eu am unul si ma simt f bine.cristyg85 wrote:Ma, pana la urma aici e topic de Fort 10R...Cum s-a ajuns la GP? Fort 10 e un subcompact!
Sa fiu si eu off-topic: in afara de easykick, care se plange (pe buna dreptate!!) si de calitatea pistolului, cat si a serviciilor importatorului... cine mai are GP pe aici?![]()
Hai sa facem un thread cu "Ce pistol aveti?" sa vedem si noi cati posesori ai acestui super-multi-giga-laudat pistol sunt!
Fort 10 R
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Fort 10 R
GP T12M 10*28
La dvs nu se pune, aveti un magazin intreg plin cu asa ceva 
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
as vrea eu macar jumate.acum ma multumesc cu al meu si sper sa nu trebuie sa il folosesc pe bune niciodata si la poligon cit mai mult.am tras insa zilele astea cu un fort 17 de .45 si nu mi s-a parut rau deloc.ala cu o munitie mai adevarata cumva ar face ceva liniste prin tirg de la primul foc.si culmea e ca e micut pe linga al meu.cristyg85 wrote:La dvs nu se pune, aveti un magazin intreg plin cu asa ceva
GP T12M 10*28
normal,tot al lui e mai mare
luate-ar fortul ala mic de .45 in catare,sa vad daca mai zici ca al tau e mai mare
ala cand trage al tau uita sa reincarce
esti cam nedumerit cu privire la ......dar ma abtin
si daca mai scoti vreo ''perla'' iti zic de m...ta si te pocnesc in mecla aia de dobitoc.
luate-ar fortul ala mic de .45 in catare,sa vad daca mai zici ca al tau e mai mare
esti cam nedumerit cu privire la ......dar ma abtin
si daca mai scoti vreo ''perla'' iti zic de m...ta si te pocnesc in mecla aia de dobitoc.
lulux wrote:normal,tot al lui e mai mare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
esti cam nedumerit cu privire la ......dar ma abtin![]()
zi-le domnu' geo ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
lulux tata atat poti atat scoti pe nas.mai mult nu te duce mintea sa debitezi.pacat de forum ca coboara asa jos.nu e obligator sa fim toti academicieni dar bun simt tot trebe zic eu.daca ajungem la amenintari si injuraturi in anonim cineva scapa caii in trifoi inseamna.
GP T12M 10*28
Pai jumate e cu T12, jumate e cu T910...krudu wrote:as vrea eu macar jumate.acum ma multumesc cu al meu si sper sa nu trebuie sa il folosesc pe bune niciodata si la poligon cit mai mult.am tras insa zilele astea cu un fort 17 de .45 si nu mi s-a parut rau deloc.ala cu o munitie mai adevarata cumva ar face ceva liniste prin tirg de la primul foc.si culmea e ca e micut pe linga al meu.cristyg85 wrote:La dvs nu se pune, aveti un magazin intreg plin cu asa ceva
Normal ca e ca e bun si .45-ul, doar o sa aduceti si AKBS in camasa de alama pt el
Last edited by cristyg85 on Tue Jul 05, 2011 1:22 pm, edited 1 time in total.
lulux wrote:normal,tot al lui e mai mare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
esti cam nedumerit cu privire la ......dar ma abtin![]()
Nu mai fi rautacios...reincarcatul e ca la masini, se adauga la dotari cand il cumperi...
ai inceput sa faci progrese in ce priveste exprimarea......vezi ce bine prinde un shut in cur?
krudu wrote:lulux tata atat poti atat scoti pe nas.mai mult nu te duce mintea sa debitezi.pacat de forum ca coboara asa jos.nu e obligator sa fim toti academicieni dar bun simt tot trebe zic eu.daca ajungem la amenintari si injuraturi in anonim cineva scapa caii in trifoi inseamna.
-
anubis2612
krudu wrote:lulux tata atat poti atat scoti pe nas.mai mult nu te duce mintea sa debitezi.pacat de forum ca coboara asa jos.nu e obligator sa fim toti academicieni dar bun simt tot trebe zic eu.daca ajungem la amenintari si injuraturi in anonim cineva scapa caii in trifoi inseamna.
Incredibil cat de nesimtit poti fi.
Dupa ce jignesti gratuit, cand esti jignit la randul tau, incepi sa faci pe omul manierat.
Sa spunem Doamne fereste sa nu ne senilizam si noi la fel la batranete.....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Exprimarea agramata e voita!Asa il duce mintea pe el ca se poate ascunde sub un alt nick.lulux wrote:ai inceput sa faci progrese in ce priveste exprimarea......vezi ce bine prinde un shut in cur?![]()
![]()
Din incrancenarea cu care incearca sa-si promoveze afacerea,adica faimosul gp,razbate disperarea
ca nu poate face nimic legal ca sa mai castige un banut!
Tot inselaciunea ramane de baza!Gargara multa ,ca la asta se pricepe cel mai bine!
A avut dreptate cine a spus ca pana la urma se da singur de gol,daca il lasi sa bata campii.
De jignirile lui n-a scapat nimeni care nu i-a cantat in struna.Iar daca ii raspunzi cu aceasi moneda,face pe mimoza ofilita.
E dus cu capul,cu siguranta!

ne facem si noi ca nu stim...ca nu cunoastem persoana,sanchi

Am si eu o intrebare: La T12 asta e functia de amortizare recul?
http://www.youtube.com/watch?v=sHtaijFESKE
Iar acesta e cumva rol de piedica pe tragaci?
http://www.youtube.com/watch?v=rDJfefj- ... re=related
Ma scuzati, dar sunt nou in domeniu si as vrea si eu sa stiu cum functioneaza astea pe-aici...
http://www.youtube.com/watch?v=sHtaijFESKE
Iar acesta e cumva rol de piedica pe tragaci?
http://www.youtube.com/watch?v=rDJfefj- ... re=related
Ma scuzati, dar sunt nou in domeniu si as vrea si eu sa stiu cum functioneaza astea pe-aici...