa groasa si bronzata, pe care ii vezi in fiecare oras al Romaniei.
Last edited by anubis2612 on Thu Jun 23, 2011 9:31 pm, edited 1 time in total.
Este ilustrarea perfectă a mentalităţilor cretine şi a inculturii în domeniul armelor. Deşi se ştia că era o replică nefuncţională
banală, cei de la TV tot scriau "pistolarul", "arma" şi "vestul sălbatic" pentru audienţă, probabil. La fel şi cu airsoftul sau a.c.-ul
de la Galaţi, ce-o fi fost el, de-l transformară-n "pistol cu bilede cauciuc". Campanii de informare s-au făcut, dar uneori cred că
ziariştii "greşesc" şi intenţionat din goana pentru senzaţional, nu e numai necunoaştere şi ignoranţă.
Faza e că nimeni n-a câştigat vreun război cu presa până acum, decât poate regimurile totalitare. Am fost odată martor la un eveniment
şi l-am văzut apoi reflectat deontologic la TV. De atunci iau ştirile cu mult mai multă neîncredere, suspiciune, pentru că ştiu cum poate
fi denaturat adevărul. Problema e că noi vedem la domeniul armelor, dar tare mă tem că e o regulă generală şi câinele de pază al democraţiei
latră la lună şi muşcă pe furiş.
Da, i-a salvat viaţa pistolul cu bile de cauciuc. Inteligenţii de la Lanterna 3 au sintetizat simplu "ÎMPUŞCAT PENTRU UN GARD"
de parcă era un nebun care a tras de supărare că se sprijineau de gardul lui, nu că a fost 100% legitimă apărare. Sper să
crape ăla cu "pronostic rezervat"!