Munitie 10x22 T de putere
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Munitie 10x22 T de putere
In urma cu ceva timp mi-am luat un GP T910 de la NOVARM,calibrul 10x22 T.M-am bucurat foarte mult ca in sfarsit aveam un pistol serios,tinand cont ca trecusem de la un zamak numit Mauser.Nimic de spus,T910 este intradevar o arma serioasa,otel,precizie buna,ejectarea corecta a cartusului, insa surpriza....La fiecare 4,5 cartuse trase cu celebra munitie Wadie recomandata de catre cei de la Novarm,mi se bloca cate un cartus intre incarcator si teava.Contactandu-i pe cei de la Novarm mi s-a spus,ce credeti?Sa incerc cu alta munitie,desi anterior imi spusesera ca Wadie este cea mai buna.Am disperat si am luat legatura cu cei de la Grand Power Romania.Cu toate ca trebuia de fapt sa rezolv problema cu Novarm-ul caci de la ei aveam garantia,cei de la Grand Power mi-au dat tot suportul.S-a dovedit a fi problema din cauza geometriei cartuselor.Cei din Mogosoaia comercializeaza doar T910 calibrul 9 mm si aduc munitie AKBC dedicata cu care pistolul functioneaza perfect.Cu toate ca pistolul nu era cumparat de la ei,domnii de la Grand Power mi-au ajustat incarcatoarele,incat sa nu mai am probleme nici cu munitia de 10x22.Tin sa le multumesc pe aceasta cale si sa precizez,fara scopul de a le face reclama,ca T910 este intr-adevar un pistol in adevaratul sens al cuvantului.Problema este alta.Domnilor care comercializati arme calibrul 10x22,cand aveti de gand sa aduceti si munitie de calitate si de putere pentru aceste arme?Inteleg ca pana acum erau arme din zamak,de proasta calitate pe care ne-ati luat o gramada de bani,iar aceste arme nu suportau munitia puternica,dar acum,cand au aparut pe piata arme de otel,de putere,cum ar fi GP,FORT,CZ si probabil multe altele,nu ne aduceti si munitie de calitate cum ar fi AKBC?Nu este de ajuns ca si-asa va dam o gramada de bani pe petarde cum ar fi UAG,PG sau WADIE,pentru ca altele de acest calibru nu sunt pe piata?Va vine sa credeti stimati posesori de arme neletale ca un cartus cu glont este 1,8 lei,iar eu am dat chiar astazi pe UAG 4,5 LEI?Nu ma deranjeaza sa dau banii astia,dar macar nu va mai bateti joc de noi si respectati-ne,aduceti-ne calitate,caci de pe urma noastra v-ati facut o gramada de bani vanzandu-ne rahaturi la preturi exorbitante.Va vine sa credeti ca eu am dat 1550 Ron pe un Mauser,in conditiile in care pretul lor este de 30 de Euro?Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva,dar sincer m-am saturat ca noi ca si cumparatori de buna credinta sa tot fim trasi in piept.Ok,vreti bani,aduceti-ne calitate.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
Re: Munitie 10x22 T de putere
Du-te bai si fa gargara pe alte forumuri,daca nu-ti convin produsele nu cumperi si cu asta basta.Are si Grand Power forum,adu-le osane acolo,p-aici nu sunt posesori de arme d-astea care merg cu 5 calibre si nici vre-un reprezentant al firmei.Oferta e variata,si munitie slaba pentru arme slabe,si munitie puternica pentru arme de otel,gasesti de toate,ce-ai vrea,sa aduca toti AKBC ca asa vrea muschiul tau?Mai trag altii si cu Streamer sau alte arme bune dar nu foarte rezistente,ei nu trebuie sa aibe munitie,nu e bine ca exista pentru toata lumea?Sau cand ti-au reparat aia arma (apropo,daca ti-au ajustat incarcatoarele inseamna ca pistolul e varza,trebuie sa mearga fara "ajustari",altfel e defect din fabrica) te-au pus sa le faci reclama?Penibili oameni!