Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Intr-adevar a fost ceve deosebit si organizarea a fost fara cusur.
-
Nimeni De Nicaieri
Le urez initiatorilor proiectului un calduros gangbang cu dogi germani.Mai e cineva pe aici care mai spera sa legalizeze astia armele letale la civili?
sa-i fut in gura de cretini timp de 6 luni si 5 ani
cred ca asa se zice pe romaneste.....
cred ca asa se zice pe romaneste.....
Eu da. Ca doar nu or fii ei acolo sus la imparatie vesnici.
Poate mai invatam si noi intre timp sa mai alegem si oameni, nu numai plante.
Lulux toti suntem suparati da asa nu ajungem nicaieri. Poate mai citesc si prietenele sau nevestele noastre prin forumul asta si...asta chiar daca toti am spune-o la fel pe romaneste.
Poate mai invatam si noi intre timp sa mai alegem si oameni, nu numai plante.
Lulux toti suntem suparati da asa nu ajungem nicaieri. Poate mai citesc si prietenele sau nevestele noastre prin forumul asta si...asta chiar daca toti am spune-o la fel pe romaneste.
Da, cam ai dreptate ... Subscriu si la chestia cu gangbang-ul, din partea mea sper sa fie mai multi dogi, de pe la noi, colorati, eventual cu sisul sau puscociul in mana ( legal obtinut pe draku... ).Nimeni De Nicaieri wrote:Le urez initiatorilor proiectului un calduros gangbang cu dogi germani.Mai e cineva pe aici care mai spera sa legalizeze astia armele letale la civili?
Si pe urma ..., cum spunea si Badea " Aaaa, nu va speriati, e de recuzita ...".
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Acelaşi proiect de lege, reflectat în presa timişoreană: http://www.frontpress.ro/?p=11468
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Subscriu la semnatura lui Guest. 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Da, păi Ghenosu a mai găsit odată un prost de vreo douăzeci de a ani să recunoască o crimă în locul lui, nu e de mirare.aurorauno wrote:http://www.adevarul.ro/locale/targovist ... 51445.html
Ca şi în cazul de la Iaşi, apreciez profesionalismul celor care l-au prins dar nu pot să nu mă întreb dacă nu era mai bine
să-i lase să se omoare. Unul ajungea la morgă, celălat făcea mai multă puşcărie. Rezultă o societate mai curată.
Apropo, ăştia-s tot din gaşca ce l-a băgat în comă pe un poliţist, tot la DB.
ati vazut aseara la actualitati pe PROTV?
am ramas surprins de stirea cu oamenii de la sate care se inarmeaza pentru asi apara bunurile. Mi se pare un pas bun in directia asta.
am ramas surprins de stirea cu oamenii de la sate care se inarmeaza pentru asi apara bunurile. Mi se pare un pas bun in directia asta.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
La mine azi a fost a doua oara cand a intrat cineva in sala de asteptare cu intentii necurate. Data trecuta au cautat in buzunarele unei geci lasate in cuier si azi au furat un afis mai smecher (o reclama) Si in decurs de 3 luni din curte au furat de 2 ori si acum 2 saptamani mi-au spart geamul masinii lasate in fata casei.
In nici unul din cazuri nu ar fi fost autoaparare, nu? Puteam sa "dau" o bila in ei, daca dadeam nas in nas?
Petru
In nici unul din cazuri nu ar fi fost autoaparare, nu? Puteam sa "dau" o bila in ei, daca dadeam nas in nas?
Petru
petru100 wrote:La mine azi a fost a doua oara cand a intrat cineva in sala de asteptare cu intentii necurate. Data trecuta au cautat in buzunarele unei geci lasate in cuier si azi au furat un afis mai smecher (o reclama) Si in decurs de 3 luni din curte au furat de 2 ori si acum 2 saptamani mi-au spart geamul masinii lasate in fata casei.
Petru
Delicat subiectul. Dar totusi pentu un afis autoaparare, nu prea cred ca convingi pe cineva. Daca dupa ce l-ai surprins devine violent si te ataca, atunci se schimba problema. la fel cu geamul de masina. Imagineaza-ti ca un individ sparge geamul masinii tale. Tu il vezi si tragi. Pana aici toate bune, dar... Se poate sa ai surpriza sa zica ca sa impiedicat... si in cadere a spart geamul... Deci, eu cred ca ar trebui intai somat apoi in functie de comportamentul lui actionat. Adica mai pe inteles sa-l lasi pe el sa faca primul pas. Sau sa-l ajuti sa o faca...
Oare hotii isi fac tot atatea probleme morale inainte de a actiona?
Oricum in evenimentele enuntate de mine nici eu nu am gasit "momentul" in care ar fi fost legal sa scot arma...
Mai astept, poate data viitoare am "norocul" sa iau un par dupa ceafa si atunci, dupa ce analizez la rece situatia, daca sunt indeplinite toate paragrafele legale si sunt inca in viata, o sa pot folosi arma..
)
Faza naspa e ca daca o folosesc in interior trebuie sa imi pun (si cred ca si hotilor) castile antifonice si ochelari de protectie...
Petru
Oricum in evenimentele enuntate de mine nici eu nu am gasit "momentul" in care ar fi fost legal sa scot arma...
Mai astept, poate data viitoare am "norocul" sa iau un par dupa ceafa si atunci, dupa ce analizez la rece situatia, daca sunt indeplinite toate paragrafele legale si sunt inca in viata, o sa pot folosi arma..
Faza naspa e ca daca o folosesc in interior trebuie sa imi pun (si cred ca si hotilor) castile antifonice si ochelari de protectie...
Petru