Discutii diverse
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Discutii diverse
Da
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Felicitari pentru ceea ce faceti. Am remarcat printre cei din fotografii un finalist la concursul de IPSC de la Joita, membru A.N.C.A.
ai remarcat binetevez wrote:Felicitari pentru ceea ce faceti. Am remarcat printre cei din fotografii un finalist la concursul de IPSC de la Joita, membru A.N.C.A.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
-
catalin_suzeanu
Re: Afacerea FORT17, teapa secolului XXI
Figurativ-figurativ insa mai era unul cu mustacioara sub nasu-i arian care propovaduia "eliminarea merelor stricate" pentru protejarea celorlalte...hannibal2007lecter wrote: ... ce mi-ar place sa le zbor creierii la parazitii astia
.....................
(daca un mar se strica si nu il arunci o sa strice si celelalte mere)
Ma rog...daca l-ai luat, sa-l stapanesti sanatos si arma s-o scoti din toc atunci cand trebuie sa o incui in cutiuta de metal...
Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Re: Re:
http://fort17.com/radu.b wrote:Buna ziua.Guest wrote:Vad ca aici
http://fort17.com/
apare ca unic distribuitor al pistoalelor Fort Magazinul din Ploiesti TOP GUN, unde e patron dl. Costica Murgoci. Care e adevarul?
Trebuie facuta o precizare in urma sesizarilor aparute.
Magazinul Top Gun din Ploiesti nu este distribuitor al pistoalelor Fort 17, nu are nici o legatura cu aceste arme si nu doreste sa le comercializeze. Este adevarat ca au existat contacte nematerializate pentru regim de consignatia, dar acest lucru nu inseamna ca are statut de distribuitor.
D-ul Murgoci este unul dintre clientii importanti ai firmei Arrow Int., cu care colaboram foarte bine de foarte mult timp si am facut aceste precizari in urma convorbirii telefonice avute cu dansul.
Este bine ca orice actiune intreprinsa in trecut dar si pe viitor sa nu genereze dezinformari si sa produca prejudiciu de imagine altora. Nu este corect pentru a reusi intr-o activitate sa te folosesti de imaginea si numele cuiva fara sa-i ceri acordul (este o fapta penala si se sanctioneaza conform legilor).
In general suntem cat se poate ingaduitori cu foarte multe,dar este bine sa existe limite . As dori sa fiu bine inteles de cine trebuie.
Cu respect.
P.S. inbca ceva: a tras careva cu noile calibre 45 si akbs ca sa spuna pe bune daca sunt mai tari sau ne intoarcem la Walther? ca vreau pistol si mai am un pic si am si atutorizatie de la politzie.
Buna ziua.Olar wrote:http://fort17.com/radu.b wrote:Buna ziua.Guest wrote:Vad ca aici
http://fort17.com/
apare ca unic distribuitor al pistoalelor Fort Magazinul din Ploiesti TOP GUN, unde e patron dl. Costica Murgoci. Care e adevarul?
Trebuie facuta o precizare in urma sesizarilor aparute.
Magazinul Top Gun din Ploiesti nu este distribuitor al pistoalelor Fort 17, nu are nici o legatura cu aceste arme si nu doreste sa le comercializeze. Este adevarat ca au existat contacte nematerializate pentru regim de consignatia, dar acest lucru nu inseamna ca are statut de distribuitor.
D-ul Murgoci este unul dintre clientii importanti ai firmei Arrow Int., cu care colaboram foarte bine de foarte mult timp si am facut aceste precizari in urma convorbirii telefonice avute cu dansul.
Este bine ca orice actiune intreprinsa in trecut dar si pe viitor sa nu genereze dezinformari si sa produca prejudiciu de imagine altora. Nu este corect pentru a reusi intr-o activitate sa te folosesti de imaginea si numele cuiva fara sa-i ceri acordul (este o fapta penala si se sanctioneaza conform legilor).
In general suntem cat se poate ingaduitori cu foarte multe,dar este bine sa existe limite . As dori sa fiu bine inteles de cine trebuie.
Cu respect.Ce-mi place cu va face nedumeritu. Am citit cam toata erhiva ca sa nu ma mai ia unu si altu tare ca dute ba si citeste la pagina cutare de parca nu de asta e forum ca sa discutam...mare scamatoria asta cu romsdc care mai demult importa forturi acum nici poligoane nu mai organizeaza.oricumk eu daca a-s fin in locul celor de la mld as face scandal de siteul ala.
P.S. inbca ceva: a tras careva cu noile calibre 45 si akbs ca sa spuna pe bune daca sunt mai tari sau ne intoarcem la Walther? ca vreau pistol si mai am un pic si am si atutorizatie de la politzie.
Trebuia sa va uitati la data postarii. A trecut cam multa vreme de atunci. Oricum interventia mea a fost in urma discutiei cu d-ul Murgoci la data respectiva. Asocierea magazinului dansului cu site-ul respectiv, la acel moment, nu a fost un lucru"fair"din partea persoanei care ati mentionat-o.
Cu respect.
Deci te ducea pe pagina GPower Romanica...Simply Nothing Here. Just see the above title scri acuma. mana nedumeritului. cum pot sami pun pistolul in postare ca voi? streamer, m_am bazwtt pe seriozitatea arrow. vinzatorii au rabdare de fier!radu.b wrote:[quote="Olar
Buna ziua.
Trebuia sa va uitati la data postarii. A trecut cam multa vreme de atunci. Oricum interventia mea a fost in urma discutiei cu d-ul Murgoci la data respectiva. Asocierea magazinului dansului cu site-ul respectiv, la acel moment, nu a fost un lucru"fair"din partea persoanei care ati mentionat-o.
Cu respect.
Olar wrote:Deci te ducea pe pagina GPower Romanica...Simply Nothing Here. Just see the above title scri acuma. mana nedumeritului. cum pot sami pun pistolul in postare ca voi? streamer, m_am bazwtt pe seriozitatea arrow. vinzatorii au rabdare de fier!radu.b wrote:[quote="Olar
Buna ziua.
Cu respect.
Nu inteleg nimic.
ce naiba sa intelegi ca intra chiar moderatorul si explica clar si olar nu intelege nica.o tine langa cu ce a descoperit el la o citire sumara rau de tot de forum.e ca si cind NU teai duce AZI in Germania pentru ca aia pe vremea razboiului exterminau oamenii.cum vrei sa faci lumina la scara asta a intelegerii?si culmea ca se ia de forumul cel mai informat in domeniu doar doar lom strica si pe asta in stilul romanesc.in orice caz am descoperit poze cu streamer marite la ROMSDC pe forum de se vede clar si marca si calibrul si finisarea buna la arma.
GP T12M 10*28
Da scuze, ma grabeam...ideea e ca siteukl fort17.com te ducea fix la grand power romainia! deci v-am aflat eu moca cine facuse adresa.acum ca l-a, prins a scis: Simply Nothing Here. Just see the above title. el e....krudu wrote:ce naiba sa intelegi ca intra chiar moderatorul si explica clar si olar nu intelege nica.o tine langa cu ce a descoperit el la o citire sumara rau de tot de forum.e ca si cind NU teai duce AZI in Germania pentru ca aia pe vremea razboiului exterminau oamenii.cum vrei sa faci lumina la scara asta a intelegerii?si culmea ca se ia de forumul cel mai informat in domeniu doar doar lom strica si pe asta in stilul romanesc.in orice caz am descoperit poze cu streamer marite la ROMSDC pe forum de se vede clar si marca si calibrul si finisarea buna la arma.
nam timp de citit tot ce sa scris, ma scuzati, de unde gasesc niste wadie???