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Da matale ce universitate de pistoale si sabii ai absolvit neicutule? ca prea le stii pe toate si le zici cu foc? Pe mata nu te-a injurat si nu ti s-a adresatr nimeni la modul in care il iei mata pe civilul ala cu T910 defect, doar asa ca sa vezi cum este.Ei bine o fac eu ca si asa nu ma omor de forumul asta ca vad ca zboara tot mai jos. Numai conflicte si numai certuri si numai academcieni ce dau lectii dupa ce au iesit sub-sub-sub-ofiteri pe la vreo scoala indoielnica de paznici in uniforma statului. Pe banii mei de platitor de impozite.Iar imoportatorii, novarm arrow, gp care or mai fi ei, treaba lor este sa faca importuri profitabile pentru ei si pentru noi in acelasi timp. Cu cat o fac mai des si mai variat si cu cat se straduie sa aduca diversitate si sa dea service bun si prompt se cheama ca tot noi suntem cei castigati. Adica clientul isi are si el partea de castig.Am urmarit postarile matale si te cam tii de orice conflict apare si daca nu provoci mata unul sa fie acolo sa nu lipseasca.Exact asta nu trebui forumului.Si sa nu zici ca postezi mult si demult dar daca postezi tot jegosenii din astea cei noi veniti nu au niciun castig si nu gasesc informatia dupa care vin pe forum. si asta este rau si pentru forumul si firma ce il tine dar si pentru noi cei ce avem si noi drept la arme neletale. Ori matale nu prea iti pasa ca esti din aia cu privilegii ramasite de pe vremea raposatului si implementate de Primul nostru presedinte de dupa 89, ceausescu 2, cu studii nkvd.Si de asta stai si ne privesti de sus si ne penalizezi cu otravurile remarcilor pe noi cei pistoloari/cauciucari, cum ne ziceti pe la colturi. Ca astea se afla domnilor militieni.Rusine Domule Pat....iciu! Mai bine pleca si arunca cu chipiul dupa cainii comunitari pe la vreun miting.Ca voi vreti respect.Vi-l dam pe tot cat incape!aurorauno wrote:Du-te bai si fa gargara pe alte forumuri,daca nu-ti convin produsele nu cumperi si cu asta basta.Are si Grand Power forum,adu-le osane acolo,p-aici nu sunt posesori de arme d-astea care merg cu 5 calibre si nici vre-un reprezentant al firmei.Oferta e variata,si munitie slaba pentru arme slabe,si munitie puternica pentru arme de otel,gasesti de toate,ce-ai vrea,sa aduca toti AKBC ca asa vrea muschiul tau?Mai trag altii si cu Streamer sau alte arme bune dar nu foarte rezistente,ei nu trebuie sa aibe munitie,nu e bine ca exista pentru toata lumea?Sau cand ti-au reparat aia arma (apropo,daca ti-au ajustat incarcatoarele inseamna ca pistolul e varza,trebuie sa mearga fara "ajustari",altfel e defect din fabrica) te-au pus sa le faci reclama?Penibili oameni!
Stima.
the
foxyone.
the
foxyone.
Zaharia ciocu' mic ca la varsta ta iti crapa vreo vena si te am pe constiinta 
Exact cum am zis, ai obsesii si obsedati din astia ne umplu aparatele de stat pe care ii platim pentru siguranta si incredere. Nu ai idee cat de departe esti de adevar dar e bine asa. De astia ca voi e bine sa ii tii cat mai departe. jegul ce se ia prin contactul pe forum este neglijabil si nu se pune.aurorauno wrote:Zaharia ciocu' mic ca la varsta ta iti crapa vreo vena si te am pe constiinta
Stima.
the
foxyone.
the
foxyone.
Te ignor
(p.s: ia spune,aveti vanzare,merg afacerile?
