Fort 10 R

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sith

Re: Fort 10 R

Post by sith »

cristyg85 wrote:Am si eu o intrebare: La T12 asta e functia de amortizare recul?

http://www.youtube.com/watch?v=sHtaijFESKE

Iar acesta e cumva rol de piedica pe tragaci?

http://www.youtube.com/watch?v=rDJfefj- ... re=related

Ma scuzati, dar sunt nou in domeniu si as vrea si eu sa stiu cum functioneaza astea pe-aici... :(
N-ai simtul umorului deloc ... In primul filmulet iti arata cum poti folosi pistolul pe post de clopotel, iar in al doilea iti arata cat de sigura este arma lui. Daca vrei sa tragi, ar fi bine sa sti ca DA este un fel de SA*2
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
easykick

Post by easykick »

macarici wrote:
lulux wrote:ai inceput sa faci progrese in ce priveste exprimarea......vezi ce bine prinde un shut in cur? :D :D
Exprimarea agramata e voita!Asa il duce mintea pe el ca se poate ascunde sub un alt nick. :lol:
Din incrancenarea cu care incearca sa-si promoveze afacerea,adica faimosul gp,razbate disperarea
ca nu poate face nimic legal ca sa mai castige un banut!
Tot inselaciunea ramane de baza!Gargara multa ,ca la asta se pricepe cel mai bine!
A avut dreptate cine a spus ca pana la urma se da singur de gol,daca il lasi sa bata campii.
De jignirile lui n-a scapat nimeni care nu i-a cantat in struna.Iar daca ii raspunzi cu aceasi moneda,face pe mimoza ofilita.
E dus cu capul,cu siguranta!
Si pe mine ma dispera chestia asta....intra unul cu cap de cauciuc krud,la inceput scrie cu dezacorduri si mule greseli gramaticale si dintr-o data zici ca e urmasul lui Pruteanu.Apoi altul care e roman venit din Israel si scrie ca arabii,unul care scrie gen messenger cu k in loc de c (cu alte cuvinte de kkt) si toti lauda GP-ul,dar nu posteaza nici un film,nici o poza cu performantele GP-ului si nu-i cunoaste nimeni.Cred ca si nepotelul meu de 6 ani si-ar da seama ca e una si aceeasi persoana....
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
lulux

Post by lulux »

''''orice asemanare cu persoane sau fapte reale este o pura coincidenta''''
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D parca asa scrie la anumite filme ..... :lol:
cristyg85

Post by cristyg85 »

Sunteti toti niste invidiosi... Ce aveti cu GP-ul???Nu va place adrenalina!!!
Ce placere sa simti daca stii sigur ca pistolul tau va trage intr-o situatie reala?!?!?! Unde mai e surpriza sa se blocheze, sa iti vina mansonul in cap, sa nu ejecteze cartusul....?! Nu sunteti iubitori de situatii extreme :(
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
lulux

Post by lulux »

o yeahhh,coool :P :P
anubis2612

Post by anubis2612 »

Ce rai sunteti :D
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Pentru un novice care vrea sa isi cumpere un fort 10 nu intelege mare lucru din acest topic, doar ca se ,,bat" userii intre ei :). As dorii ca pe viitor sa nu se schimbe tema propusa, in rafuieli personale. Pur si simplu ar trebuii facuta ordine pe forum. Posibil ar trebuii si ceva ban-uri pe I.P.
Ma lupt de 3 luni sa citesc despre armele fort si chiar nu ma interesaza alt fel de pistol, dar pe cand discutiile devin interesante....apare cineva si reuseste sa strice toata armonia.
O zii buna.
Форт 12РМ ,45-калибра
cristyg85

Post by cristyg85 »

Nu stiu daca Fort 10 se va mai aduce, dar exista Fort 9, care e full otel si e mai scumpicel (1850 ron)...e la fel de eficient si are alta forma a crosei (Sta mai bine in mana decat 10le).
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Arpad

Post by Arpad »

Am citit tot ce este scris despre fort 10 pe acest forum si nu numai. Este cineva care a tras cu el si poate face o comparatie de eficacitate cu un Fort de cal 45. In magazinul in care am intrebat de el mi s-a spus ca nu are rost sa-mi iau un "plici" si ca ar trebui sa iau cel putin un 12 cu cal 45. Chiar este un "plici" comparativ cu cel de cal 45?
Multumesc.
tevez

Post by tevez »

Arpad wrote:Am citit tot ce este scris despre fort 10 pe acest forum si nu numai. Este cineva care a tras cu el si poate face o comparatie de eficacitate cu un Fort de cal 45. In magazinul in care am intrebat de el mi s-a spus ca nu are rost sa-mi iau un "plici" si ca ar trebui sa iau cel putin un 12 cu cal 45. Chiar este un "plici" comparativ cu cel de cal 45?
Multumesc.
Da, am tras eu cu toate modelele Fort din Ro. mai puţin 18-le în cal. .45 care e mai nou pe piaţă. Diferenţa nu e nicidecum aşa
de mare. Sigur că ţeava mai mică duce la o scădere a puterii şi a preciziei, dar nu într-o măsură aşa de mare. Am un Fort 17
în .45 pe care l-am pus la vânzare şi urmează să-l vând zilele astea şi în loc e posibil să-mi iau chiar un 10, nu aş face-o dacă
ar fi o diferenţă atât de mare între ele. Sigur, ideal ar fi să tragi cu ambele ca să fi 100% convins.
Post Reply