)
Prietene aurorauno,in primul rand nu cred ca era cazul sa fii atat de vehement,decat daca nu esti vre-un prieten al domnului Marius de pe la o anumita firma.In al doilea rand eu m-am inregistrat pe acest forum pentru a-mi arata nemultumirile vis-a-vis de o situatie comerciala,nu am nici o treaba sa-i fac reclama domnului Zaharia,sau altora,mai ales ca sunt dintr-un oras departe de Bucuresti.Am toata stima pentru domnul Zaharia pentru ca mi-a rezolvat problema,pentru ca firma de la care am cumparat pistolul nu a facut-o.Daca ai fi vre-un expert,ai realiza ca degeaba iti iei un pistol de calitate,daca n-ai si munitie de calitate si era normal sa-mi faca niste modificari la incarcatoare ca sa se potriveasca naspeturile de cartuse 10x22 care se gasesc la ora actuala pe piata.Apropos,da-mi si mie un exemplu de munitie 10x22 de calitate.Am spus de AKBS nu ca sa fac reclama,ci pentru ca stiu ce poate.Stii ce inseamna geometria cartusului?Stii ca in momentul in care bagi cartuse Wadie in incarcator,la presiune ele se deformeaza si isi schimba geometria pentru ca au camasa cartusului facuta dintr-un aliaj de rahat?Anyway,imi place nickname-ul tau de operatiune SEAL.Hai sa incercam sa fim corecti si obiectivi,sa nu ne jignim si sa incercam sa ne reprezentam interesele de cumparatori de buna credinta,poate prin mesajele noastre vom determina vanzatorii sa nu ne mai traga in piept.
Si apropo aurorauno,acum am citit mesajul tau mai cu atentie si am vazut ca mi te-ai adresat cu "bai".E usor sa te ascunzi in spatele unui nickname de gaylord si sa jignesti.Hai sa-ti spun ceva despre mine.Eu nu mi-am luat pistol cu bila pentru ca as fi avut nevoie,deoarece am ani grei de sport in spate.Mi-am luat pistolul datorita pasiunii mele pentru arme.La varsta de 16 ani eu trageam cu AKM si TT in poligon,deoarece am avut norocul ca unchiul meu sa fie comandantul unei unitati militare.Am ales acest pistol deoarece,in afara de teava care este fixa,are exact aceleasi componente si structura ca pistolul pe glont.Tu nu poti sa intelegi,pt. ca probabil singurele arme pe care le-ai vazut sunt in filmele de comando pe care le vizionezi si te crezi vre-un Jack Norris,dupa cum arata si avatarul.
Buna ziua.easykick wrote:Prietene aurorauno,in primul rand nu cred ca era cazul sa fii atat de vehement,decat daca nu esti vre-un prieten al domnului Marius de pe la o anumita firma.In al doilea rand eu m-am inregistrat pe acest forum pentru a-mi arata nemultumirile vis-a-vis de o situatie comerciala,nu am nici o treaba sa-i fac reclama domnului Zaharia,sau altora,mai ales ca sunt dintr-un oras departe de Bucuresti.Am toata stima pentru domnul Zaharia pentru ca mi-a rezolvat problema,pentru ca firma de la care am cumparat pistolul nu a facut-o.Daca ai fi vre-un expert,ai realiza ca degeaba iti iei un pistol de calitate,daca n-ai si munitie de calitate si era normal sa-mi faca niste modificari la incarcatoare ca sa se potriveasca naspeturile de cartuse 10x22 care se gasesc la ora actuala pe piata.Apropos,da-mi si mie un exemplu de munitie 10x22 de calitate.Am spus de AKBS nu ca sa fac reclama,ci pentru ca stiu ce poate.Stii ce inseamna geometria cartusului?Stii ca in momentul in care bagi cartuse Wadie in incarcator,la presiune ele se deformeaza si isi schimba geometria pentru ca au camasa cartusului facuta dintr-un aliaj de rahat?Anyway,imi place nickname-ul tau de operatiune SEAL.Hai sa incercam sa fim corecti si obiectivi,sa nu ne jignim si sa incercam sa ne reprezentam interesele de cumparatori de buna credinta,poate prin mesajele noastre vom determina vanzatorii sa nu ne mai traga in piept.
Din pacate noi nu importam si nici comercializam munitie AKBS din mai multe motive. Cel mai important este cel tehnic pe care l-am mai spus intr-o alta postare si nu doresc sa ma repet. Munitia comercializata de noi, adica Pobjeda, Libra si Snail se incadreaza in reglementarile UE in ceea ce priveste energia dezvoltata. In rest depinde de cat de mult doriti sa folositi pistolul in poligon ... .
Cu respect.
Sunt nou pe aici. Sa trag concluzia ca nu este bine sa cumparam munitie decat daca este produsa in UE? Sau cu certificate UE? Si care ar fi munitia aceea cu certificate UE? In functie de astea ar trebui sa ma pot decide ce anume arma de autoaparare sa imi cumpar. Mai am inca 30 de zile sa ma hotarasc si nu as vrea sa fac vreo alegere nefericita tocmai acum pe criza aceasta. Dar la arme, tot asa, trebuie sa luam numai arme cu certificate UE? Sau sunt admise si celelalte. Ca cele ce ma atrag sunt din zona Fort deocamdata si acelea nu prea au nimic cu UE. Nici ele si nici munitia lor. Grea problema.
GP T12M 10*28
Poti folosi orice arma si munitie UE sau non-UE comercializata legal. Decizia e a ta. Mai citeste si tu forumul, ca ai destule date interesante, apoi mergi pe la magazine si pune mana pe armele alea, cere lamuriri, ... etc, in functie de ceea ce vrei tu sa faci cu arma aia ...krudu wrote:Sunt nou pe aici. Sa trag concluzia ca nu este bine sa cumparam munitie decat daca este produsa in UE? Sau cu certificate UE? Si care ar fi munitia aceea cu certificate UE? In functie de astea ar trebui sa ma pot decide ce anume arma de autoaparare sa imi cumpar. Mai am inca 30 de zile sa ma hotarasc si nu as vrea sa fac vreo alegere nefericita tocmai acum pe criza aceasta. Dar la arme, tot asa, trebuie sa luam numai arme cu certificate UE? Sau sunt admise si celelalte. Ca cele ce ma atrag sunt din zona Fort deocamdata si acelea nu prea au nimic cu UE. Nici ele si nici munitia lor. Grea problema.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Pai nu prea am inclinatii razboinice dar inca de mic mi-a placut tirul ca sport si ma gandesc la o arma de autoaparare pentru a o folosi in poligon deci in regim relativ intensiv. Pe de alta parte as fi interesat sa ma si ajute pe perioada in care sunt la casa mea de la munte. Zona este mai mult decat salbateca inca si polupatia este cam rara pe acolo. Oricum nu am nevoie de suprize si vizitatori si parca m-as simti mai in siguranta cu asa ceva. Nu stiu daca am dreptul la altceva dar astea neletale m-ar satisface, din cate am vazut si citit pe forumuri. Daca s-au putut organiza cu ele concursurile acelea de tir dinamic organizate de ROMSDC si probabil ca se vor mai organiza, inseamna ca tot reprezinta ceva apropiat de o arma. Iar plimbarile le-am inceput deja prin magazine. Am fost si la sediul Arrow si m-a impresionat show-room-ul si m-a indemnat sa ma inscriu pe forum. Cred ca voi intra sa ma inscriu si la ROMSDC. Banuiesc ca pot vorbi si despre alte organizatii aici. Daca nu, sigur o sa mi se atraga atentia. Nu cred ca este lipsit de bun simt sa vorbesc despre asociatia aceea ROMSDC iar politica forumului este aceea a bunului simt din cate am citit.
GP T12M 10*28
Daca vrei tir, de ce nu un AC?
Cu neletalele noastre tir si precizie... Dar, ma rog, daca vrei un compromis(nesatisfacator, parerea mea), merg si armele pe glont cauciuc.
Daca vrei o parere sincera ia-ti un pistol cu glont cauciuc pentru autoaparare, din otel de preferinta, dar depinde si de buget, si o arma AC pentru tir.
Cu neletalele noastre tir si precizie... Dar, ma rog, daca vrei un compromis(nesatisfacator, parerea mea), merg si armele pe glont cauciuc.
Daca vrei o parere sincera ia-ti un pistol cu glont cauciuc pentru autoaparare, din otel de preferinta, dar depinde si de buget, si o arma AC pentru tir.
Si cum ma autoapar cu AC cand sunt la munte? Ca stau cam 2-3 luni pe an pe acolo.tiger wrote:Daca vrei tir, de ce nu un AC?
GP T12M 10*28
Daca spui ca stai intr-o cabana,departe de civilizatie,pentru siguranta ta( ma gandesc ca sunt si animale salbatice,mai precis ursi) iti recomand o arma de vanatoare,altfel, cum spunea si tiger,iti iei un AC pentru tir si bila de cauciuc pentru autoaparare.Altfel daca vrei sa practici "tir" cu bila de cauciuc,pe langa faptul ca nu ai precizie extraordinara mai este si extrem de costisitor,munitia e cam scumpa,din pacate...